Arsenal - Chat
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- BiHSportman
- Kontakt:
Re: Arsenal - Chat
dao bi i u prvom da onaj nije izblokirao, Nelson dva gola i asistencija, dobar nastup
joj Jesusa pobogu, uvijek me nerviralo ovo kod njega dok je u Cityu igrao, bruku šansi golova minimum
joj Jesusa pobogu, uvijek me nerviralo ovo kod njega dok je u Cityu igrao, bruku šansi golova minimum
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 30 okt 2022, 16:18, ukupno mijenjano 1 put.
Samo nastavi pljuvat
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Marsal
- Kontakt:
I to u mrežu
Haj da i mi nekog raskaltačimo pa makar to bio i Forrest koji je haman pa siguran putnik za Championship.
Volio bih još 1 ili 2 gola da zabijemo, ne sjećam se kad smo zadnji put nekog odučili od fudbala, pa makar rezultatom.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
ma nije loš nelson ali mislim da je jesus efikasniji od njega, svakako ohrabruje ovakav nastup i što se mene tiče nek igra češće, ne dobija ni prilike mora se reći
jesus me nervira, **** ga finishing
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ja se sjećam Evertona zadnje kolo prošle sezone, prije toga nemam pojma
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Pa to i jest problem Artete, rijetko ko dobija prilike uopste.
Nelson u ovoj utakmici pokazuj i problem Sake, a to je njegov nepostojeci njuh za gol
Nelson u ovoj utakmici pokazuj i problem Sake, a to je njegov nepostojeci njuh za gol
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ne znam, meni on ne mirise uopste kao krilo zakovano za liniju koje napada okomito, a sto igra trenutno
Joj Vieire koliko je los..
Jesus je isto tako loš, ne znam šta se dešava ali bi Lacazette bolje reagovao u nekim situacijama
U igri učestvuje, 2 asistencije, ali finishing
U igri učestvuje, 2 asistencije, ali finishing
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ma dobar je Jesus, to što su neki halucinirali da je igrač za 15+ golova je isključivo njihov problem.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
A ne da se Jesusu da ga da yebo ga da si pita
Saka nek odmori daj malo Rejsa dok se zapalio
Saka nek odmori daj malo Rejsa dok se zapalio
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
pa dobro nismo ga platili ni relativno malo jelDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 okt 2022, 16:46Ma dobar je Jesus, to što su neki halucinirali da je igrač za 15+ golova je isključivo njihov problem.
mislim ogroman je upgrade na ono što smo imali, druga igra potpuno, ali nekako mu fali taj ubilački instinkt kad je u prilikama
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Za to što pričas treba Victor OsimhenAA23 je napisao/la: ↑30 okt 2022, 16:48pa dobro nismo ga platili ni relativno malo jelDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 okt 2022, 16:46Ma dobar je Jesus, to što su neki halucinirali da je igrač za 15+ golova je isključivo njihov problem.
mislim ogroman je upgrade na ono što smo imali, druga igra potpuno, ali nekako mu fali taj ubilački instinkt kad je u prilikama
⚜️~⚜️~⚜️
Kad bi imao jos to sto mu fali, ne bi igrao u ArsenaluAA23 je napisao/la: ↑30 okt 2022, 16:48pa dobro nismo ga platili ni relativno malo jelDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 okt 2022, 16:46Ma dobar je Jesus, to što su neki halucinirali da je igrač za 15+ golova je isključivo njihov problem.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.