AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Realno samo je bilo pitanje koju tekmu cemo dobiti po labrnji kako treba, igra nam je unazad mjesec dana kriminalna
Sve ok al zar nije bio u ofsajd igrač Torina koji je bio u skoku sa Gabiom
Il Club più titolato al mondo!
Treba Adli i Cdk uci da okrenu ovo...Romagnoli13 je napisao/la: ↑30 okt 2022, 21:25Sramotan pristup i nastup cijele ekipe počevši od Piolija. Čovjek mu daje gol iz mrtvog ugla
Kakav nonšalantan ulazak u utakmicu i podcijenjivački prema protivniku. Strašno.
To se i meni ucinilo kad su pokazali posle....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- LegendKiller
- Kontakt:
Jesu li ovo pijani izašli na teren, šta je ovo. Leao vježba šut u vis, Mesi, Diaz, Pobega i Tonali ne igraju uopće. Gotovo cijelo poluvrijeme Torino napada, moralo je da pukne.
Nadam se da će na pauzi dovesti normalnog rezervnog golmana, ovaj debil ne smije više braniti.
Isto tako Gabbiu izbaciti iz početne, bolje Thiawa gurati nego ovog retarda.
Isto tako Gabbiu izbaciti iz početne, bolje Thiawa gurati nego ovog retarda.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
-
celikmilan
- Kontakt:
2 milion postotne šanse i umjesto da vodiš ti gubiš 2:0 zbog Leaoa i golmana.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ma kakav ofsajd, Gabbia nije ni skočio. Užasna igra od prve minute. Svojim pristupom su od Torina napravili Chelsea.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Leao ako nastavi ovako razbit ce nekome retrovizor na parkingu, daj Antu u drugom, kao i Girouda, Bennacera i CDK, , Napolje Messi, Pobega i Origi
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- nextterrain
- Kontakt:
Sramotan pristup, trebaju svi sami izaci.
Valjda se probude u drugom poluvremenu
Valjda se probude u drugom poluvremenu
- Romagnoli13
- Kontakt:
Viđao sam ozbiljniji pristup na terminima. Prvenstvo ne osvaja ekipa koja primi 13 golova u 12 utakmica. To treba da bude jasno svima. Pogotovo ekipa koja prima ovakve golove iz polušansi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
celikmilan
- Kontakt:
Giroud i CDK umjesto Leaoa i Messiasa i preći na 442 pa šta bude.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Mi bez Bennacera nemamo vezni red.
Sramotan pristup većine igrača.
Sramotan pristup većine igrača.
- muha milanez
- Kontakt:
Jedno od mržih gostovanja, uz ovakav pristup i pojedine igrače nemaš se čemu ni nadati.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Šta kaže komentator Torino jedina ekipa koja nije dala gol iz prekida u sezoni, ali zato večeras prvi gol iz prekida i drugi haman nakon tri-četiri kontakta sa loptom ne računajući ispucavanje Milinković-Savića.
Tu je naša odbrana da prekine svaku protivnikovu neugodnu tradiciju
Ne može ovako, yebiga, ništa nisu odigrali nakon one dvije šanse Leaoa. Tačno se vidi koliko ekipi fali dubine kada Benaser nije na terenu, prepuni smo fajtera među veznjacima a premalo tu tehničkog znanja ima.
Tu je naša odbrana da prekine svaku protivnikovu neugodnu tradiciju
Ne može ovako, yebiga, ništa nisu odigrali nakon one dvije šanse Leaoa. Tačno se vidi koliko ekipi fali dubine kada Benaser nije na terenu, prepuni smo fajtera među veznjacima a premalo tu tehničkog znanja ima.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ovdje više nemaš šta izgubiti. Pokušati makar bod izvući, mada s ovim pristupom ne zaslužuju ni to.
Daj CdK i Bennacera odmah. Messias i Pobega napolje. I daj juniora kakvog na gol, jer ovo rumunsko strašilo za ptice brani svaki 4. šut
Daj CdK i Bennacera odmah. Messias i Pobega napolje. I daj juniora kakvog na gol, jer ovo rumunsko strašilo za ptice brani svaki 4. šut
Vraca nam Toro za ono 0:7 a nije da nasi nisu ni zasluzili, kad se setkaju po terenu 
Moze i mora bolje, mada se ponekad mora i izgubiti...i nasi igraci su od krvi i mesa...
-
dachodachoni
- Kontakt:
Ma okrecete ovo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.