Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Al ne shvatam, neces da doniras, tvoja stvar. Koji qrac onda komentarises cijenu i pravis se pametan
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Koja havarija u Sarajevo sto se tice javnog prevoza ovo je smijesno, doslovno autobus krece otvorenih vrata kolika je guzva
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Ce da bude zanimljivo.”Nama se prije 3, 4 mjeseca obratio jedan investitor s nekom mega investicijom. Radi se o 20 tisuća metara četvornih površine i zapošljavanja 2.500 radnika. Autoindustrija je u pitanju”, rekao je mostarski gradonačelnik Mario Kordić.
Kordić je to rekao vijećnicima Grada Mostara u okviru rasprave o prostornom planu koji obuhvata proširenje poslovne zone u Miljkovićima.
On je rekao kako je na osnovu zahtjeva investitora Grad poslao dvije ponude.
”Ponudili smo tri lokacije a da bi ih našli, mjesec dana smo pokušavali naći 100000 kvadrata na jednoj lokaciji jer je investitor imao uvjete. Našli smo tri lokacije i jedna od njih je lokacija u Miljkovićima. I tad sam saznao da je to lokacija gospodina Marušića a on mi je ponudio da će, ako će netko otvoriti 2.500 ja sam sprema pokloniti, vratiti to gradu, što god”, rekao je i dodao kako je to razlog zbog kojeg je tražio proširenje spomenute zone, prenosi Bljesak.
”Ako je jedina prepreka za usvajanje prostornog plana zona Miljkovići, ja ću je povući”, rekao je Kordić. Naveo je kako donošenje plana nije nečiji hir nego esencijalna potreba.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- IlingJunior
Nit ce biti zanimljivo nit ce biti sta od toga, jer u BiH za 10k kvadrata ove vrste i namjene, ako si nestranacki investitor, moras pripremit 8 aktovki kesa.
Jedino u Novom Gradu mozes zavrsiti sa 1 aktovkom.
Jedino u Novom Gradu mozes zavrsiti sa 1 aktovkom.

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Bolji nego u SAD-u.kraljttbvb je napisao/la: ↑30 okt 2022, 23:22Ko zna kakav CIK kod njih broji glasove
Ako su ko ovi naši, bit će malverzacija...
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Prelistaj još statusa tog Grace, teški sda retard. Naravno, živi u Danskoj...
it's football day
- BosniaBoston
- Kontakt:
Gledam i ne vjerujem...On garant Laktaše i ne dozivljava Bosnom a pametuje ovim drugima sto je ne vole 

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- ASD
- Kontakt:
Prelistao.
Najjače kad uslika rupu na putu u Danskoj da prikaže kako je tamo isto kao i u BiH.
Ili kad prikaže fadilove poduhvate iz građevine da ih ni amerikanci ne mogu napraviti takvima.
Mislim ok,ali kakve veze sad to ima sa samoubistvom?
Pa i nisu, Krajina su.BosniaBoston je napisao/la: ↑31 okt 2022, 19:24Gledam i ne vjerujem...On garant Laktaše i ne dozivljava Bosnom a pametuje ovim drugima sto je ne vole![]()
" "!
1926
1926
Pa ima veze jer ne bi trebao žaliti nekog druge nacionalnosti,ako si bosnjakDemi je napisao/la: ↑31 okt 2022, 20:23Mislim ok,ali kakve veze sad to ima sa samoubistvom?
Pa i nisu, Krajina su.BosniaBoston je napisao/la: ↑31 okt 2022, 19:24Gledam i ne vjerujem...On garant Laktaše i ne dozivljava Bosnom a pametuje ovim drugima sto je ne vole![]()
- Pensioner26
- Kontakt:
bavariapivo je napisao/la: ↑31 okt 2022, 15:34Ovo za rezati nokte tim danima nikada nisam razumio...IlingJunior je napisao/la: ↑31 okt 2022, 13:49muhammed a.s. nikad ne bi dao 100k maraka za tepih, trebalo je samo na pod nabacati kurbanskih kozica
i jos je veoma bitno da utorkom i cetvrtkom ne valja rezati nokte
To su prije stare babuskare smišljale kada nestane struje.
Sad ste i mene naveli da ga malo prelistam

To mi je najveci olos od ljudi, zivis u pichki maternoj 1k kilometara i vise od Bosne, imas bolje uvjete 100x od ljudi u Bosni i onda takav dodje pametovati kako je Bakir i Fadil i Sda pravi put

⚽FK Garaže⚽
-
- Kontakt:
Jao što brat naljepi Keljemndija i Denisa , sve izofirao i kako rade za muriju , svaka čast za ovo

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Sarajevo safari ... uff ... teško za gledati ...
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Jedva cekam da opet na kraju nista ne bude, ali je stvarno nevjerovatno ako ne padne nijedna velika riba od Osmice, predsjednika stranaka i ostalogbombaysaphire je napisao/la: ↑31 okt 2022, 22:33
Jao što brat naljepi Keljemndija i Denisa , sve izofirao i kako rade za muriju , svaka čast za ovo![]()
![]()
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Zbog vas sam počeo malo dublje gledati Tate video-a.
Ne mogu da vjerujem da je lik ovako naglo eksplodirao.
Negdje sam citao da je u 2022 bio među top što se tiče google pretraga.
A YT mi je sad preplavljeno njegovim shorts-ima.
Ne mogu da vjerujem da je lik ovako naglo eksplodirao.
Negdje sam citao da je u 2022 bio među top što se tiče google pretraga.
A YT mi je sad preplavljeno njegovim shorts-ima.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- kraljttbvb
- Kontakt:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- IlingJunior
moras bit bas maher da ne znas Billa 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Attention whore, jedno vrijeme je mrzio muslimane da bi imao vise views.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.