Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Gdje se igra tekma Velež-Zrinjski?
Realno, Velež ne izgleda kao ekipa koja može otkinuti bodove Zrinjskom.
U Gabeli je ja mislim i ta utakmica.Po onom lošem terenu , 1 gol ako padne odlučit će pobjednika , potencijalno 0:0 da završi.LeonProfessional je napisao/la: ↑30 okt 2022, 20:59Gdje se igra tekma Velež-Zrinjski?
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
-
- Kontakt:
Ako se u Gabeli igralo, prednost Velezu, cak i pobjeda dolazi u obzirLeonProfessional je napisao/la: ↑30 okt 2022, 20:59Gdje se igra tekma Velež-Zrinjski?
Ako se igralo negdje gdje je teren bolji, prednost zrinskom
-
- Kontakt:
Realan komentar.MikeEhrmantraut je napisao/la: ↑30 okt 2022, 20:51Rekao sam prije utakmice da su sanse 50:50. Masic odlicno cuvao Bilbiju i odmah je Zrinjski u problemu. Imali su posjed, stativu, Siroki nakon vodstva sjajnu sansu 3 na 2 i moralo se ono zabiti ali et, sa druge strane ide kazna... No, vrlo dvojbena situacija kod gola Jakovljevica
Atmosfera top, na sjevernoj i istocnoj tribini je bilo vise ljudi nego sto ima stolica, bez ikakvog incidenta, Ultrasi fantasticni, Skripari takodjer jako dobro izdanje
https://youtu.be/ktZlwO0B_2g
Ispade ovdje da je Zrinjski jednom došao do gola i dao ga iz zaleđa. Pogledajte statistiku, udarci, posjed.. Široki opasan iz kontre. Remi realan rezultaz.
-
- Kontakt:
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
ima li sta da je jakirovicu veceras zasmetalo pa nisu pobijedili?
- Avanti1926
- Kontakt:
Nakon ovakvih golova Zrinjskog i Sarajeva - jedva poneki post direktno o tome, dok se za svaku sudijsku odluku u korist Borca 3x važe, traže se smjene, prizivaju se bojkoti i protesti, i pišu ljudi koji nisu aktivni, nego samo pišu kada igra Borac...
Borče, velike komplekse nabijaš

I da stvar bude gora, sutra će opet isti ti navijači Sarajeva i Zrinjskog će mene pitati kako me nije sramota navijati za Borac, a to što oni daju golove iz ofsajda, to je uredu...
Volio bih da mi navedete koji je to go Borac dao iz ofsajda ove sezone, kao i greške koje je napravio Gigović u korist Borca na utakmici protiv Slobode..
I da stvar bude gora, sutra će opet isti ti navijači Sarajeva i Zrinjskog će mene pitati kako me nije sramota navijati za Borac, a to što oni daju golove iz ofsajda, to je uredu...
Volio bih da mi navedete koji je to go Borac dao iz ofsajda ove sezone, kao i greške koje je napravio Gigović u korist Borca na utakmici protiv Slobode..
-
- Kontakt:
Avanti1926 je napisao/la: ↑30 okt 2022, 21:31Nakon ovakvih golova Zrinjskog i Sarajeva - jedva poneki post direktno o tome, dok se za svaku sudijsku odluku u korist Borca 3x važe, traže se smjene, prizivaju se bojkoti i protesti, i pišu ljudi koji nisu aktivni, nego samo pišu kada igra Borac...

Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Trn u oku uvijek bio si
Ove godine se najmanje steli Borcu. Al znas kako kaze nas narod posto stavis zvono na sebe ono ce stalno zvoniti i tesko ces ga skinuti. Samo delegiranje Njegomirovica, Bilbije, Kesica i Gigovica navlaci bijes i gledaju se sitnice. Evo recimo sutra gledaj Tuzla-Zeljeznicar, kvota 1,02 je da ce Santos dobiti zuti karton i nece igrati protiv Borca.Avanti1926 je napisao/la: ↑30 okt 2022, 21:31Nakon ovakvih golova Zrinjskog i Sarajeva - jedva poneki post direktno o tome, dok se za svaku sudijsku odluku u korist Borca 3x važe, traže se smjene, prizivaju se bojkoti i protesti, i pišu ljudi koji nisu aktivni, nego samo pišu kada igra Borac...
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Irfan Peljto najbolji igrač Zrinjskog ove sezone 

63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Gigovic kad odsudi bez greske kao sinoc niko ga ne zna pohvaliti. Nema smisla.
- Avanti1926
- Kontakt:
Ovo si jako dobro napisao, i to zvono je jako teško, a za njega je samo jedan krivac, a to je Vico. Bez ikakve potrebe je stavio ogroman gnjev, teret i pritisak na leđa Borca sa tim nekim sudijskim glupim greškama da je to haotično. Mnogi misle da će Borac propasti kada ode Vico, pa Borac je bio šampion i bez Vice, igrao je Evropu i bez Vice, i ja sam suprotnog mišljenja, da ćemo mi skinuti teret sa sebe i prodisati kada on ode. Prošlu sezonu neću komentarisati, ali ove sezone je suđenje zaista dobro, ali, zbog prošlosti, sve i jedan faul sviran u korist Borca se smatra navlačenjem, da ne pričam o ofsajdima, penalima i slično.esprit24 je napisao/la: ↑30 okt 2022, 21:43Ove godine se najmanje steli Borcu. Al znas kako kaze nas narod posto stavis zvono na sebe ono ce stalno zvoniti i tesko ces ga skinuti. Samo delegiranje Njegomirovica, Bilbije, Kesica i Gigovica navlaci bijes i gledaju se sitnice. Evo recimo sutra gledaj Tuzla-Zeljeznicar, kvota 1,02 je da ce Santos dobiti zuti karton i nece igrati protiv Borca.Avanti1926 je napisao/la: ↑30 okt 2022, 21:31Nakon ovakvih golova Zrinjskog i Sarajeva - jedva poneki post direktno o tome, dok se za svaku sudijsku odluku u korist Borca 3x važe, traže se smjene, prizivaju se bojkoti i protesti, i pišu ljudi koji nisu aktivni, nego samo pišu kada igra Borac...
Kad ce taj Gigovic suditi Velezu u Mostaru ? Samo pitam
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- Bazinga12345
- Kontakt:
Znači da nije toliko loš sudija nego sudi kako mu se kaže.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
- Kontakt:
Iz kola u kolo bodove kupe na losim sudijskim odlukama, nakon prozivanja od strane navijaca Leotara da su lopovi, veceras u Sirokom gol iz ofsajda. Profa uz pomoc Beusa rijesava za prolaza i 6ice gostovanje.

#musvdg
Dal je on dobio kakav “samar” iz uefe ili je jednostavno odlucio da prestane al ove godine se sudjenje drasticno popravilo. Pa u prethodne dvije sezone se znalo koji ce igrac dobiti zuti prije utakmice sa Borcem. Ove godine tesko da mogu izdvojiti neke ekstra lakrdije,cinjenica je da je Borac i dalje zasticen ali ni blizu kao predprosle i prosle sezone. Posusje se recimo zalilo na sudjenje protiv Borca ali po meni su oni sami sebi krivi, imas pet minuta nadoknade i ti pustas protivnika da ti seta oko sesnest, penal cist za Borac, ofsajd li-laAvanti1926 je napisao/la: ↑30 okt 2022, 21:49Ovo si jako dobro napisao, i to zvono je jako teško, a za njega je samo jedan krivac, a to je Vico. Bez ikakve potrebe je stavio ogroman gnjev, teret i pritisak na leđa Borca sa tim nekim sudijskim glupim greškama da je to haotično. Mnogi misle da će Borac propasti kada ode Vico, pa Borac je bio šampion i bez Vice, igrao je Evropu i bez Vice, i ja sam suprotnog mišljenja, da ćemo mi skinuti teret sa sebe i prodisati kada on ode. Prošlu sezonu neću komentarisati, ali ove sezone je suđenje zaista dobro, ali, zbog prošlosti, sve i jedan faul sviran u korist Borca se smatra navlačenjem, da ne pričam o ofsajdima, penalima i slično.esprit24 je napisao/la: ↑30 okt 2022, 21:43Ove godine se najmanje steli Borcu. Al znas kako kaze nas narod posto stavis zvono na sebe ono ce stalno zvoniti i tesko ces ga skinuti. Samo delegiranje Njegomirovica, Bilbije, Kesica i Gigovica navlaci bijes i gledaju se sitnice. Evo recimo sutra gledaj Tuzla-Zeljeznicar, kvota 1,02 je da ce Santos dobiti zuti karton i nece igrati protiv Borca.Avanti1926 je napisao/la: ↑30 okt 2022, 21:31Nakon ovakvih golova Zrinjskog i Sarajeva - jedva poneki post direktno o tome, dok se za svaku sudijsku odluku u korist Borca 3x važe, traže se smjene, prizivaju se bojkoti i protesti, i pišu ljudi koji nisu aktivni, nego samo pišu kada igra Borac...
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ti ocito imas cim zapocinjes nesto s takvim **** od posta. Da se tebe i takve pita mrznje bi bilo al srecom vecina nas je normalnih ljudi koji su bili na svim tribinama.siroki1991 je napisao/la: ↑30 okt 2022, 19:41Na Pecari vam prosjek 2.000 gledatelja a na domacim utakmicama 1.500miki651 je napisao/la: ↑30 okt 2022, 19:30Mali kompleksi kod bratskog kluba veleža.siroki1991 je napisao/la: ↑30 okt 2022, 19:27Pasce lajavo Bilbija nikad u karijeri nije zalajalo na Pecari, niti ce. Zato je tu “najbolji sudac” Peljto kojeg stave u napad umjesto njega, nakon 2016 se opet proslavio…
U 16 godina imate 1 pobjedu na Pecari , ito onu Peljtinu!
Ajmo sad posteno; ko tu od koga ima kompleks?
Fin derbi, ljepota vidjet pun stadion.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ove sezone ja se ne sjećam nijedne krupne greške u korist Borcaesprit24 je napisao/la: ↑30 okt 2022, 21:43Ove godine se najmanje steli Borcu. Al znas kako kaze nas narod posto stavis zvono na sebe ono ce stalno zvoniti i tesko ces ga skinuti. Samo delegiranje Njegomirovica, Bilbije, Kesica i Gigovica navlaci bijes i gledaju se sitnice. Evo recimo sutra gledaj Tuzla-Zeljeznicar, kvota 1,02 je da ce Santos dobiti zuti karton i nece igrati protiv Borca.Avanti1926 je napisao/la: ↑30 okt 2022, 21:31Nakon ovakvih golova Zrinjskog i Sarajeva - jedva poneki post direktno o tome, dok se za svaku sudijsku odluku u korist Borca 3x važe, traže se smjene, prizivaju se bojkoti i protesti, i pišu ljudi koji nisu aktivni, nego samo pišu kada igra Borac...
Brokula: "..Prije je Kina zapadni Tajvan.." 👌
- Avanti1926
- Kontakt:
Postoji idealna slika te situacije gdje se sumnjalo na ofsajd, i gdje se jasno vidi da je bio u tačno 100% liniji sa defanzivcem Posušja, ali bih stvarno volio ako neko zna povući linije na slici da se detaljnije razjasni situacija.esprit24 je napisao/la: ↑30 okt 2022, 22:02Dal je on dobio kakav “samar” iz uefe ili je jednostavno odlucio da prestane al ove godine se sudjenje drasticno popravilo. Pa u prethodne dvije sezone se znalo koji ce igrac dobiti zuti prije utakmice sa Borcem. Ove godine tesko da mogu izdvojiti neke ekstra lakrdije,cinjenica je da je Borac i dalje zasticen ali ni blizu kao predprosle i prosle sezone. Posusje se recimo zalilo na sudjenje protiv Borca ali po meni su oni sami sebi krivi, imas pet minuta nadoknade i ti pustas protivnika da ti seta oko sesnest, penal cist za Borac, ofsajd li-laAvanti1926 je napisao/la: ↑30 okt 2022, 21:49Ovo si jako dobro napisao, i to zvono je jako teško, a za njega je samo jedan krivac, a to je Vico. Bez ikakve potrebe je stavio ogroman gnjev, teret i pritisak na leđa Borca sa tim nekim sudijskim glupim greškama da je to haotično. Mnogi misle da će Borac propasti kada ode Vico, pa Borac je bio šampion i bez Vice, igrao je Evropu i bez Vice, i ja sam suprotnog mišljenja, da ćemo mi skinuti teret sa sebe i prodisati kada on ode. Prošlu sezonu neću komentarisati, ali ove sezone je suđenje zaista dobro, ali, zbog prošlosti, sve i jedan faul sviran u korist Borca se smatra navlačenjem, da ne pričam o ofsajdima, penalima i slično.esprit24 je napisao/la: ↑30 okt 2022, 21:43
Ove godine se najmanje steli Borcu. Al znas kako kaze nas narod posto stavis zvono na sebe ono ce stalno zvoniti i tesko ces ga skinuti. Samo delegiranje Njegomirovica, Bilbije, Kesica i Gigovica navlaci bijes i gledaju se sitnice. Evo recimo sutra gledaj Tuzla-Zeljeznicar, kvota 1,02 je da ce Santos dobiti zuti karton i nece igrati protiv Borca.
@antipolitika kako ti komentarišeš gol Jakovljevića?
@mortem šta ti kažeš za gol Sarajeva?
Ibrišimbegović sigurno nije namjerno previdio ofsajd.
Oba gola su neregularna.
Oba gola su neregularna.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Google Adsense [Bot], Hrasno15, jurisicduska, Morgen19, Morpheus, mosarajvosa83, nedimmmm1337, rishovski i 80 gostiju.