FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- lijevapolutka
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Dabogda ga Memic taslaciolijevapolutka je napisao/la: ↑29 okt 2022, 21:14Dabogda mu cuna vazda mlohava bila, a Čiča mu treba zadovoljavao
-
- Kontakt:
A sta ce biti sa klubom ja vas pitam? Dug od 50k nije nista u odnosu na ono kako smo osteceni zbog ne dobijanja licence a znamo i sami zbog cega.
To nije nista naspram oduzimanja terena i ovih dugova u milionima. Sta se radi po tom pitanju osim sto je izgleda jedini plan opet pokusati sklopiti ugovor sa poreznom. Pa ko koga ovdje vise jase? Sta se radi sa klubom, navijaci opet nemaju nikakve informacije i svjesno nas se obmanjuje a trenutno smo najveci generator novca za klub.
Dosta je sutnje, sta je sa investitorom? Proslo je 3 mjeseca od kad se trebal9 znati o tome. Ako je propalo, koji su sljedeci koraci?
To nije nista naspram oduzimanja terena i ovih dugova u milionima. Sta se radi po tom pitanju osim sto je izgleda jedini plan opet pokusati sklopiti ugovor sa poreznom. Pa ko koga ovdje vise jase? Sta se radi sa klubom, navijaci opet nemaju nikakve informacije i svjesno nas se obmanjuje a trenutno smo najveci generator novca za klub.
Dosta je sutnje, sta je sa investitorom? Proslo je 3 mjeseca od kad se trebal9 znati o tome. Ako je propalo, koji su sljedeci koraci?
Pa vidis sljedeći korak. Pljuvati najtrofrjnijeg kluba,tražiti krivca u drugima. Jasno sve.. paraziti obični kao ovdje forumasi..CiroDiMarcio je napisao/la: ↑29 okt 2022, 21:48A sta ce biti sa klubom ja vas pitam? Dug od 50k nije nista u odnosu na ono kako smo osteceni zbog ne dobijanja licence a znamo i sami zbog cega.
-
- Kontakt:
Sta kaze Priglavak, par ljudi zvizdalo. Nije ti ni Risto Djogo ravan.
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Ma goni ga u pm, postavljen ovdje da samo kontrira ljudima.Hansestadt je napisao/la: ↑29 okt 2022, 22:49Sta kaze Priglavak, par ljudi zvizdalo. Nije ti ni Risto Djogo ravan.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Od Diglisića nema ništa, bar ne za sada. Okrećemo se drugim opcijama, planovima. Imaju još neki koji su se pojavili, ne zna se još ništa zvanično.
P.S. šta ovaj Santos u ova doba radi na Vilsu? Idi nesrećo u stan i odmaraj, valja sutra putovati ccccc
P.S. šta ovaj Santos u ova doba radi na Vilsu? Idi nesrećo u stan i odmaraj, valja sutra putovati ccccc

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
A kojim se to mi drugim opcijama i planovima mozemo okrenuti. Ma i treba nam ovako biti kad u sve vjerujemo dok nas lupaju po usima.
Opet se pojavili neki novi pa ce biti za pola godine, godinu, dvije, e onda kad ti novi ne dodju doci ce neki novi za pola godine, godinu i sve tako. Jel vi vidite gdje ovo vodi? Mi nemamo nikakvog plana, ocigledno je. Pustili smo da nas nosi voda pa sta se desi.
U igracki kadar ce se ulagati opet premalo, a steta jer se radi dobra transfer politika koja bi sigurno bila bolja da mozemo pruziti jace uslove. I sta ce se desiti kad nas stanu rezultati jednog dana, kad odu ovi igraci koji nam nose ekipu sad? Meni fkt ne ide u glavu da smo godinu i po cekali nekog, smisljali bajke a niko se nije udostojio napraviti hebeni plan B kako klub da prezivi ako ne dodju te pare.
I na kraju ce nam i ostati to da prebacujemo krivicu na druge pa da nam svi budu krivi sem nas, ko da smo Sloboda a ne Zeljeznicar.
Ponavljam, ako nam se teren oduzme nikakva saopstenja za javnost vam nece pomoci niti ih trebate pisati jer ste sami saucesnici u ovom cinu oduzimanja terena.
Opet se pojavili neki novi pa ce biti za pola godine, godinu, dvije, e onda kad ti novi ne dodju doci ce neki novi za pola godine, godinu i sve tako. Jel vi vidite gdje ovo vodi? Mi nemamo nikakvog plana, ocigledno je. Pustili smo da nas nosi voda pa sta se desi.
U igracki kadar ce se ulagati opet premalo, a steta jer se radi dobra transfer politika koja bi sigurno bila bolja da mozemo pruziti jace uslove. I sta ce se desiti kad nas stanu rezultati jednog dana, kad odu ovi igraci koji nam nose ekipu sad? Meni fkt ne ide u glavu da smo godinu i po cekali nekog, smisljali bajke a niko se nije udostojio napraviti hebeni plan B kako klub da prezivi ako ne dodju te pare.
I na kraju ce nam i ostati to da prebacujemo krivicu na druge pa da nam svi budu krivi sem nas, ko da smo Sloboda a ne Zeljeznicar.
Ponavljam, ako nam se teren oduzme nikakva saopstenja za javnost vam nece pomoci niti ih trebate pisati jer ste sami saucesnici u ovom cinu oduzimanja terena.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Druga opcija su konkretno momci koji drže firme vezi PVC po evropi, o detaljima nije ni mjesto ni vrijeme da pišem ovdje.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Šta ste se upalili kao zub, imamo nekoliko opcija, kad bude vrijeme navijači će biti obaviješteni o svim detaljima.
Potrudite se vi da obavite ono što je do vas, da odete u fan shop, kupite nešto, kupite kartu i ono najbitnije dođete na stadion da poderete grla i dlanove.
Svi u Srebrenik !!
Potrudite se vi da obavite ono što je do vas, da odete u fan shop, kupite nešto, kupite kartu i ono najbitnije dođete na stadion da poderete grla i dlanove.
Svi u Srebrenik !!
mosa lošmi stićko tit-ula!
Ima nešto što se zove “ugovor o povjerljivosti” i zbog toga se klub ne može oglasiti.CiroDiMarcio je napisao/la: ↑29 okt 2022, 21:48Sta se radi sa klubom, navijaci opet nemaju nikakve informacije i svjesno nas se obmanjuje a trenutno smo najveci generator novca za klub.
Dosta je sutnje, sta je sa investitorom? Proslo je 3 mjeseca od kad se trebalo znati o tome. Ako je propalo, koji su sljedeci koraci?
mosa lošmi stićko tit-ula!
- BiHSportman
- Kontakt:
- MocMahale444
Na svim poljima se treba bolje organizovati, necemo napredovati sve dok tapkamo u mjestu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Svi ovi sto su najavljivali ovog amerikanca treba da se povuku sa foruma ako ne bude nista od ovoga. Punite nam glavu godinu dana da na kraju ne bi bilo nista.
-
- Kontakt:
Vidjet cemo koje su nam opcije kad porezna dodje po svoje a vi i dalje lupajte gluposti.
Ja ne znam kako tebe nije stid više da pišeš. Šta si sve izlupo mile mi majke.. Al ti dalje nastavljas...1921boy je napisao/la: ↑30 okt 2022, 00:06Ima nešto što se zove “ugovor o povjerljivosti” i zbog toga se klub ne može oglasiti.CiroDiMarcio je napisao/la: ↑29 okt 2022, 21:48Sta se radi sa klubom, navijaci opet nemaju nikakve informacije i svjesno nas se obmanjuje a trenutno smo najveci generator novca za klub.
Dosta je sutnje, sta je sa investitorom? Proslo je 3 mjeseca od kad se trebalo znati o tome. Ako je propalo, koji su sljedeci koraci?
Zasto je Eldin odustao? Koji je razlog?kolezeljovac je napisao/la: ↑29 okt 2022, 23:07Od Diglisića nema ništa, bar ne za sada. Okrećemo se drugim opcijama, planovima. Imaju još neki koji su se pojavili, ne zna se još ništa zvanično.
P.S. šta ovaj Santos u ova doba radi na Vilsu? Idi nesrećo u stan i odmaraj, valja sutra putovati ccccc![]()
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Joj stari jesi ti naporan. Popusti ba malo yebo ga ti.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Šta te to čudi, ili je isti lik ili trpaju jedan drugom pa da ne kvare idilicnu vezu
moSa ljoŽe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.