AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Treba biti realan, ulazimo u sezonu sa ovakvim ludim tempom na svaki 3 dan tekma, na tri fronta, bez pojacanja ccccc....gledajte ovo ubacuju se igraci niko prevagu ne moze napraviti bukvalno hjebene kozmeticke izmjene....
- muha milanez
- Kontakt:
Pobega i CDK dva igrača manje večeras.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Diaz je trebao ostati na terenu ali ajde.....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- muha milanez
- Kontakt:
Ništa ne funkcioniše, pas igra na nivou premijer lige BIH
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Zaslužen poraz. Katastrofalno pripremljen meč od strane Piolija. A imali su 5 dana odmora. Već u srijedu je za očekivati bolji pristup, inače evropska liga čeka.
Vranckx treba dobijati šansu više a ne Pobega.
Vranckx treba dobijati šansu više a ne Pobega.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ovaj Hernandez je totalno van forme, ni sekunde nalik na onog iz prošle sezone. Fali Milanu jedan top veznjak kreator, Benacer i Tonali nisu taj tip niti klasa. Napadača moraju ako treba roditi, od ove dvojice što imaju se neće hljeba najesti.
Sad da je izdrzati do zime do marketa, pa kad ameri otvore kesu, izvrnu za pojacanja cak 7 mil. Piihhh sta M&M moci kupiti za toliko novaca....
- Romagnoli13
- Kontakt:
Apsolutno ništa večeras nije bilo dobro. Prosječni Torino ti očita lekciju. Moraće Pioli malo da se konsiliduje jer i on je počeo da luta. Kao što napisah zaslužen poraz večeras. Najlošije izdanje Milana ove sezone.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Nisu vise ni zasluzili. Katastrofa od igre, a i ne cudi kad su doveli ravno 0 kvalitetnih igraca ljetos...
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Beduin
- Kontakt:
Svi su bili losi, najveci krivac poraza je Leao i njegovi promasaji jer bi tad utakmica idla u skroz drugom smjeru. A onda i njegov karakteristican pad volje za zivotom kad ga ne krene odmah.
Najbitnija utakmica je ona za prolazak u LP, ovo sve je nadoknadivo. Ne moze se uvijek pobjedjivati.
Najbitnija utakmica je ona za prolazak u LP, ovo sve je nadoknadivo. Ne moze se uvijek pobjedjivati.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Jednostavno nema igre. Pas igra kriminalna. Kessie je bio neka vrsta sigurnosti na sredini i zbog toga je odbrana izgledala tako dobro prosle sezone. Ovo ce nazalost biti teska sezona s ovakvom igrom. Sve se svodi na to sta ce Leao uraditi , ako njega ne ide onda ne ide ni Milan. Protiv Dinama nijedan gol nije bio iz neke izgradjene akcije. Nadam se da ce pricekati s novim ugovorom za Piolia jer ovo je pravo lose.
Fuj Bgmi, ovakav raspali Torino da te dobije, nemam komentara. Još nek te Salzburg nabije u srijedu i propade sezona odmah. To moraju riješiti u svoju korist kako znaju i umiju, valjda će Pioli znati postaviti neku normalnu taktiku.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Gledaj naslova na ss.ba sve te yeblo 
Bljak igra večeras, uz Sassuolo definitivno najgori meč sezone kada se uzme u obzir ko je bio protivnik.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- muha milanez
- Kontakt:
Sport sport kakav naslov
Mame im se nayebem svima redom
Mame im se nayebem svima redom
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ja sam za to da se Pioli otjera a Zizu dovede, mozda bi bolje igrali... 
Poslije prvih pet minuta se odmah znalo kako će ovo završiti, džabe sam potrošio 90 minuta života na ovo.
Bože moj, moralo se i to desiti. Jedina pozitivna stvar koja se može izvući iz svega ovoga je što nije bilo povreda i što se nekolicina prvotimaca koliko-toliko odmorila. Sve ostalo nema potrebe ni komentarisati.
Bože moj, moralo se i to desiti. Jedina pozitivna stvar koja se može izvući iz svega ovoga je što nije bilo povreda i što se nekolicina prvotimaca koliko-toliko odmorila. Sve ostalo nema potrebe ni komentarisati.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- nextterrain
- Kontakt:
Apsolutno zasluzen poraz, ni bod nisu zasluzili. Ne moze se uvijek ni pobijediti, mora se izgubiti, ali problem je od početka utakmice bio pristup igraca na terenu.
Od Tate pa sve do Girouda su imali uzasaan pristup. Nadam se da ce Pioli uciti iz gresaka i da ce shvatiti da Gabbia i Pobega ne mogu igrati u prvoj ekipi i da se proba dati sansa Vrancxu i Thiawu. CDK se treba definitivno probuditi
Iskreno ove godine nekako sve ide na silu, nema fluidnosti neke vise, vise se igra na misice
Od Tate pa sve do Girouda su imali uzasaan pristup. Nadam se da ce Pioli uciti iz gresaka i da ce shvatiti da Gabbia i Pobega ne mogu igrati u prvoj ekipi i da se proba dati sansa Vrancxu i Thiawu. CDK se treba definitivno probuditi
Iskreno ove godine nekako sve ide na silu, nema fluidnosti neke vise, vise se igra na misice
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.