SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
- CROtorious
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
Valjda bi trebao ovaj tko kontrolira rezultate vidjet da su triput isto tipovali, a ne da se netko zali. Ako je protiv pravila nesto onda bi automatski trebalo sankcionirat.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
Pa uvijek se znalo da kada neko odigra 3x isti rezultat bez obzira kada se prijavi računa se ta tekma službenim rezultatom. Zato je i uvedeno pravilo da ne se ne može staviti isti rezultat 3x na jednu utakmicu.
Do sada je svaka ekipa priznala svoju grešku i nije se bunila što je izgubila službenim rezultatom. Ne vidim sada razlog da se bune zbog toga što su oni napravili grešku.
Do sada je svaka ekipa priznala svoju grešku i nije se bunila što je izgubila službenim rezultatom. Ne vidim sada razlog da se bune zbog toga što su oni napravili grešku.
Lakse bi bilo bez ovih peripetija jel neko vidio ili nije. Greska jest sto smo mi to odigrali i kazni nas, zdravo, kraj price. U normalnim uslovima, cim smo tipovali objavi sluzbeno. Ali ove jednacine sa tri nepoznate cine da sve izgleda bezveze.
Naravno da smo pogrijesili, ne porice niko. Al ces mi rec za ovo pravilo koje nas ostavlja u igri i ovako izracunati? Ima li zvanicni podatak?
Pravilo treba mijenjati i svaka tri ista rezultata su diskvalifikacija u tom kolu.
Naravno da smo pogrijesili, ne porice niko. Al ces mi rec za ovo pravilo koje nas ostavlja u igri i ovako izracunati? Ima li zvanicni podatak?
Pravilo treba mijenjati i svaka tri ista rezultata su diskvalifikacija u tom kolu.
Support Velez, It's logical! ★
Znaci da legenda nije prijavio ovo bi proslo? Cudno, kad se obradjuju rezultati nije vazno kad, ako se vidi greska kazna, a ne 24h jer onda postoji mogucnost da prodju tri ista tipa.
Steta za ekipu, a dobili su mec i napravili bi veliki korak ka tituli, ali pravila su pravila..
Steta za ekipu, a dobili su mec i napravili bi veliki korak ka tituli, ali pravila su pravila..
⚽FK Garaže⚽
Svi smo mi podložni greskama. Pogotovo kad odradis 17kola, uvijek je moguće da se desi greska. Pa Uefa ili nacionali savezi nekad nemaju neke informacije o suspenziji nekog igraca pa se klubovi zale. U 28. Sezona desilo se sigurno desetine gresaka koje nisu primjecene i to je tako. Ne pravite medvjeda od muhe, svaka ekipa nek provjeri tipovanje i rezultate i sprijeci bilo kakve propuste.
Max Allegri
Treba Legendu postaviti u savez. Prati sve detaljno, a ima i bas fino staza kao igrac lige.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- __Liedson__
- Kontakt:
U pravilima samo izbaciti taj rok od 24h, kakve veze ima kad je primijeceno? Nekad se rezultati i ne odrade 24h nakon zavrsetka utakmice, sta onda? Samo izbaciti taj rok od 24h i sve ok.
- Trebinjac94
- Kontakt:
Nevjerovatno koliko Blue Train znači svim igračima u ligi, prvo Čekićari padaju sa prvog mjesta zbog 'greške', a sad nam i BH Fanaticos poklanja pobjedu, takođe sa prvog mjesta. U prvih 15 kola dali smo 10 golova, a u zadnja dva kola 6 komada
. Ne znam da li je kod protivnika u pitanju strah, poštovanje ili možda naš kapiten radi prekovremeno
, ali Blue Train će se znati odužiti pomenutim ekipama(igračima)
.

Blue Train
Isključenja:
U zaostalom 6 KOLU SS LIGE zbog crvenog kartona sljedeći igrači ne mogu igrati:
1 Liga
/
2 Liga
/
3 Liga
napoleon72 (Pivopije)
Scudetto89 (FK Delfin)
Napomena:
U zaostalom 6 KOLU SS LIGE zbog crvenog kartona sljedeći igrači ne mogu igrati:
1 Liga
/
2 Liga
/
3 Liga
napoleon72 (Pivopije)
Scudetto89 (FK Delfin)
Napomena:
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Hvala @legendi na korekciji u ime čitavog tima, golemo
Krenulo nas sa ovim službenim pobjedama, protivnici nemojte više molim vas
@Trebinjac
Ne sugeriši ništa molim te, nemoj da nas vezuju za neke nečasne radnje

Krenulo nas sa ovim službenim pobjedama, protivnici nemojte više molim vas

@Trebinjac
Ne sugeriši ništa molim te, nemoj da nas vezuju za neke nečasne radnje

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- BegovicRamiz
- Kontakt:
uzima li se u obzir tipovanje ukoliko je uredjivano poslije datog roka?
Ne.BegovicRamiz je napisao/la: ↑29 okt 2022, 23:09uzima li se u obzir tipovanje ukoliko je uredjivano poslije datog roka?
⚽FK Garaže⚽
- BegovicRamiz
- Kontakt:
hvala drugFCB1986 je napisao/la: ↑29 okt 2022, 23:35Ne.BegovicRamiz je napisao/la: ↑29 okt 2022, 23:09uzima li se u obzir tipovanje ukoliko je uredjivano poslije datog roka?
obradovao me tvoj odgovor inace bi bili u zaostatku pred sutrasnji dan

kakav sam ja glupan. Nisam vidio da je je vas igrac, mislio od profilne da je maldini... bio treća smjena, ustao, vidim poruku haj reko da tipujem pa mozda i moze ako je uređivanje u ppitanjuBegovicRamiz je napisao/la: ↑29 okt 2022, 23:37hvala drugFCB1986 je napisao/la: ↑29 okt 2022, 23:35Ne.BegovicRamiz je napisao/la: ↑29 okt 2022, 23:09uzima li se u obzir tipovanje ukoliko je uredjivano poslije datog roka?
obradovao me tvoj odgovor inace bi bili u zaostatku pred sutrasnji dan![]()

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- BegovicRamiz
- Kontakt:
ne baratam ovim pravilima pa reko da pitamPantelija je napisao/la: ↑29 okt 2022, 23:51kakav sam ja glupan. Nisam vidio da je je vas igrac, mislio od profilne da je maldini... bio treća smjena, ustao, vidim poruku haj reko da tipujem pa mozda i moze ako je uređivanje u ppitanjuBegovicRamiz je napisao/la: ↑29 okt 2022, 23:37hvala drug
obradovao me tvoj odgovor inace bi bili u zaostatku pred sutrasnji dan![]()
![]()
pogodio si Inter al sreca var bi

Napomena za sve igrače, zasotalo 6. Kolo na programu je u utorak i srijedu 01/02.11.2022, dok je 1/2 kupa na programu u cetvrtak 03.11.2022. Parovi za oba takmicenje izlaze danas i bice na temi kupa.
Max Allegri
Trpa delinjo ko lud
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.