Ne moze, nije ga ovaj ubio niti nagovorip da se ubije
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
nije ovaj stari ništa kriv, kriv je retard koji je čitavu situaciju snimio i postavio na tiktok.
yebo im tiktok mater retardiranu.
yebo im tiktok mater retardiranu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Upravo i ja kontam je l realno sta ovaj pise
Eno skoro je bio slucaj gdje se curica ubila jer je momak ostavio. Sta je trebala drzava, teretiti momka za ubistvo?
Debilu koji je ovo snimao i postavio na net se treba naj*bati majke i to je sve sto se moze uraditi u ovom slucaju.
Znam za jedan slucaj gdje cura bila krivicno gonjenja jer je nagovorila momka da se ubije, i nasli su poruke da ga je nagovarala, teenageri bili, ne znam sta se desilo jel bila optuzena. Ali ovo, nema zakonski nista s tim sto se ovaj ubio.dscile je napisao/la: ↑29 okt 2022, 18:16Upravo i ja kontam je l realno sta ovaj pise
Eno skoro je bio slucaj gdje se curica ubila jer je momak ostavio. Sta je trebala drzava, teretiti momka za ubistvo?
Debilu koji je ovo snimao i postavio na net se treba naj*bati majke i to je sve sto se moze uraditi u ovom slucaju.
Zato sto ima u zakonu bas clan o nagovaranju na samoubistvo i omogucavanje samoubistva (npr. davanje oruzja da se uradi).. Ali ovo nema veze sa tim.alemsa je napisao/la: ↑29 okt 2022, 18:19Znam za jedan slucaj gdje cura bila krivicno gonjenja jer je nagovorila momka da se ubije, i nasli su poruke da ga je nagovarala, teenageri bili, ne znam sta se desilo jel bila optuzena. Ali ovo, nema zakonski nista s tim sto se ovaj ubio.dscile je napisao/la: ↑29 okt 2022, 18:16Upravo i ja kontam je l realno sta ovaj pise
Budimo realni, nazalost. Ko se god smijao tom momku radi tog videa je vjerovatno neka glupa kidara, svako ozbiljan bi samo osudio onoga ko je to snimio i tog debila sa pumpe a ne ovog momka. S obzirom na to, da se to desilo bilo kome od nas manje vise bi nas bolio **** za te kidare sa tiktoka, ono ne bi ti bilo svejedno ali znas da nisi osramocen, veca je bruka njima sto su takvi retardi da to gledaju. Nazalost ovaj momak je vjerovatno bio na ivici iz ko zna kojeg razloga jer da se ubijes moras biti bas u ogromnom problemu bilo koje vrste. Ne daj Boze nikome ali realno i taj lik sa pumpe i ovi debili sto su to okacili su vjerovatno najmanje krivi tu, to je bio samo finalni trigger.
-
- Kontakt:
nije se sigurno ubio samo radi toga, sigurno je vukao jos neke probleme i ovo ga je samo trigerovalo
bukvalno taj sa pumpe nema za sta odgovarati
bukvalno taj sa pumpe nema za sta odgovarati
-
- Kontakt:
Nije isto ostaviti curu i snimati nekoga bez dozvole i postati na internet. Jedno je potpuno legalna radnja dok je drugo krivicno djelo.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
al sjeba murija ove ekipe u Sa jos stojinic se ceka da se vrati nazad 

Dodjes da se prijavis za poso kako bi posteno zaradio koju marku i ljudi te ismijavaju zbog toga po tik toku. **** ti drzavu uzduz i poprijeko
1946-1987
-
- Kontakt:
Jarane ovaj što je pao Garo Kadić išao u moju srednju prije haman 20 godina , tad su njegovi Kadići imali preko 20 stanova i poslovnih prostora , ne mogu da vjerujem da su ovoliko opstali da ih niko nije teretio ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
ma stranci dohakali .. da sa su nasima dali podatke samo nista ne bi bilo ovako pomalo daju moraju hapsiti a bas su ih sjebali ... za onog advokata cuo sam da je u takvom stanju da dabogda prezivi mjesec bez bijelogbombaysaphire je napisao/la: ↑29 okt 2022, 21:19Jarane ovaj što je pao Garo Kadić išao u moju srednju prije haman 20 godina , tad su njegovi Kadići imali preko 20 stanova i poslovnih prostora , ne mogu da vjerujem da su ovoliko opstali da ih niko nije teretio ...

-
- Kontakt:
Ma Kadići su sami sebe zayebali , kada su se počeli sa Šmrkom "družiti" ...bob je napisao/la: ↑29 okt 2022, 21:25ma stranci dohakali .. da sa su nasima dali podatke samo nista ne bi bilo ovako pomalo daju moraju hapsiti a bas su ih sjebali ... za onog advokata cuo sam da je u takvom stanju da dabogda prezivi mjesec bez bijelogbombaysaphire je napisao/la: ↑29 okt 2022, 21:19Jarane ovaj što je pao Garo Kadić išao u moju srednju prije haman 20 godina , tad su njegovi Kadići imali preko 20 stanova i poslovnih prostora , ne mogu da vjerujem da su ovoliko opstali da ih niko nije teretio ...frajer im pola zaliha trosio
![]()
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
ma jasta mislim ova sky app da se nije desila jos bi uzivali, dobra stvar da drotovi isto tako padaju ko kruske ... bit ce interesantan period u Sa ona ekipa sa pofalica se razbila, ove tri ekipe se razbile valjda opskrbit trzistebombaysaphire je napisao/la: ↑29 okt 2022, 22:03Ma Kadići su sami sebe zayebali , kada su se počeli sa Šmrkom "družiti" ...bob je napisao/la: ↑29 okt 2022, 21:25ma stranci dohakali .. da sa su nasima dali podatke samo nista ne bi bilo ovako pomalo daju moraju hapsiti a bas su ih sjebali ... za onog advokata cuo sam da je u takvom stanju da dabogda prezivi mjesec bez bijelogbombaysaphire je napisao/la: ↑29 okt 2022, 21:19
Jarane ovaj što je pao Garo Kadić išao u moju srednju prije haman 20 godina , tad su njegovi Kadići imali preko 20 stanova i poslovnih prostora , ne mogu da vjerujem da su ovoliko opstali da ih niko nije teretio ...frajer im pola zaliha trosio
![]()

- BosniaBoston
- Kontakt:
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Nista dok ne pocne sda banda tj osmica i ekipa.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ne mogu da vjerujem da su ljudi vjerovali jednoj aplikaciji i bazirali kriminalnu komunikaciju na tome
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ma ovi likovi padaju jer to odgovara nekim ljudima.
Sigurno ih ne goni pravna država i jako tužilaštvo.
Sigurno ih ne goni pravna država i jako tužilaštvo.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Sjetih se onih nekih intelktualaca sto su koristili od FBI napravljenu aplikaciju za "sigurnosno" chatanje pa popadali svi.
sto nasluti stojinica doduse mislio sam da je van bih pa da se ceka da se vrati .. pala cijela ekipa keljmendi, smrk, onaj kadic prica se onaj keljmendi odao i sta je trebao i sta nije 

Zadnja izmjena: bob, dana/u 30 okt 2022, 00:17, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.