FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
80
35%

Ukupno glasova: 227

Nirton
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Nirton » 31 okt 2022, 06:45

NajvecaRadosti je napisao/la:
31 okt 2022, 00:47
Tu je i ovaj Abubakar mada on ide na zimu sigurno sto nam otvara mogucnost za jednog stranca
Otvara samo kad nekog ne bude zbog povrede ili kartona, jer imamo 5 stranaca bez njega(Musa, Drobarov, Cirjak, Ikic i Avramovski). :)
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 31 okt 2022, 07:14

Hadzija je bivši

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 31 okt 2022, 07:23

Dobro bi bilo da on ode sto prije.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 31 okt 2022, 07:49

Počeli su nasipati zemlju valjda će uskoro i trava doći.

slika

slika
ISTINA ZA VEDRANA!

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 31 okt 2022, 08:03

steta ostat ce ono ruglo od atletske
NEMA NAZAD

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 31 okt 2022, 08:05

kad bi uzeli ove tri, prva tekma u februaru protiv zrinjskog. Novi trener i par igraca.

Ludilo :D
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 31 okt 2022, 08:08

Puno se stvara pritisak na Dala a recimo djokanovic nista nije bolji u ivih 15-16 utakmica, kao ni suljic ni dzafic a da ne govorimo o ahmetu nurdinu pa cak ni avramovski..

Ubjedjen sam da Dal ima podrsku kao ahmet ove sezone (hvala ahmetu za proslost) govorim ove sezone on bi bio najbolji nas igrac..

On je djete jos otac dedo su igracine bile, i sad svi protiv njega vise nego protiv djokana pidre sabana nihada koji nista nisu bolji, a svi igrali odbrabene pozicije koje je mnogo lakse igrat nego 10 tku..

Mora te znat kad se njemu mater opsuje nije isto nego recimo djaficu ahmetu suljicu jer 99 % ljudi nezna niko njegovog oca majku brata dok 80% ljudi zna mirsada i mirzu i Dal to zna..

Bez obzira na sve ja i dalje mislim da ce on bit igracina i da treba malom dat da igra, jer ako 5 trenera to vidi onda treba vjerovat.. **** smo mi bilbije secer sto u vene stavlja i tamaru i dodiga al goedaj sta covjek radi

Mislim da ga treba koristit par utakmica par sa klupe onda jednu da odmori, jer on se trosi mnogo ta pozicija sama od sebe trazi vecu potrosnju, al vjerujem on jos kad malo ojaca da ce bit extra igrac. Uporedite njega danas i prije godinu dana velki je to napredak..

I nije uredu bez obzira na sve da pljujemo legende kluba.

Pape nema emicija psg je njemu sve bla bla
Paja tuzio klub htio da pojrade klub
Husref usro uzo citav ugovor
Varesanovic majku **** ubacio mladunce
Mirsad f **** mater sebi unuce ubacio

Koda smo real m pa imamo zvjezda na svakom koraku, ljudi smirite hormone

Juce pobjeda na misice sto je ok, tuzlaci su uvjek tezak protivnik jer sigurno zrinjski i husic ce im obecat premije.. rezultatski moze otic i tamo i vamo al da cemo bit istuceni ispovrijdjivani to je sigurno jer igraju sto vise povrijdjeni igraca protivnika bude na kraju utakmice sve si veci gospodin

Objektivac1946
Kontakt:

Post Postao/la Objektivac1946 » 31 okt 2022, 08:15

holyman je napisao/la:
31 okt 2022, 08:03
steta ostat ce ono ruglo od atletske
Mogli su je bageri ponijeti sa sobom kad zavrse vala
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 31 okt 2022, 08:17

FCUM je napisao/la:
31 okt 2022, 08:05
kad bi uzeli ove tri, prva tekma u februaru protiv zrinjskog. Novi trener i par igraca.

Ludilo :D
Mi ako uzmemo 7 bodova iz ove 3 utakmice u borbi smo za titulu na proljece.
Zrinjski zadnje 3 gostuje Velezu i Tuzli,te docekuje Borac.Nema teor.sanse da ce sve 3 dobiti.
Siroki isto igra sa Tuzlom i Velezom.Borac i Zeljo isto imaju tezak raspored

Fkt moraju se trznuti i zapeti sad.Ako ne mozemo dobiti mrtvu Slobodu koja je zadnja na neutralnom terenu,u fullu bez kartonirani yebo ti nas onda.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 31 okt 2022, 08:25

Šta je sa fan shop? Kontao neku majicu dugi rukav naručiti znam da je bilo sad nema, gledao dukserice samo 2 u ponudi da nije nova kolekcija uskoro ili šta?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 31 okt 2022, 08:38

Pitar6785 je napisao/la:
31 okt 2022, 08:08
Puno se stvara pritisak na Dala a recimo djokanovic nista nije bolji u ivih 15-16 utakmica, kao ni suljic ni dzafic a da ne govorimo o ahmetu nurdinu pa cak ni avramovski..

Ubjedjen sam da Dal ima podrsku kao ahmet ove sezone (hvala ahmetu za proslost) govorim ove sezone on bi bio najbolji nas igrac..

On je djete jos otac dedo su igracine bile, i sad svi protiv njega vise nego protiv djokana pidre sabana nihada koji nista nisu bolji, a svi igrali odbrabene pozicije koje je mnogo lakse igrat nego 10 tku..

Mora te znat kad se njemu mater opsuje nije isto nego recimo djaficu ahmetu suljicu jer 99 % ljudi nezna niko njegovog oca majku brata dok 80% ljudi zna mirsada i mirzu i Dal to zna..

Bez obzira na sve ja i dalje mislim da ce on bit igracina i da treba malom dat da igra, jer ako 5 trenera to vidi onda treba vjerovat.. **** smo mi bilbije secer sto u vene stavlja i tamaru i dodiga al goedaj sta covjek radi

Mislim da ga treba koristit par utakmica par sa klupe onda jednu da odmori, jer on se trosi mnogo ta pozicija sama od sebe trazi vecu potrosnju, al vjerujem on jos kad malo ojaca da ce bit extra igrac. Uporedite njega danas i prije godinu dana velki je to napredak..

I nije uredu bez obzira na sve da pljujemo legende kluba.

Pape nema emicija psg je njemu sve bla bla
Paja tuzio klub htio da pojrade klub
Husref usro uzo citav ugovor
Varesanovic majku **** ubacio mladunce
Mirsad f **** mater sebi unuce ubacio

Koda smo real m pa imamo zvjezda na svakom koraku, ljudi smirite hormone

Juce pobjeda na misice sto je ok, tuzlaci su uvjek tezak protivnik jer sigurno zrinjski i husic ce im obecat premije.. rezultatski moze otic i tamo i vamo al da cemo bit istuceni ispovrijdjivani to je sigurno jer igraju sto vise povrijdjeni igraca protivnika bude na kraju utakmice sve si veci gospodin
Ne kontam trenere zašto ne odmore Dala i njemu treba jedna dvije utakmica na klupi ili da ga ubaci 20 tak minuta. To mladim igracima treba, on nije spremam u glavi ni fizicki da bude nosioc igre Sarajeva. S mladima treba pametno a ne na silu guraj ga i onda izgori. Ja isto mislim da moze Dal biti od koristi al drugacija uloga, mora malo na klupu da se pri sabere.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 31 okt 2022, 08:51

Ja bi doveo dvojicu stopera, a traku na posudbu poslao negdje da stasa. Nije mi se nesto snasao, i premekan je za stopera.

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 31 okt 2022, 08:53

Antikloc je napisao/la:
30 okt 2022, 15:22
VenamaHrabrih je napisao/la:
30 okt 2022, 09:42
guadalupe je napisao/la:
30 okt 2022, 00:06
Kakve veze ima sto je sponzorisan tada je bio cist i sada je dok se ne dokaze drugacije, frajer je bivsi igrac Sarajeva MMA borac, navijac Sarajeva i ne serite bezveze da bi nesta srali isto kao da jedva cekaju pojedinci nesta da se desi lose, mnogo gorih poteza je bilo sutra svi u Zenicu, a ne komentarisati utakmicu sa foruma.
U ovom, konkretnom, slučaju ne vrijedi presumpcija nevinosti. Stojnić je bio predmetom istražnih radnji koje mogu trajati između mjesec i šest mjeseci. Nakon zaključenja istrage, sudija za prethodni postupak, izdaje naredbu za hapšenje. Uhapšeni može ostati u pritvoru max. dva mjeseca. Za to vrijeme mora biti podignuta tužba pred nadležnim sudom i određen početak suđenja. Sudija za prethodni postupak određuje da li će se optuženik braniti sa slobode, ili iz pritvora. Obzirom da je optužni prijedlog međunarodna prostitucija, a gdje se istraga provodi u saradnji sa više evropskih policija i tužilaštava, gorepomenuta presumpcija nevinosti se ne odnosi na dotičnog.
:wtf: :wtf:
Cuj ne postoji presumpcija nevinosti :?: ?
Naravno da postoji,neovisno o djelu. Svako je nevin do drugostepene sudske presude. No,ovo optuzba za prostituciju je smijesna,neozbiljna i nedokaziva !
Nas Denis je nevin uhapsen i nevin ce izaci iz zatvora i to brzo a onda ce neki da pojedu sva hovna koja su izasrali :mrgreen:
A sto se tice Igmana,pa oni su smijesni. Visestruko smo kvalitetniji i bolji tim. Tako da sad kad imamo trenera,ovo uzimamo s lakocom. Hendikep. Ubicemo ih k'o mraz papriku !!
Haj, ljubi te brat, još jednom pročitaj šta sam napisao. Ako i dalje bude nešto nejasno, tri retka ispod ostavljam ti pravno tumačenje suštine presumpcije.

“Naime, ako ste presumptivno nevin ili totalno nevin, bitna je razlika. Presumptivno nevin znači da se vodi istraga, možete ga uhapsiti, staviti u pritvor, možete im staviti lisice, privremenu mjeru zabrane pristupa ili slično. Ako ste presumptivno nevini ne možete izvući potvrdu da se protiv vas ne vodi kazneni postupak."
Dakle, postoji relativna i apsolutna presumpcija nevinosti. Slijedeći tvoju logiku, Milošević, Karadžić, Hitler i sl. su nevini dok se ne dokaže suprotno. K tome, Hitler i Milošević formalno-pravno nikada nisu osuđeni, pa su, opet slijedeći tvoju logiku, analogno tome - nevini(?!?!).
Presumpcija nevinosti je opšta kategorija, nešto kao zaštita podataka, jer i jedno i drugo pravo proizilazi iz istog izvora. Međutim, opet slijedeći tvoju logiku, ako ti poslodavac zatraži lične podatke radi isplaćivanja plate, doprinosa i sl., pozivajući se na Zaštitu LP, ti možeš odbiti davanje tih i takvih podataka. Ako mu ne daš podatke, on ti ne može isplatiti platu i izlazi iz okvira Zakaona. A ako mu daš podatke, obzirom na gorepomenutu logiku, ti sam izlaziš iz zakonskih okvira, jer kršiš Zakon o zaštiti ličnih podataka. No, i sam znaš da nije tako i da je to nonsens i uvođenje pravnog haosa, što je opet krivično djelo samo po sebi.
A ko si pažljivo pročitao prethodni post, jasno ti je da u KONKRETNOM slučaju ne postoji apsolutna presumpcija nevinosti, jer je dotični već određeni period predmetom istražnih radnji. O njegovom hapšenju i zadržavanju u istražnom pritvoru, odlučuje SUDIJA. Njegova presumpcija nevinosti ogledat će se u pravu na pošteno suđenje, a ne u pretpostavljenoj nevinosti. Apsolutna presumpcija nevinosti, odnosi se na osobe koje nisu bile prethodno pod istragom bilo koje vrste, a postoji određena sumnja (prijava i sl.), čak ne ni osnov, da su eventualno počinili neko krivično djelo.
Da li će dotični izabrati saradnju sa Tužilaštvom, ili neki drugi oblik odbrane, ostaje na odluku njegovom advokatu.
Nadam se da sam uspio objasniti. Želim ti ugodan dan.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 31 okt 2022, 08:56

Oci krvare
NEMA NAZAD

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 31 okt 2022, 08:58

boki86 je napisao/la:
31 okt 2022, 08:51
Ja bi doveo dvojicu stopera, a traku na posudbu poslao negdje da stasa. Nije mi se nesto snasao, i premekan je za stopera.
Jedan kapitalni štoper koji će igrati sa Drobarovim na proljece je obavezan.Trako može biti rezerva sa Aničićem, za kojeg se nadam da će biti spreman od prozivke.
Jel neko zna kome prijete kartoni pred derbi ?

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 31 okt 2022, 09:00

Lecler je napisao/la:
31 okt 2022, 07:49
Počeli su nasipati zemlju valjda će uskoro i trava doći.

slika

slika
Jedino što će uskoro su hladni dani.
Onda travu nema smisla postavljati.
Šteta, vrijeme je bilo idealno da se primi na podlogu.
Koševo Zapad

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 31 okt 2022, 09:03

Lucas je napisao/la:
31 okt 2022, 08:58

Jel neko zna kome prijete kartoni pred derbi ?

Trako Muharem (IGRAČ) 2
Ramić Tarik (IGRAČ) 2
Mustafić Mirza (IGRAČ) 2
Hadžić Emir (OSOBLJE) 2

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 31 okt 2022, 09:19

Jučerašnja igra je bila očajna. Samo na momente su podsjećali na neko ranije Sarajevo. No, obzirom da smo u prethodnom periodu utakmice počinjali sa najmanje dva igrača manje, dobro smo boba i skupili.
Dal Varešanović mora, po ne znam ti kakvu cijenu, biti odstranjen iz glupa. Hajd što loše igra, ali se bezobrazluk ne može i ne smije tolerisati. Potpuno se, sa tim mladićem, slika izokrenula. Ako je i bio projekat kluba, sada je klub njegov projekat. Onakvo ponašanje + konstantno loše igre, zaslužuju najstrožu kaznu.
Drago mi je vidjeti da konačno igrači zauzimaju svoje pozicije. Naravno, ima tu dosta loših odluka, izvedbi, nejasnih i nepotrebnih rješenja, ali se nazire neki okvir koji bi mogao u budućnosti donijeti neku toliko priželjkivanu predevropu.
Isto tako, ne bih ja bio tako grub prema Traki. On je u formativnom periodu, ima od koga da uči i najvažnije mu je da igra. Vjerujem da će se u drugom dijelu sezone pokazati pravi Trako.
Također, obzirom na Musine opšte karakteristike, zašto ga ne staviti na krilo? Evo sad ide utakmica na banovićkoj ljepotici, pa desno probati Mulalića i Musu, a lijevo Ikića i Tomaševića. Avramovskog bih sačuvao za željezničar, jer na onakvom njegovanom travnjaku može samo nogu iz ramena izvaliti.
Npr. za Slobodu:
Šahinović
Mulalić-Trako-Drobarov-Tomašević
Đokanović-Mustafić (Čirjak)
Musa-DŽafić-Ikić
Čataković
Još da dodam da me izuzetno raduje tretman Avramovskog. Izgleda da je limfna dranaža dala bolje rezultate nego što se iko nadao. Uz pravilnu fizikalnu terapiju prije i poslije tekme, čudo bi se moglo dogoditi.

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 31 okt 2022, 09:21

holyman je napisao/la:
31 okt 2022, 08:56
Oci krvare
Bit će lakše kad naučiš prvih tridesetak slova, :salut:

PapirnaMarka
Kontakt:

Post Postao/la PapirnaMarka » 31 okt 2022, 10:07

Pitar6785 je napisao/la:
31 okt 2022, 08:08
Puno se stvara pritisak na Dala a recimo djokanovic nista nije bolji u ivih 15-16 utakmica
Ovo sam pročitao i dalje nisam morao ništa. Šta i koga gledaš ti pa ti je Đokanović na nivou Dala? Momak najstandardniji igrač u ekipi, daleko najbolji ove sezone.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”