Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Najbolja stvar je ne igrati taj el play off, uzasno puno utakmica, mi nemamo roster za to.
Maksimalni fokus na seriju staviti i tacka.
A kako biti zadnji? Macabi uzme bod benfici, psg nama 3 i cao.
Sta cemo u tom takmicenju, da allegri prica kako smo dobili bodoglimt? Necu to.
Hocu da dobije intera sad, hocu da uzme titulu ili da dobije otkaz, bez izuzetka, bez izvlacenja...
Maksimalni fokus na seriju staviti i tacka.
A kako biti zadnji? Macabi uzme bod benfici, psg nama 3 i cao.
Sta cemo u tom takmicenju, da allegri prica kako smo dobili bodoglimt? Necu to.
Hocu da dobije intera sad, hocu da uzme titulu ili da dobije otkaz, bez izuzetka, bez izvlacenja...
Pogbica povreda mišića. 10 dana pauze.
To je to ..upravu siBuffonGigi je napisao/la: ↑31 okt 2022, 07:17Mislis da mladici kao Cuadrado, Bonucci, Sandro i Danilo steknu prijeko potrebno iskustvo?
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Sasvim je normalno da se on i Cieza povrijede. Poslije 6 i 8 mjeseci, treniraaju na max i normalno je da se desavaju povrede misica, dobro je dok je zamor kao sto je trenutno slucaj u Pogbe.
Max Allegri
Za nas bi bilo strasno dobro da se priblizimo na 6-7 bodova od vrha do SP-a, a onda dobiti Chiesu i Pogbu aBd nazad te intervenisati na mercatu u januaru. Time bi se tok sezone mogao promijeniti.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Realno uz ovaj pomor u LP, uz nikakvu igru, dobro ovo i izgleda u ligi smo izgubili 5 bodova koji su se morali uzeti Salernitana 2 i Monza 3, ovo ostalo nisu veliki kiksevi, jer su se tu gubili bodovi i kada je Juventus bio dominantan.
Ima tu prostora za svasta nesto, ali ja imam osjecaj da ove ekipa nece biti kompletirana ni do kraja sezone, uvijek ce biti dobar dio ekipe van terena
Ima tu prostora za svasta nesto, ali ja imam osjecaj da ove ekipa nece biti kompletirana ni do kraja sezone, uvijek ce biti dobar dio ekipe van terena
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Burberry46
- Kontakt:
Ocekivano za Pogbu, nije dugo trenirao, normalne su povrede misica. Ne forsirati povratak i sacekati januar.
Izvesti djecu protiv PSG i ispasti skroz. Sta ce ti EL
Izvesti djecu protiv PSG i ispasti skroz. Sta ce ti EL
1946
Do pauze imamo Inter, Verona i Lazio.
Dobiti te 3 i u januaru sa Pogbom, Chiesom i eventualnim pojačanjima - derati redom sve!
Dobiti te 3 i u januaru sa Pogbom, Chiesom i eventualnim pojačanjima - derati redom sve!
9 bodova bi se moralo osvojiti...moralo...(2 sixpointera imaš sa ekipama ispred sebe...) ali mi ćemo naći način da budemo zadovoljni sa 4 boda od tih 9.
Jer...jer da je samo soule pogodio , da miretti nije trčao unazad, da fagioli odigra dupli pas u 96oj ...bla bla bla...njegove presice su već postale predmet izučavanja....
Helem, dobio je šansu da sa tih 9 bodova se vrati u igru...ali haj da vidimo , prvo skoči pa...
Iskreno, očekujem 4 ili 5 bodova iz te tri utakmice
Očekujem samo pobjedu nad Veronom i to je to. Pogotovo uz toliko povreda. Čim malo jača ekipa dođe, ovi naši skidaju gaće. Lazio će ih dobiti igrom, Inter indvidualnim potezom (ili penalom).dinoo je napisao/la: ↑31 okt 2022, 11:559 bodova bi se moralo osvojiti...moralo...(2 sixpointera imaš sa ekipama ispred sebe...) ali mi ćemo naći način da budemo zadovoljni sa 4 boda od tih 9.
Jer...jer da je samo soule pogodio , da miretti nije trčao unazad, da fagioli odigra dupli pas u 96oj ...bla bla bla...njegove presice su već postale predmet izučavanja....
Helem, dobio je šansu da sa tih 9 bodova se vrati u igru...ali haj da vidimo , prvo skoči pa...
Iskreno, očekujem 4 ili 5 bodova iz te tri utakmice![]()
![]()
3 pobjede i ništa manje
- IlingJunior
trebamo se prvo dogovoriti da do kraja sezone ovdje zabranimo izraz "ocekujem" 
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
4-5 bodova iz te tri utakmice je da se udaraš nogom u guz***!
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Poraz od intera, to prvo pa ostalo cemo vidjet.
- IlingJunior
u ovoj recenici se bez problema moze koristiti ocekujem
Genijalan plan!
Ova trivijalnost sa parisom u tzv ligi sampiona ,tom uefinom nakaradnom projektu kao i taj tzv derbi italije jednostavno, mirno, prespavati, dostojanstveno izgubiti....a onda...mocno najaviti 4 boda od 6 sa veronon i lazion...kako to vec zvuci bolje...4 od 6, nije lose, e na to staviti fokus.
3 poraza akoBogDa
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Najjaca tema.
Pogba i zvanično propusta SP. Svakako je osvojio jedno pa i nije steta, neka bude spreman za nastavak sezone.

Pogba i zvanično propusta SP. Svakako je osvojio jedno pa i nije steta, neka bude spreman za nastavak sezone.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Ovako sam i ja u prošloj firmi bio na bolovanju svako malo jer mi se moglo.
Donesem doznake, nešto malo skinu s plate..ma milina, odradim sedmicu ponekad..ma milina.
Donesem doznake, nešto malo skinu s plate..ma milina, odradim sedmicu ponekad..ma milina.
#ALLEGRIOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.