Liverpool FC

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Da li vjerujete u Kloppa i rebuilding?

1. Da
54
54%
2. Ne
46
46%

Ukupno glasova: 100

Otelo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Otelo » 30 okt 2022, 07:26

"Tonight was the 12th time in the last 16 league games Liverpool have gone 1-0 down. On five of those occasions they’ve conceded within the first four minutes."
The 9-0 really skewers the table in our favour, taken away and we've scored 14 in eleven league games, 15 conceded.

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 30 okt 2022, 10:40

Svi do jednog k.urcinama da se udave!
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Carti
Kontakt:

Post Postao/la Carti » 30 okt 2022, 11:01

trebas ti cesce na koncert, mozda sta bude

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 30 okt 2022, 16:39

Arsenal pet komada utrpa Forrestu ko da su amateri, a mi nismo mogli poštene prilike napraviti.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 30 okt 2022, 17:03

Ne lezi nam ova promjena formacije. Vratiti se na staro bar smo bolje igrali. Ovako ne puse samo desno nego sa svih strana.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 30 okt 2022, 17:21

nerkolfc je napisao/la:
30 okt 2022, 17:03
Ne lezi nam ova promjena formacije. Vratiti se na staro bar smo bolje igrali. Ovako ne puse samo desno nego sa svih strana.
Ne leži nam ništa jer naša veza gubi sve duele i protivnik čim osvoji loptu već se nalazi u gol šansi. Nemamo tu energije.

Jednostavno su nam glavni igrači pregorili. Za ovo što Klopp hoće moraš imati dva trkača koji će izdržati 90 minuta svake sedmice i onda igraš dobro. Fabinho je sjena samog sebe, Hendersonov prime je prošao. Potrebna su trošenja u januaru i na ljeto.

Šteta, imali smo super generaciju, nismo je na vrijeme unaprijedili.

Jel' vama jasno da su nam Melo i Keita jedini veznjaci između 22 i 28 godina :tokralju:

Jaranski odnos je učinio svoje, FSG je učinio svoje. I meni je žao svakog našeg igrače kad ode iz kluba, no negdje se mora povući crta, dati zahvalnica i prodati. Sad nam je ova sezona patnja.

Fuck you and see you in three days je poruka na kraju svakog meča.

Bacite ocjene, tvoje bodove @nerko za Ajax ću ubaciti pred Napoli, ne sikiraj se.

Inače i dame su nakon pobjede protiv Chelseaja odlučile da nanižu četiri poraza, doduše težak raspored, pa su sad desete na tabeli sa tri boda (tri boda više od zadnjeg Leicestera). I sa boljom gol razlikom od Brightona, ostanak u ligi ne bi trebao doći u pitanje jer su Brighton i Leicester lošije ekipe, a sa Villom i Evertonom se može igrati.

Danas je došao poraz od 2:1 od Cityja, no igra je bila bolja nego zadnjih kola.

dachodachoni
Kontakt:

Post Postao/la dachodachoni » 30 okt 2022, 17:33

Propustili smo neke jako dobre igrače jer smo čekali ''prave''

Sven Botman je strasan, gledao sam par puta Newcastle, lik je stijena, nema boljeg holandskog stopera trenutno, bio bi pravi nasljednik VvD, ali eto ne dovedesmo ga iako je bilo interesa. Bruno Guimares takodjer, onda onaj Nunes iz Wolvesa, mada njih nisam gledao pa ne znam kakav je.

Nadam se da cemo krenuti uskoro po Josko Gvardiola, lik neki dan izjavi da navija za nas, bukvalno ima sve, jos moze igrati dvije pozicije, kostao bi, ali kvalitet se ocigledno mora platiti. Dva do tri vezna na ljeto su must.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 30 okt 2022, 17:47

Sta na ljeto, mi u Januaru moramo odrijesiti kesu.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 30 okt 2022, 18:13

Po pare da neće niko značajan doći.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 30 okt 2022, 18:33

Čak je i Pearceu dojadilo.
They shot themselves in the foot once again on Saturday. The state of that opening goal when Joe Gomez’s wayward backpass, accompanied by Alisson’s slip, put one on a plate for Rodrigo. It was the eighth time in 12 league games Liverpool have conceded first this season — four of them inside the opening 16 minutes.

Arguably even worse was Crysencio Summerville’s late winner. First, the failure of substitutes James Milner and Curtis Jones to stop the cross from out wide and then the hesitancy of Virgil van Dijk, Thiago and Gomez as Leeds cashed in. No one took responsibility. It illustrated the collective malaise — legs seemingly weary and minds scrambled.
They’re so vulnerable to counter-attacks when moves break down. The protection just isn’t there. The midfield is so porous. They keep getting outworked.
Klopp has tried changes in personnel and system but the same problems remain. There’s a lack of energy, cohesion and belief.
Klopp should have been backed more but he’s not immune to criticism himself. There are squad players who have contributed nothing so far this season who really should have been moved on last summer. He wasn’t ruthless enough.
Is it really a surprise that the centre of the pitch is such a problem when Thiago is the only senior midfielder Liverpool have signed since they bought Naby Keita in 2018?
To je sve ono što se piše ovdje na temi i po r/liverpoolfc (gdje sam i dobio trodnevni ban sinoć) i po RAWKu.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 30 okt 2022, 18:39

dachodachoni je napisao/la:
30 okt 2022, 17:33

Sven Botman je strasan, gledao sam par puta Newcastle, lik je stijena, nema boljeg holandskog stopera trenutno, bio bi pravi nasljednik VvD, ali eto ne dovedesmo ga iako je bilo interesa. Bruno Guimares takodjer, onda onaj Nunes iz Wolvesa, mada njih nisam gledao pa ne znam kakav je.

Nadam se da cemo krenuti uskoro po Josko Gvardiola, lik neki dan izjavi da navija za nas, bukvalno ima sve, jos moze igrati dvije pozicije, kostao bi, ali kvalitet se ocigledno mora platiti. Dva do tri vezna na ljeto su must.
Gvardiol nece ici ispod 80-90 miliona znaci to vec sad pisi Chelsea ili City.

Ne bi me iznenadilo da Klopp sam ode na kraju ove godine ili vec pred WC ne vjerujem da on ima vise zivaca i motiva da ide kroz rebuild jedno 2 godine.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Carti
Kontakt:

Post Postao/la Carti » 30 okt 2022, 19:09

2021/22 Financials TURNOVER MUFC: £583m LFC: £580m+ (est.) WAGE BILL MUFC: £384m LFC: £350m (est.) INTEREST AND DIVIDENDS PAYABLE MUFC: £54m LFC: £4m (est.) AGENTS’ FEES MUFC: £29m LFC: £22m SUMMER 2022 NET SPEND MUFC: £204m LFC: £8m

dachodachoni
Kontakt:

Post Postao/la dachodachoni » 30 okt 2022, 19:11

StevieG8 je napisao/la:
30 okt 2022, 18:39

Ne bi me iznenadilo da Klopp sam ode na kraju ove godine ili vec pred WC ne vjerujem da on ima vise zivaca i motiva da ide kroz rebuild jedno 2 godine.
Pa i VvD je dosao za 75 miliona, pare se moraju trositi ukoliko hocemo da budemo u koraku sa ostalima.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 30 okt 2022, 19:12

Arvid je napisao/la:
30 okt 2022, 18:13
Po pare da neće niko značajan doći.
U koliko?

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 30 okt 2022, 19:16

30 okt 2022, 19:11
StevieG8 je napisao/la:
30 okt 2022, 18:39

Pa i VvD je dosao za 75 miliona, pare se moraju trositi ukoliko hocemo da budemo u koraku sa ostalima.
Jest al su tad prodali Coutinha i reinvestirali to u Alia i VVDa
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 30 okt 2022, 19:28

70% krivice prebacujem na kloppa a ostalo na mrtve amere. Zasto je uopste potpisao novi ugovor da bi ga jebni ameri tretirali kao nekog rodgersa ili slicne :rol:
Mozda je liku i gust biti kao neki moderni robin hud pa fura da moze trofeje uzeti opet s jamesom,elliotom,gomezom,oxom.

Na kraju ce biti da jedan od najboljih sportskih radnika edwards otisao iskljucivo zbog sukoba s kloppom.
Bruno G je bio na ponudjen u januaru ove godine, mislim da je mellisa to potvrdila. Klopp je direktno odbio ovaj transfer jer je bio siguran da ce Aurelina pokupit( na kraju Mbappe ujebo sve lol)

Arsenal ima minus od 400m u net spendu zadnje 3 godine dok smo mi na 110m :rol: :rol:
Pa jel treba dalje

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 30 okt 2022, 19:29

Klopp je genije. Osvojio sve, prelazio 90 bodova i to sve uz sell to buy politiku.

Hvala Barceloni na Coutinhu, inače mi ne bi vidjeli ni VVD ni Alissona u Liverpoolu.

FSG nas je spasio, napravili trening kamp, dodaju tribinu, ali nekad se mora trošiti i na tim.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 30 okt 2022, 19:33

Trenutni Liverpool je prerastao FSG. Oni su dobri za oživljavanje propalih šklopocija, msm model je idealan za rehabilitaciju. Za nešto više nisu dorasli. Ili ne žele biti dorasli.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 31 okt 2022, 12:46

Samo pit treba
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 31 okt 2022, 13:27

Svaki put kad Napoli postigne gol eksirati casicu rakije, pa ko živ, a ko mrtav do poluvremena :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.