Dan u zatvoru je puno , pogotovo za ovakve likove . Sve će uraditi da ne budu u zatvoru , nije isključeno da Dijana ošmeka Osmicu ili obrnuto .
Namjerno ih ovako hapse jedan po jedan , Keljmendi je primjer .
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Dan u zatvoru je puno , pogotovo za ovakve likove . Sve će uraditi da ne budu u zatvoru , nije isključeno da Dijana ošmeka Osmicu ili obrnuto .
Drzava zvana propast.Farmeri Unsko-sanskog kantona mlijekom podmiruju 30 posto tržišta u Federaciji Bosne i Hercegovine i vodeći su po količini proizvodnje u BiH.
Prema riječima Ermina Veladžića, predsjednika Udruženja proizvođača mlijeka i mesa USK, u porastu je trend preorijentiranja proizvodnje s mlijeka na tov junadi.
Proizvodnja mlijeka je, komentira, daleko zahtjevnija i iziskuje pažnju od 24 sata. Hrana mora biti po uslovima kvaliteta, dok su istovremeno inputi od koncentrata, struje i kabaste hrane poskupjeli za više od 100 posto, a repromaterijal za sjetvu i do 300 posto.
Nestašica mlijeka će se, ističe, najviše osjetiti krajem ove i početkom 2023. godine. Napominje da više cijene u prodaji, proizvođači nisu osjetili u tolikoj mjeri.
"Često nas građani pitaju šta to mi radimo, pa nije dotle došlo da mlijeko poskupi za marku i po, a nije do nas, mi smo dobili od 15 do 20 feninga, iako znamo da je poskupilo od 1,00 do 1,40 KM, ko je uzeo taj dio kolača? Po nama to su prerađivači i trgovci", navodi Veladžić.
S federalnog nivoa, dodaje, neće biti pomoći za jesenju sjetvu koja je na izmaku. Vlada FBiH, kako kaže, "navodno nije u mogućnosti izdvojiti sredstva iako su budžeti prepunjeni". Vlada USK je obećala da će u 11. mjesecu dati oko 30 posto sredstava namijenjenih za proljetnu sjetvu. Iako kasno, poljoprivrednici imaju nadu pa su uložili u sjetvu.
Kakav zatvor, lik imao grad za sebe a i mogao izaci kad hoce
Depresija .
Pa zena fudbalera, fudbal. Nije ss nikad objavio vijest da nema bar truncicu veze sa sportom.bombaysaphire je napisao/la: ↑30 okt 2022, 13:50Yebem ti 100 grobova , pa koji su debili ovi na SPORTSPORT.ba , pišu kao je žena nekog fudbalera imala problema sa dadiljom koja je imala 2 ljubavnika !?!
Kakve to veze ima sa sportom retardi maloumni ???
Da mi je neko rekao da će SPORTSPORT.ba biti gori od Informera i Kurira zajedno , ma fuj![]()
Već sam pisao gore , depresija buraz nažalost ...DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 okt 2022, 17:55Opet samoubistvo, ovaj put u Sarajevu.
Sta se desava jbt..
Kakav ti gospodara mi , kad smo @Rio i ja zvali u Majstor za pivo ušutio se
Trenutno korisnika/ca: alemsa, Faraon iz Visokog, Giuseppe1, MaroonBjelave i 11 gostiju.