Cucemo se u majusamirr je napisao/la: ↑29 okt 2022, 23:28Ja kazem nista od Evrope.. Stigle su vas suze Slavka Petrovica !kolezeljovac je napisao/la: ↑29 okt 2022, 23:25S obzirom da nam dolaze Kulenović, Hodžić(napadač) i Hiroš, itekako smo sigurni da ćemo biti bar 3. na kraju sezone....
Premijer liga BiH - aktuelno
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Prvi veoma teško da će doći to ti 100% govorim. Za druga dva ne znam, eto igrom slučaja znam za Luku pa etokolezeljovac je napisao/la: ↑29 okt 2022, 23:25S obzirom da nam dolaze Kulenović, Hodžić(napadač) i Hiroš, itekako smo sigurni da ćemo biti bar 3. na kraju sezone....

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Cuo sam da vam se nude Mudrinski i Sanicanin. Ni Katai nije daleko.kolezeljovac je napisao/la: ↑29 okt 2022, 23:25S obzirom da nam dolaze Kulenović, Hodžić(napadač) i Hiroš, itekako smo sigurni da ćemo biti bar 3. na kraju sezone....
- BegovicRamiz
- Kontakt:
pomakni se s mjesta nalete sejtanasamirr je napisao/la: ↑29 okt 2022, 23:21Ti za Zelju navijas ?BegovicRamiz je napisao/la: ↑29 okt 2022, 23:19da su te nasi slusali bila bi - 1 reorganizacija al sta ces
- BosniaBoston
- Kontakt:
Hocel sarajevo stojnicu platit advokata, znal se sta?
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Koliko je ovo tacno?Nekako mi bas nerealno djeluje,pogotovo Hodzickolezeljovac je napisao/la: ↑29 okt 2022, 23:25S obzirom da nam dolaze Kulenović, Hodžić(napadač) i Hiroš, itekako smo sigurni da ćemo biti bar 3. na kraju sezone....
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Da budem iskren što se tiče Kulenovića sam samo nešto načuo, a Ara i Hiroš su veoma, veoma blizu Grbavice. Navodno jedino što ima problem sa trbušnim zidom može biti prepreka da ga potpišemo...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 okt 2022, 23:43Koliko je ovo tacno?Nekako mi bas nerealno djeluje,pogotovo Hodzickolezeljovac je napisao/la: ↑29 okt 2022, 23:25S obzirom da nam dolaze Kulenović, Hodžić(napadač) i Hiroš, itekako smo sigurni da ćemo biti bar 3. na kraju sezone....
- tutankamon1905
- Kontakt:
Na koju foru Hiros i Hodzic mogu doci u Zelju? Posudbe ili?
ocekujemo hordezle u vojkovicima na protestimaBosniaBoston je napisao/la: ↑29 okt 2022, 23:37Hocel sarajevo stojnicu platit advokata, znal se sta?

- kolezeljovac
- Kontakt:
To je već pitanje koje se treba postaviti Bekrićututankamon1905 je napisao/la: ↑29 okt 2022, 23:47Na koju foru Hiros i Hodzic mogu doci u Zelju? Posudbe ili?

Mislim da će Hodzic dobiti papire sad u januaru, a za Hiroša ne znam. Tako mi je rekao čovjek(za Aru) iz skupštine kluba što se tiče njegovog statusa....
Hodžić slobodan igrač
Hiroš posudba
Što bi jedan forumaš rekao pripremite "haparate"
Hiroš posudba
Što bi jedan forumaš rekao pripremite "haparate"
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Hodzic je slobodan nema sta cekati papire
al covjek se ne sjeca kad je zadnji put odigrao utakmicu
al covjek se ne sjeca kad je zadnji put odigrao utakmicu
-
- Kontakt:
Nadam se da nije istina za Kulenovicakolezeljovac je napisao/la: ↑29 okt 2022, 23:46Da budem iskren što se tiče Kulenovića sam samo nešto načuo, a Ara i Hiroš su veoma, veoma blizu Grbavice. Navodno jedino što ima problem sa trbušnim zidom može biti prepreka da ga potpišemo...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 okt 2022, 23:43Koliko je ovo tacno?Nekako mi bas nerealno djeluje,pogotovo Hodzickolezeljovac je napisao/la: ↑29 okt 2022, 23:25S obzirom da nam dolaze Kulenović, Hodžić(napadač) i Hiroš, itekako smo sigurni da ćemo biti bar 3. na kraju sezone....
Potajno se nadam da cemo ga mi lapiti na zimu

Hiros ugovor u Osijeku do 07/2024.Ako vam dodje to je na posudbu pretpostavljam
Hodzic je i bez trbusnog zida bolji od Beganovica i Haracica

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
E to si upravuNajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 okt 2022, 23:53Nadam se da nije istina za Kulenovicakolezeljovac je napisao/la: ↑29 okt 2022, 23:46Da budem iskren što se tiče Kulenovića sam samo nešto načuo, a Ara i Hiroš su veoma, veoma blizu Grbavice. Navodno jedino što ima problem sa trbušnim zidom može biti prepreka da ga potpišemo...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 okt 2022, 23:43
Koliko je ovo tacno?Nekako mi bas nerealno djeluje,pogotovo Hodzic
Potajno se nadam da cemo ga mi lapiti na zimuOdlican napadac
Hiros ugovor u Osijeku do 07/2024.Ako vam dodje to je na posudbu pretpostavljam
Hodzic je i bez trbusnog zida bolji od Beganovica i Haracica![]()

IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- Avanti1926
- Kontakt:
Kulenović

- kolezeljovac
- Kontakt:
Vala bice najbolji u ligi hahaha
Kad se sjetim Miroslav Stevanović došao, propala mu karijera i oživi je kod nas. Nakon toga evo i dan danas u repki i Servetteu.
Isto tako i Ahmetović, htio se lik oprostiti od fudbala prije nego je počeo igrati u Slobodi...
Kad se sjetim Miroslav Stevanović došao, propala mu karijera i oživi je kod nas. Nakon toga evo i dan danas u repki i Servetteu.
Isto tako i Ahmetović, htio se lik oprostiti od fudbala prije nego je počeo igrati u Slobodi...
Pa ako ima hronicnu povredu trbusnog zida , vrlo vjerovatno ce zavrsiti karijeru a ne igrati.kolezeljovac je napisao/la: ↑29 okt 2022, 23:46Da budem iskren što se tiče Kulenovića sam samo nešto načuo, a Ara i Hiroš su veoma, veoma blizu Grbavice. Navodno jedino što ima problem sa trbušnim zidom može biti prepreka da ga potpišemo...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 okt 2022, 23:43Koliko je ovo tacno?Nekako mi bas nerealno djeluje,pogotovo Hodzickolezeljovac je napisao/la: ↑29 okt 2022, 23:25S obzirom da nam dolaze Kulenović, Hodžić(napadač) i Hiroš, itekako smo sigurni da ćemo biti bar 3. na kraju sezone....
- kolezeljovac
- Kontakt:
Upravo mi je stigla informacija da je Kulenović usmeno dogovorio dolazak u FKŽ. Ako ga ko poznaje nek provjeri 

- kolezeljovac
- Kontakt:
Bosanskohercegovačkog MMA borca Denisa Stojnića večeras su u Sarajevu uhapsili pripadnici MUP-a KS, saznaje ****.ba.
Kako saznajemo, Stojnić je uhapšen po nalogu Tužilaštva Bosne i Hercegovine.
Također, kako nam je potvrđeno njegovo hapšenje se dovodi u vezu sa podacima iz Sky aplikacije, zbog čega je proteklih dana uhapšeno više osoba.
Među ranije uhapšenim su policajci, advokati, kao i osobe iz kriminalnog miljea.
Podsjećamo, ranije je zbog povezanosti sa Sky aplikacijom uhapšen Admir Arnautović, a nakon njega uslijedila su brojna hapšenja, među kojima je bilo i visokorangiranih policijskih službenika.
Posljednja u nizu hapšenja desila su se prije nekoliko dana kada je uhapšen Arnautovićev advokat Zlatko Ibrišimović, kao i policajac MUP-a KS Amer Selak.
Stojnića se, kako saznajemo, tereti za organizovani kriminal.
E moje komšije, ko Vam predstavlja klub....
Kako saznajemo, Stojnić je uhapšen po nalogu Tužilaštva Bosne i Hercegovine.
Također, kako nam je potvrđeno njegovo hapšenje se dovodi u vezu sa podacima iz Sky aplikacije, zbog čega je proteklih dana uhapšeno više osoba.
Među ranije uhapšenim su policajci, advokati, kao i osobe iz kriminalnog miljea.
Podsjećamo, ranije je zbog povezanosti sa Sky aplikacijom uhapšen Admir Arnautović, a nakon njega uslijedila su brojna hapšenja, među kojima je bilo i visokorangiranih policijskih službenika.
Posljednja u nizu hapšenja desila su se prije nekoliko dana kada je uhapšen Arnautovićev advokat Zlatko Ibrišimović, kao i policajac MUP-a KS Amer Selak.
Stojnića se, kako saznajemo, tereti za organizovani kriminal.
E moje komšije, ko Vam predstavlja klub....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.