FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ma ovdje se više piše o svemu nego o FK Sarajevo, ako je kriv za bilo šta neka odgovara, ako ne, idemo dalje.guadalupe je napisao/la: ↑30 okt 2022, 00:06Kakve veze ima sto je sponzorisan tada je bio cist i sada je dok se ne dokaze drugacije, frajer je bivsi igrac Sarajeva MMA borac, navijac Sarajeva i ne serite bezveze da bi nesta srali isto kao da jedva cekaju pojedinci nesta da se desi lose, mnogo gorih poteza je bilo sutra svi u Zenicu, a ne komentarisati utakmicu sa foruma.
Volim te FKS! Picke igrajte!
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Nisam iznenadjen podrskom pojedinih forumasa za Stojnica. Mi smo takav narod, nagradjujemo i kriminal, tapsamo po ramenj kad neko nekog dobro zaj… Djeca se odgajaju da budu namazana i podla, tako da kakva Drzava, narod takav i klub (nazalost).
Teska srca i ovo govorim ali sve vise se bojim da je i ona sigurna titula od +15 na kraju i prodana za rad nekih “visih ciljeva”
Da citiram Izudina Bajrovica: “Pomogni ti meni, pomognut cu i ja tebi.”
Teska srca i ovo govorim ali sve vise se bojim da je i ona sigurna titula od +15 na kraju i prodana za rad nekih “visih ciljeva”
1946
Koju trenersku licencu posjeduje nas trenerski dvojac Emir/Vucina??
Edit: Proguglao sam, obojica imaju Uefa A licencu
Edit: Proguglao sam, obojica imaju Uefa A licencu

Zadnja izmjena: esprit24, dana/u 30 okt 2022, 00:48, ukupno mijenjano 1 put.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Hvala i tebi i javieru, ja vise koristim instagram a tamo nista nisu post. Profulilo me.OPI je napisao/la: ↑29 okt 2022, 22:31JavierBosnia je napisao/la: ↑29 okt 2022, 22:27Mislim da samo nisi upratio. Ako se ne varam jucer je bio story sa lokacijama za kupovinu ulaznica, ispred ekonomije, fan shop, online i mislim da su 2 mjesta pred stadionom, al eto nek ti javi neko ko je bolje zapamtio
Nego, izlijecu neke akcije oko Mozzarta, moglo bi sutra iz dvice u keca
I kada teško je i kada je dobro, uvijek ću pjevat' za BIJELE I BORDO
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
Organizujte se za put ka Zenici.
Je.balo vas pametovnje oko svega, Stojinica, fasada na zgradama, Husrefa VS. Bilo koga, i svih drugih filozofiranja.
Manje filozofije, vise TRIBINA.
Je.balo vas pametovnje oko svega, Stojinica, fasada na zgradama, Husrefa VS. Bilo koga, i svih drugih filozofiranja.
Manje filozofije, vise TRIBINA.
Zadnja izmjena: Hajdeee, dana/u 30 okt 2022, 01:30, ukupno mijenjano 1 put.
- FKS -
-
- Kontakt:
To je prodano od Sabrine i njene ekipe,onaj kup sa chetama sve govori kad 10 min do kraja izbacise 3-4 najbolja igraca a dali nekoj djeci da pucaju penale,to je bilo ono 1 za 1.Mourinhokilledbarca je napisao/la: ↑30 okt 2022, 00:36Nisam iznenadjen podrskom pojedinih forumasa za Stojnica. Mi smo takav narod, nagradjujemo i kriminal, tapsamo po ramenj kad neko nekog dobro zaj… Djeca se odgajaju da budu namazana i podla, tako da kakva Drzava, narod takav i klub (nazalost).
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- napoleon72
- Kontakt:
Mirvicu sponzorisi Baksu narednu kampanju molim te, mozda i njega napokon strpaju u cuzu...
Debilcino glupa, da si ulozio u nas milijarde, nemas se pravo igrat ovako s ugledom kluba koji je 75 godina gurao bez tebe.
Debilcino glupa, da si ulozio u nas milijarde, nemas se pravo igrat ovako s ugledom kluba koji je 75 godina gurao bez tebe.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Al kad najveci olos drustva pocne alahat ukabulat i slicne fraze, rekao bi covjek ljudi za ugledat se
Takvo nam je drustvo nazalost, sistem vrijednosti poremecen do temelja
Takvo nam je drustvo nazalost, sistem vrijednosti poremecen do temelja
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Moj Mirviću ebote Stojnić. Odmah raskidaj to sponzorstvo!
Ako vec hoces da pomazes i ulažes u sport u gradu pomozi KK Bosni.
(Pojavilo se ono da FKS sponzoriše Stojnića, mi na kafi i komentarišemo to jednima godra al ovaj jedan jaran reće;"Legalno izreketirao Mirvića 100% eto vidječete!")
Ako vec hoces da pomazes i ulažes u sport u gradu pomozi KK Bosni.
(Pojavilo se ono da FKS sponzoriše Stojnića, mi na kafi i komentarišemo to jednima godra al ovaj jedan jaran reće;"Legalno izreketirao Mirvića 100% eto vidječete!")
1-0 je danas dosta.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Gdje je brat @JavierBosnia da nam napiše listao sam razne portale i nema ništa loše o Denisu
Ovakve perspektivne sportiste samo treba sponzorisat bravo Mirviću doktore!!!

SVI U ZENICU
Yebo ih Stojnić da i yebo, svi znaju u gradu da je kriminalac i oni se petljaju sa njim. Yebo te i MMA i sve, da je frajer čist pa okej nego zadnji šljam grada
- SarajevoForza
- Kontakt:
Hoće li nas pročepiti danas 
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade