pa ruka je i trebala bit svirana , ali ne znam dal je u "šesnes" ... sad cu vidjetMandrak je napisao/la:Pa što onda nije svirao penal...cuj rukom igrao i nikom ništa
edit:jeste ja mislim , iako nije dobar ugao
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,BoixosNois1899
pa ruka je i trebala bit svirana , ali ne znam dal je u "šesnes" ... sad cu vidjetMandrak je napisao/la:Pa što onda nije svirao penal...cuj rukom igrao i nikom ništa
Ona Fabregasova kod 0:0, zatim Bendtnerova kod 2:1, Van Persiev šut u Valdesa te Wilkshierov udarac pored golaToxicity je napisao/la:@ Ted Mosby, pa upravo ti govorim prilike i da mi nabrojiš još tih 100 % prilika ako sam ja napravio previd, nemoj mi šuteve sa 35 metara.. I, gledao sam ovu utakmicu, ne boj se
nakon ovreba i treba da ispastajuMandrak je napisao/la:i još je neko igrao na kraju rukom ispred Alvesa, ni to se nije sviralo...ali mi smo miljenici UEFE,FIFE,Platinija,masona,Vatikana,Al kaide
što bi rekli mnogi hejteri.
kivi je napisao/la:[youtube][/youtube]
valdes nas je znao i spasavat.
evo i ovog, istina za boldirano, nisam ti trebao objasnjavati u vezi vode u usima, vjerovatno nisi ni sad shvatio, al' staces...amertiger je napisao/la:Mes Que Un Club
Ljudi samo laganini, odlican razultat za revansa.
Victor jeste kriv ali je i golman samo takav, skida ne moguce u pojedinim situacijama, zezne nekad ali sta je tu je, evo ovaj golman arsenala odbrani Pedru dva suta, Messi ga napravi budalom pa mu niko nece reci da je budala nego cemu cestitati na odbranama. Desilo se idemo dalje u revansu ih lagano uzeti i to je to.
Ove provokatore zaobici, sa budalama se ne vrijedi raspravljati spuste te na svoj nivo i dotuku iskustvom
Danas se dosta toga poklopilo, od manjka srece, greske Pepa (to se sad moze tako reci) uvodjenjem Keite umjesto Ville, greska Valdesa, a Bgm i ja sam prizivao dva gola cijlo drugo i prizva ih ali na pogresnoj strani, zato sljedeci put znam sta ne igram na kladionici a i inace ne volim igrati na Barcu niti golove nit nista sto ima veze sa Barcom ali eto potrefi se ovu tekmu, odustah od pravila i odmah nesto lose. Inace je to meni neko pravilo, od kad sam prestao igrati Barcu an kladioicama i Barca dere sve redom, a to je odavno, tako da sam to prakticirao a i dalje cu.
p.s. Znam da to nema veze sa Barcom ali eto ovako mi je draze
Samo ako jos uvijek mislis da je to zbog vode u usima onda OK, ali ako pogledas tekmu vidjet ces dvije stvari, prvi gol greska Victora, drugi gol koji ti vjerovatno smatras plodom "vode u usima" kontra poslje propustene prilike na drugoj strani.EdinTM87 je napisao/la: evo i ovog, istina za boldirano, nisam ti trebao objasnjavati u vezi vode u usima, vjerovatno nisi ni sad shvatio, al' staces...![]()
ps: pozzz shrman![]()
boom.dll je napisao/la:vi ne vidite ?Donnie Darko je napisao/la:kao sto bi neki rekli cist ofsajdMandrak je napisao/la:Zbog cega je ovo poništen golnema ofsajda, plus što je onaj stoper igrao rukom u 16 metara
![]()
http://www.101greatgoals.com/videodispl ... l-8516000/ma nidje veze.
kad se lopta odbila od pedra , dosla je do messija koji je bio u ofsajdu i ispred lopte ..
a ono dje su pauzirali , to je bila ruka arsenalovog igraca , a ne ofsajd
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.