Hajmo zabit 3 u 2pv
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Tako to inače bude, kazna nakon mrtvih zicera Leaoa. Ako ovo zijane, sami su sebe pobjedili. I onda kažu kone kako su izgubili titulu zbog rumuna koji je branio JEDNU utakmicu, a njegov zemljak, naš Tata, pliva redovno, ima već 2 god
Hajmo zabit 3 u 2pv
Hajmo zabit 3 u 2pv
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sreća pa ide ta pauza uskoro, valjda uspiju držati priključak za Napoliem u ovom slučaju. A onda u drugom dijelu popravljati što se zeznulo u prvom dijelu.
Poraz ko poraz, ako se desi, nije ni prvi ni zadnji. Ali ovakav pristup je gori od svakog poraza.
Poraz ko poraz, ako se desi, nije ni prvi ni zadnji. Ali ovakav pristup je gori od svakog poraza.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ja sam propustio tih prvih 7-8 minuta kad su se uprskale dvije dobre šanse dok nisam našao stream, al' otkako sam se otključio Milan je bio lošija i nadigranija ekipa sve do samog kraja. Jedno veliko ništa.
I dalje tvrdim da je ova formacija nakon odlaska Kessija promašaj, prelako se gubi posjed i ostavlja previše prostora, a na sve to je i Benaser odsutan što nam je ove sezone uvijek bio problem. Ovdje jednostavno moraju igrati 3 veznjaka jer se ne može drugačije kompenzirati odlazak igrača poput Kessija koji je pokrivao ogroman prostor.
Gabbia nastavlja po starom, taman ga nagradiš poslije dobre utakmice i onda opet potop.
Daleko od toga da je jedini negativac u ovom poluvremenu, ali nekako je kod oba gola baš on kumovao.
I dalje tvrdim da je ova formacija nakon odlaska Kessija promašaj, prelako se gubi posjed i ostavlja previše prostora, a na sve to je i Benaser odsutan što nam je ove sezone uvijek bio problem. Ovdje jednostavno moraju igrati 3 veznjaka jer se ne može drugačije kompenzirati odlazak igrača poput Kessija koji je pokrivao ogroman prostor.
Gabbia nastavlja po starom, taman ga nagradiš poslije dobre utakmice i onda opet potop.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Drugi gol gdje čovjek puca iz one pozicije se ne smije primiti. I da, sad sam vidio. Dva igrača Torina su bila u offsideu. Mislio sam da nisu, ali nakon snimka vidi se jasno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Duze. Nema ideje u igri, svaki 3 pas pogresan(20-21 tim u LP po uspjesnosti pasova), sporo i tromo djeluju. Ako Leao ne igra dobro, ne igra ni Milan. Naravno za ovo ce se okriviti Leao a da recimo vode 2-0 bilo bi bravo Pioli maestro.
Ovaj CDK je katastrofa!
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Ajde da vidimo i ovo u drugom, Ante umjesto Leao-a kao sto sam i rekao, zasluzio je rafa da ide na odmor, odigrao je katastrofa prvi dio. Ajd CDK uradi nesto pa da te ne kudimo vise....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ovo je igranje rukom sudija, prijatelju
Pa i meni je ono izgledalo kao aktiviranje iz ofsajda, nama bi garant poništili onakav gol.
Kad Pioli izvadi Lea, to je kao da se unaprijed pomirio sa porazom i da je već svima u mislima meč sa Salzburgom.
Kad Pioli izvadi Lea, to je kao da se unaprijed pomirio sa porazom i da je već svima u mislima meč sa Salzburgom.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
O tome sam pisao, čist ofsajd jbo ih VAR da ih jboRomagnoli13 je napisao/la: ↑30 okt 2022, 21:46Drugi gol gdje čovjek puca iz one pozicije se ne smije primiti. I da, sad sam vidio. Dva igrača Torina su bila u offsideu. Mislio sam da nisu, ali nakon snimka vidi se jasno.
Il Club più titolato al mondo!
Nasi ne mogu bazen pogoditi 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Uhh da udje ovo od Desta kakav bi to gol bio 
Iskren da budem ocekivao sam vise obakvih utakmica s obzirom da ljetni i zimski marketo nismo imali ( kozmeticka pojacanja da se popuni roster ), sve je ovo odlicno u vrhu smo seruje a, odlucujemo sami o prolasku l.p. maestro vodi to za sada odlicno....
- muha milanez
- Kontakt:
Bravo Messias 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Italijani i VAR hahahaha. U jednoj utakmici dvije kardinalne greske. Sreća pa je po jedna na obe strane.
Il Club più titolato al mondo!
Ajd makar malo srece i za nas.....
Ovo drvo Pobega jedan od najgorih igraca veceras ali i dalje u igri. Vranxx treba da dobije priliku umjesto njega , ali yebe ga sto je ovaj italijan.
Sta li ce ovo da bude pa Kunic ne ulazi 
Trenutno korisnika/ca: memaga, muxa, Romagnoli13 i 8 gostiju.