Ljetovanje/Putovanja

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Vaša destinacija ovog ljeta 2020: ?

Neum
28
16%
Blagaj
3
2%
Zapadna Hercegovina
17
10%
Planine u BiH
19
11%
Turska
31
17%
Ništa, sjedim kući čuvam se od korone
28
16%
nešto drugo ?
52
29%

Ukupno glasova: 178

bombaysaphire
Kontakt:

Re: Ljetovanje/Putovanja

Post Postao/la bombaysaphire » 20 okt 2022, 01:28

Beduin je napisao/la:
19 okt 2022, 22:14
rio_Ferdy88 je napisao/la:
19 okt 2022, 22:01
Beduin je napisao/la:
19 okt 2022, 21:27
Nesto se ne sjecam ima li na Sarajevskom aerodromu garaza natkrivena da auto ostavim na nekoliko dana?
Ako nema, posto je onda napolju da se ostavi auto na 6 dana?
25 Km dan mislim, negdje sam to vidio

A imas izvan jeftinije

https://www.olx.ba/artikal/49642769/aer ... o-parking/
Jel siguran ovaj sa olx-a? Povoljno je
25 KM je prvi dan , svaki naredni je 15 KM .

Znači 100 KM ti je ukupno . Ja ti mogu završiti za 50 KM , kod praonice gdje mi peremo naša auta .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 20 okt 2022, 11:59

bombaysaphire je napisao/la:
20 okt 2022, 01:28
Beduin je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:
19 okt 2022, 22:01

25 Km dan mislim, negdje sam to vidio

A imas izvan jeftinije

https://www.olx.ba/artikal/49642769/aer ... o-parking/

Znači 100 KM ti je ukupno . Ja ti mogu završiti za 50 KM , kod praonice gdje mi peremo naša auta .
Gdje dodje to, jel inace paze tu auta?
Jer moram porodicu ostaviti ispred aerodroma i kofere pa mi se ne tabana plaho kad auto ostavim.

A ovo sto je Rio postavio nije skupo, a dovuku te do aerodroma i dodju po tebe.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 20 okt 2022, 13:10

Beduin je napisao/la:
20 okt 2022, 11:59
Beduin je napisao/la:

Jer moram porodicu ostaviti ispred aerodroma i kofere pa mi se ne tabana plaho kad auto ostavim.

Kad ti je let ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 20 okt 2022, 13:13

20 okt 2022, 13:10
Beduin je napisao/la:

Kad ti je let ?
25. sad

075 ❤

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 20 okt 2022, 13:28

Beduin je napisao/la:
20 okt 2022, 13:13
20 okt 2022, 13:10
Beduin je napisao/la:

Kad ti je let ?
25. sad
Znači WizzAir ipak , haj dobro ...
Ma parkiraj na parking aerodroma , dođi do mog šaltera i ja ću ti odvući auto na praonicu .
Što se tiče sigurnosti imaju kamere , a budu parkirana auta duplo pa i trostruko skuplja od tvog auta :thumbup:

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 31 okt 2022, 07:53

Nocni zivot u Beogradu ili u Amsterdamu?
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 31 okt 2022, 09:12

Zavisi sta podrazumijevas pod nocnim zivotom..Ako je to Ceca i splavovi onda logicno Beograd. Ako si u fazonu neke elektronske muzike sad je npr bio Amsterdam Dance Event koji traje nekih 7 dana i ima preko 1000 različitih izvođača, toliko ti npr u Bgu ne bude za godinu tako da je tu racunica jasna. Eh sad, imas jel te faktor jezika, ako hoces da promjenis malo onda Amsterdam, ako volis Srpske starlete onda odes u BG lagano. Ako hoces da se najedes krmetine uz tamburaše onda BG, ako hoces neke gotivice gastronomije, molekularne kuhinje nesto novo, nevidjeno onda Amsterdam. Ako više voliš alkohol onda BG, ako voliš zapalit, povuć, nagutat se eksera pravac Amsterdam. Nije da ih u Beogradu nema ali nije to to, kao ni kuhinja, kao ni nista drugo. Muzeji u Amsterdamu su bolji ali to nije noćni zivot jel te..Meni uvijek Amstedam ispred Beograda ali ima ljudi koji miris vutre ne mogu smisliti, visoke Holanđanke su im krš (kao što i jesu) spram Beograđanki koje izlaze u grudnjacima vani.. I na kraju krajeva, Amsterdam ima k.urve legalno, Beograd nema
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 31 okt 2022, 16:59

Kao u BGu nema futa legalno :mrgreen: samo platis pice konobaru, a ne radnici za blagajni ko u Amsterdamu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

IlingJunior

Post Postao/la IlingJunior » 31 okt 2022, 17:26

ako i jaciju i nafilu smatramo nocnim zivotom, treba napomenuti i da Amsterdam ima 40, a Beograd 30 dzamija :mrgreen:

BG sada definitivno ima vise kurava, AMS je grohnuo i nema naznaka oporavka iako je corona skoro pa proslost

btw, Torino ima skoro 8k prostitutki na 900k stanovnika, ako izuzmemo top destinacije, jedan od jacih prosjeka na svijetu :mrgreen:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 31 okt 2022, 17:42

Slatinash_7 je napisao/la:
31 okt 2022, 09:12
Zavisi sta podrazumijevas pod nocnim zivotom..Ako je to Ceca i splavovi onda logicno Beograd. Ako si u fazonu neke elektronske muzike sad je npr bio Amsterdam Dance Event koji traje nekih 7 dana i ima preko 1000 različitih izvođača, toliko ti npr u Bgu ne bude za godinu tako da je tu racunica jasna. Eh sad, imas jel te faktor jezika, ako hoces da promjenis malo onda Amsterdam, ako volis Srpske starlete onda odes u BG lagano. Ako hoces da se najedes krmetine uz tamburaše onda BG, ako hoces neke gotivice gastronomije, molekularne kuhinje nesto novo, nevidjeno onda Amsterdam. Ako više voliš alkohol onda BG, ako voliš zapalit, povuć, nagutat se eksera pravac Amsterdam. Nije da ih u Beogradu nema ali nije to to, kao ni kuhinja, kao ni nista drugo. Muzeji u Amsterdamu su bolji ali to nije noćni zivot jel te..Meni uvijek Amstedam ispred Beograda ali ima ljudi koji miris vutre ne mogu smisliti, visoke Holanđanke su im krš (kao što i jesu) spram Beograđanki koje izlaze u grudnjacima vani.. I na kraju krajeva, Amsterdam ima k.urve legalno, Beograd nema
otprilike sve potpisujem .. s tim npr u amsterdamu je zeznuto uci u klub pogotovo ako su sve muski u drustvu ne pustaju doduse ne znam kakvi su sa rezervacijama tj koliko moras potrositi .. u bg rezervacije rade al tu 100 eura je neka granica mislim za sto .. onako izaci pa usput uletiti je i u bg zeznuto isto tako, mozda sam dva puta uletio al onom na ulazio dao za pive :D .. amsterdam kad je ade je najbolje realno svaki drugi lokal odnosno club je u sklopu festivala, uzmes karte i bolite za ulazak a top svakako.. dva puta sam bio planiram jos pogotovo ko fura elektroniku :D .. cure su im onako, gare najbolje :D

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 01 nov 2022, 04:01

Da li neko zna neku turističku agenciju preko koje mogu uplatiti aranžman za dvije osobe kao neki vid poklona/vaučera, nešto? Unaprijed hvala

edit: ili ipak bolje individualno rezervisati smještaj, let i sl., nego agencija?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 03 nov 2022, 20:06

IlingJunior je napisao/la:
31 okt 2022, 17:26
btw, Torino ima skoro 8k prostitutki na 900k stanovnika, ako izuzmemo top destinacije, jedan od jacih prosjeka na svijetu :mrgreen:
Ovako se i gaston nekad hvalio avanturama po Frankfurtu pa mu se obilo o glavu... samo kazem da pazis, mogao bi admin lagani screenshot opaliti :mrgreen:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 06 nov 2022, 23:40

Da li je isao neko u Kopenhagen? Planiram mozda u decembru ili januaru na 4-5 dana, pa sam mislio usput i Malme obici jer je blizu, pa ako je isao neko ovom rutom da podijeli iskustva :) Hvala :)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

deantinho
Kontakt:

Post Postao/la deantinho » 09 nov 2022, 12:40

IlingJunior je napisao/la:
31 okt 2022, 17:26
ako i jaciju i nafilu smatramo nocnim zivotom, treba napomenuti i da Amsterdam ima 40, a Beograd 30 dzamija :mrgreen:

BG sada definitivno ima vise kurava, AMS je grohnuo i nema naznaka oporavka iako je corona skoro pa proslost

Све ? ? су " у $. % " " Сарајева, ?,/, /, & $ &, $ % &.
Уз $, $ је ". Не ' је " % &.

" " $ ' ? " $. " је " " " ", & $ % ", " " ". & је " " на ? $ ' $ " ?. А " ". $ " " ". А $ " у ? " на ?, $ ? $, зна се. :mrgreen:

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 10 nov 2022, 20:01

Jel bio ko u Madridu, idem za 15 dana, dobio na poklon aviokarte i smještaj. Šta vidjeti za dva i pol dana?

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 03 dec 2022, 23:31

Jos nisam isao na Jahorinu. Jel' zaista toliko bolja i atraktivnija od Bjelasnice, s obzirom na razliku u cijeni smjestaja, hrane i svega ostalog?
Kakvi su restorani, kafici? S obzirom da je npr. na Bjelasnici ocajno.

075 ❤

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 04 dec 2022, 00:37

Beduin je napisao/la:
03 dec 2022, 23:31
Jos nisam isao na Jahorinu. Jel' zaista toliko bolja i atraktivnija od Bjelasnice, s obzirom na razliku u cijeni smjestaja, hrane i svega ostalog?
Ja sam bio prošle godine na 4 dana, hoteli su zaista fantastični i vidi se da su uložili dosta novca, ako ideš zbog skijanja onda se svakako isplati s obzirom da su staze odlične. Restorani u hotelima su super, cijene su takve kakve jesu - paprene za naše uslove (kafa 4-4.5km), ali ako imaš finansije, isplati se otići

Ako te zanimaju cijene ski karti ili parkinga, ovdje imaš sve za ovu sezonu: https://www.oc-jahorina.com
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 04 dec 2022, 09:34

Beduin je napisao/la:
03 dec 2022, 23:31
Zbog skijanja vrijedi otici, a nocni zivot mozes i u Sa se spustiti, mada gore bude svaku noc tokom sezone svirka al su i cijene skuplje pa vidi sta trazis. Bjela je za iskusnije skijase bolja jer su staze teze, al je infrastruktura losija puno a i hoteli isto.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 04 dec 2022, 10:18

Bjelasnica je ocaj sa stazama a i svim drugim, nema to veze sa iskustvom na skijama. Ko voli skijati, Jahorina je medju top destinacijama na prostoru exYu
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Muumii i 4 gosta.