Premijer liga BiH - aktuelno
- Avanti1926
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kad vam igra futsal ekipa u Zenici?blueDBR je napisao/la: ↑29 okt 2022, 23:49ocekujemo hordezle u vojkovicima na protestimaBosniaBoston je napisao/la: ↑29 okt 2022, 23:37Hocel sarajevo stojnicu platit advokata, znal se sta?![]()
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Do polusezone će sigurno biti član Sloge.
“Svakom igraču je cilj napraviti iskorak iz Premijer lige. Trenutno sam član FK Borac, vraćam se njima na zimu pa ćemo vidjeti. Do toga ima par mjeseci. Želim svakako napraviti iskorak, ali trenutni fokus je Sloga. Na zimu će fokus biti FK Borac. Šta bude, bude. Za iskorak treba znati i kada je tačno vrijeme“, dodao je 22-godišnji napadač Luka Kulenović na kraju razgovora za SportSport.ba.
-
- Kontakt:
Pa prije ce u Zelji biti prva opcija u napadu obzirom da nema napadaca nego u Borcu pored Lukica koji je projekat. Mlad momak trebaju mu utakmice.
Nasi clanovi uprave ne znaju do kad nasim igracima traju ugovori,a vidim da ne znaju ni ko od ove trojice ima ugovor sa kim. Da bog sacuva ko nam sve sjedi u skupstini i upravi, lopatom redom treba tjerati vecinu.kolezeljovac je napisao/la: ↑29 okt 2022, 23:25S obzirom da nam dolaze Kulenović, Hodžić(napadač) i Hiroš, itekako smo sigurni da ćemo biti bar 3. na kraju sezone....
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Ima ugovor sa Borcem ko zna do kad, ne moze on da bira.zeljovac21 je napisao/la: ↑30 okt 2022, 01:00Pa prije ce u Zelji biti prva opcija u napadu obzirom da nema napadaca nego u Borcu pored Lukica koji je projekat. Mlad momak trebaju mu utakmice.
Lukic se ugasio, ajde sto ne daje golove nego ni u sanse ne ulazi. Kulenovic je jos mladji, moze i on postati projekat.
Zanimljivo bi bilo da Borac posalje Lukica na zimu u Slogu na posudbu, da se malo trgne. To i jeste njegov maticni klub. Mozda ce mu prijati da igra kod kuce, obzirom da je iz Modrice, a Sloga taman igra tamo.
Sa druge strane, Kulenovic je iz Banjaluke i bio je Borcev omladinac. Svako svome jatu.
Tko visoko leti... Upitajte komšije
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Obzirom rođo moj dobri koji se @antipolitika zoveš, da je u ex Jugoslaviji, a pogotovo sada u BiH uvijek važio aksiom FUDBAL = POLITIKA, uspjeh Slobode kao JEDINOG kluba u PL iz sredine gdje je vladajuća stranka ona koja je manje više MARGINALNA na kantonalnom, federalnom i državnom nivou, je ne ogroman nego PREOGROMANAntipolitika3 je napisao/la: ↑29 okt 2022, 21:02Koji vas klub iz stranih liga podsjeca na Slobodu?
Mene Aston Vila totalno nebitan klub ,samo bezveze sutaju loptu godinama.

Pogotovo jer od 1994/5. pa do danas savezom vedre i oblače isključivo ISTAKNUTI (

O čemu pričamo, odlično znamo da se kod nas i čistačice (bez uvrede) biraju po stranačkoj liniji, a kamoli šta drugo.
U takvoj situaciji, Sloboda se nakon rata u 5-6 sezona aktivno borila za titulu šampiona (jednom vicešampion, 2 puta 3. u ligi), što je uzevši u obzir konstalaciju odnosa u državi i savezu, ravno čudu. A o Kupu da ne pričam

Tako da pajdo moj, Sloboda je GIGANT kad je uspjela u ovoj močvari punoj krokodila opstati sve ove godine, pogotovo uzevši u obzir da su u toku rata upadali s puškama razni degeni koji su prijetili rukovodstvima u želji da se klub zauvijek ugasi...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Kulenovic nije igrac Borca i nikad nije bio ( osim sto je igrao za u17 prije 6-7 godina)
Najveci uspjeh Slobode kroz historiju je taj sto su bili filijala ZvezdeSky9 je napisao/la: ↑30 okt 2022, 07:53Obzirom rođo moj dobri koji se @antipolitika zoveš, da je u ex Jugoslaviji, a pogotovo sada u BiH uvijek važio aksiom FUDBAL = POLITIKA, uspjeh Slobode kao JEDINOG kluba u PL iz sredine gdje je vladajuća stranka ona koja je manje više MARGINALNA na kantonalnom, federalnom i državnom nivou, je ne ogroman nego PREOGROMANAntipolitika3 je napisao/la: ↑29 okt 2022, 21:02Koji vas klub iz stranih liga podsjeca na Slobodu?
Mene Aston Vila totalno nebitan klub ,samo bezveze sutaju loptu godinama..
Pogotovo jer od 1994/5. pa do danas savezom vedre i oblače isključivo ISTAKNUTI () kadrovi SDA i HDZ, a kasnije i SDS odnosno SNSD.
O čemu pričamo, odlično znamo da se kod nas i čistačice (bez uvrede) biraju po stranačkoj liniji, a kamoli šta drugo.
U takvoj situaciji, Sloboda se nakon rata u 5-6 sezona aktivno borila za titulu šampiona (jednom vicešampion, 2 puta 3. u ligi), što je uzevši u obzir konstalaciju odnosa u državi i savezu, ravno čudu. A o Kupu da ne pričam(7 finala).
Tako da pajdo moj, Sloboda je GIGANT kad je uspjela u ovoj močvari punoj krokodila opstati sve ove godine, pogotovo uzevši u obzir da su u toku rata upadali s puškama razni degeni koji su prijetili rukovodstvima u želji da se klub zauvijek ugasi...
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Ne budi benav.Argentina je napisao/la: ↑30 okt 2022, 08:02Najveci uspjeh Slobode kroz historiju je taj sto su bili filijala ZvezdeSky9 je napisao/la: ↑30 okt 2022, 07:53Obzirom rođo moj dobri koji se @antipolitika zoveš, da je u ex Jugoslaviji, a pogotovo sada u BiH uvijek važio aksiom FUDBAL = POLITIKA, uspjeh Slobode kao JEDINOG kluba u PL iz sredine gdje je vladajuća stranka ona koja je manje više MARGINALNA na kantonalnom, federalnom i državnom nivou, je ne ogroman nego PREOGROMANAntipolitika3 je napisao/la: ↑29 okt 2022, 21:02Koji vas klub iz stranih liga podsjeca na Slobodu?
Mene Aston Vila totalno nebitan klub ,samo bezveze sutaju loptu godinama..
Pogotovo jer od 1994/5. pa do danas savezom vedre i oblače isključivo ISTAKNUTI () kadrovi SDA i HDZ, a kasnije i SDS odnosno SNSD.
U takvoj situaciji, Sloboda se nakon rata u 5-6 sezona aktivno borila za titulu šampiona (jednom vicešampion, 2 puta 3. u ligi), što je uzevši u obzir konstalaciju odnosa u državi i savezu, ravno čudu. A o Kupu da ne pričam(7 finala).
Tako da pajdo moj, Sloboda je GIGANT kad je uspjela u ovoj močvari punoj krokodila opstati sve ove godine, pogotovo uzevši u obzir da su u toku rata upadali s puškama razni degeni koji su prijetili rukovodstvima u želji da se klub zauvijek ugasi...![]()

Filijale ovo ne rade centrali...
itd itd

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Sky9 je napisao/la: ↑30 okt 2022, 07:53Tako da pajdo moj, Sloboda je GIGANTAntipolitika3 je napisao/la: ↑29 okt 2022, 21:02Koji vas klub iz stranih liga podsjeca na Slobodu?

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
KONTRASVIH je napisao/la: ↑30 okt 2022, 08:47kad je uspjela u ovoj močvari punoj krokodila opstati sve ove godine, pogotovo uzevši u obzir da su u toku rata upadali s puškama razni degeni koji su prijetili rukovodstvima u želji da se klub zauvijek ugasi...Sky9 je napisao/la: ↑30 okt 2022, 07:53Tako da pajdo moj, Sloboda je GIGANTAntipolitika3 je napisao/la: ↑29 okt 2022, 21:02Koji vas klub iz stranih liga podsjeca na Slobodu?
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Torpedo je sponzor Stojnicu!
Al se sega influenser

Al se sega influenser
- Antipolitika3
- Kontakt:
RIGI tko ono danas igra?
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Dvostruki šampion Jugoslavije, peterostruki šampion Bosne i Hercegovine te sedmerostruki osvajač Kupa BIH.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I ponosni sponzor Denisa Stojnića

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Pitam još jednomNotOccasionalFan je napisao/la: ↑30 okt 2022, 08:57Torpedo je sponzor Stojnicu!![]()
![]()
Al se sega influenser
Kad vam igra futsal ekipa u Zenici?
Da uposlenici hotela zamandale vrata

Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Sadašnjost i pomalo neobično vođenje Kluba ne može izbrisati ni izblijediti slavnu historiju našeg Kluba.

Evo naprimjer Sloboda nema ni trofejnu historiju, ni uspješnu sadašnjost. Ne nazire se ni neka uspješna budućnost, znači nemate ništa.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Burberry46, denimen99, Direktorcic, Hrammm1921, NeSamSafetee, rishovski, Sport90, Vanja8, Varijantas8 i 37 gostiju.