FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Sutra ce sudac vuci na x maksimalno
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- svrakino1921
- Kontakt:
Jel zna neko jesmo li mi isplatili onog Veselinovica kojeg smo zvali Veseli
Dribler u pokusaju bio
On je isto imao potpisane rokove a ima seljacku facu prava ona seljacka lola
On bi nas mogao isto blokirat
Dribler u pokusaju bio
- LegendaIvica
- Kontakt:
Sutra sigurno Santos dobija zuti, jer sledeca je Borac
- svrakino1921
- Kontakt:
Nije 50 hiljada nego 56 hiljada
Pa imas na rate sto su razgodili sa ova dva pravna lica
Onda kucaju Ante Blazevic i Frane Ikic za svoja potrazivanja
Legende kluba i ljudi koji treba da budu u klubu su: Seha mali-dijete oprostilo sve dugove uzelo papire iz kluba i otislo u Cesku,Nermin Jamak nase dijete nas Zeljovac oprostio novca ni sam ne zna vise,Ermin Zec gospodin,Zeljovac itd.
Treba nekad i ove momke spomenut i uvijek ih spominjat kad dođu potrazivanja od nekih nasih legendi
Bezveze negativna energija se stvara kome smo duzni dobice svoje ... Gazi Zeljo simin han
- MocMahale444
A sta fali svrakino je plave krvi on to iz dobre namjere 

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Al' termin je odvratan, nemam riječi, čuj ponedjeljak u 14 sati, pa dan te yebo 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
A znaš li ti koliko je taj dao para svojih sto nikad Nije vratio,ovih 56 je kap u moru vjeruj. Al to nije za foruma i razglabanja s prculadijom mukijem,brkom i ostalim..svrakino1921 je napisao/la: ↑30 okt 2022, 20:05Nije 50 hiljada nego 56 hiljada
Legende kluba i ljudi koji treba da budu u klubu su: Seha mali-dijete oprostilo sve dugove uzelo papire iz kluba i otislo u Cesku,Nermin Jamak nase dijete nas Zeljovac oprostio novca ni sam ne zna vise,Ermin Zec gospodin,Zeljovac itd.
Treba nekad i ove momke spomenut i uvijek ih spominjat kad dođu potrazivanja od nekih nasih legendi
Dobio je on svoje prosle godinesvrakino1921 je napisao/la: ↑30 okt 2022, 19:57Jel zna neko jesmo li mi isplatili onog Veselinovica kojeg smo zvali Veseli
Dribler u pokusaju bio
Termin je odvratan, streamovi ce da stopaju maksimalno ali ocekujem podrsku Tuzlanskog kantona pa da s pozitivnim rezultatom i skoro punom Grbavicom docekamo vicine pulene. Nije nemoguce, Tuzla je nepredvidiva potpuno, kad smo onako strasnih 75 minuta odigrali ljetos mozemo i sad pokusati nesto slicno, jest doduse da im ne brani Brajlovic vec onaj Francuz

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- kolezeljovac
- Kontakt:
Sutrašnjom eventualnom pobjedom dolazimo Širokom na bod, kao i Zrinjskom na 5(Zrinjski ima još tri izuzetno teške utakmice do kraja jesenjeg dijela).
Ukoliko sutra odigramo dobro, a trebali bi imati domaćinsku atmosferu jer se očekuje dosta naših navijača iz okolnih gradova, mogli bi doći do pobjede. Očekujem dobru partiju prije svega Santosa, Amoaha, Štilića i Hodžića, od njih će mnogo zavisiti. Također se treba reći Santosu, vjerujem da SŠ i hoće, da ne pravi nikakve reakcije sutra, jer bi bio veliki hendikep njegovo neigranje protiv Borca u nedjelju. Malić i Beća također imaju opasnost od suspenzije. Idemo jako momci i prije svega pametno.
Sastav koji manje-više svi očekujemo:
Bender
Galić-Aco-Drina(U21)-Malić
Hodžić-Beća(U21)
Štilić
Amoah-Haračić-Santos
Nadam se da bi sutra trebalo najzad pročepiti i Haračića da se makne više od ova 3 gola na kontu. Očekujem neki njegov gol glavom u gužvi unutar šesnaest.
Ukoliko sutra odigramo dobro, a trebali bi imati domaćinsku atmosferu jer se očekuje dosta naših navijača iz okolnih gradova, mogli bi doći do pobjede. Očekujem dobru partiju prije svega Santosa, Amoaha, Štilića i Hodžića, od njih će mnogo zavisiti. Također se treba reći Santosu, vjerujem da SŠ i hoće, da ne pravi nikakve reakcije sutra, jer bi bio veliki hendikep njegovo neigranje protiv Borca u nedjelju. Malić i Beća također imaju opasnost od suspenzije. Idemo jako momci i prije svega pametno.
Sastav koji manje-više svi očekujemo:
Bender
Galić-Aco-Drina(U21)-Malić
Hodžić-Beća(U21)
Štilić
Amoah-Haračić-Santos
Nadam se da bi sutra trebalo najzad pročepiti i Haračića da se makne više od ova 3 gola na kontu. Očekujem neki njegov gol glavom u gužvi unutar šesnaest.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Ako pobijedimo idemo prema prvom mjestu (u glavama), ako zijanimo idemo u borbu za Evropu, al mislim da imamo dobre sanse da drugi zavrsimo pred pauzu,sto Ce nam dati dobrog elana pred proljeće, i da sanjamo plavo proljeće.
JA BEZ TEBE NE ZNAM, JA BEZ TEBE NE SMIJEM!
JA BEZ TEBE NE ZNAM, JA BEZ TEBE NE SMIJEM!
Najbolji je on, on je šampion !
🔵⚪🔵⚪
🔵⚪🔵⚪
- Meraak1921
- Kontakt:
Steta za ovaj termin, al Manijaci nikad izdali nisu.. zaustavittt nasss nikoo neceeee 

...i 0 (nula) minuta igre.blueDBR je napisao/la: ↑30 okt 2022, 21:45iz Zelje direktno u tursku Superligu![]()
https://www.transfermarkt.com/denis-kov ... ler/672248

Kanuric je sa klupe Sarajeva potpisao za Nottinham Forest. So what? Kad imas dobrog menadzera i kontakte sve je moguce.
@igrajlopte 🐦
Dobro ba Begane nemoj biti naporan. Znamo da te zaduzio dobrim djelom i svaka mu cast na tome. Iritantni su ti postovi i postizes kontra efekat jer one koje ti pljuješ drugima po automatizmu postaju ispravna prica.Hulahopka je napisao/la: ↑30 okt 2022, 20:35A znaš li ti koliko je taj dao para svojih sto nikad Nije vratio,ovih 56 je kap u moru vjeruj. Al to nije za foruma i razglabanja s prculadijom mukijem,brkom i ostalim..svrakino1921 je napisao/la: ↑30 okt 2022, 20:05Nije 50 hiljada nego 56 hiljada
Svako ko je dao marku za klub ima pravo da trazi svoj dug nazad, ali svako ko se predstavlja Zeljovcem a trazi od kluba kamatu, pa taman to bila i jedna marka, nek je na analgetike i anestetike potroši jer taj nije Željovac definitivno...
Da van nesto kazem.Trenutno su najveci Zeljovci trener igraci i Navijaci.Ko sta kako kome me ne interesuje.Ja sam zbog Zelje raskido sa trebala,svadzo se sa starim, bjezo iz skole,tuko se,preskako zidove,dobivo pendreke ali se ne zalim niti trazim sta od kluba.Jedino sta ocekujem to je da ako nosis Zeljin grb na prsima onda se isprsi i igraj za nas tj za nas navijace i nema veze ako neznas nece niko zamjerit ali nebrukaj sveti dres i nemoj se preko Zeljinog imena kurcit.Danas 1-2.
Ne kazem da smo izgubili Messija, nego jucer na sportklubu komentator ga spominje, udjem na Rezultate kad vidim od nas direktno za Tursku prije mjesecReX je napisao/la: ↑30 okt 2022, 22:43...i 0 (nula) minuta igre.blueDBR je napisao/la: ↑30 okt 2022, 21:45iz Zelje direktno u tursku Superligu![]()
https://www.transfermarkt.com/denis-kov ... ler/672248![]()
Kanuric je sa klupe Sarajeva potpisao za Nottinham Forest. So what? Kad imas dobrog menadzera i kontakte sve je moguce.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Dobro jutro radni narode.... Idemo danas po pobjedu... Match day
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ANamelessGhoul, b00t, dark44, ELDIABLO20, Ferroviere1987, Grbavica786, Hrasno15, Laudrup, Lewy21, mavi, Napaceni87, WeekendOffender i 154 gosta.