Jooj slavlja, ko protiv Atletica 97-me.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Hehe, k'o da mu je prvi pogodak u karijeri.Portillo je napisao/la:
Jooj slavlja, ko protiv Atletica 97-me.
Ma profesionalac, al stvarno.Zdena04 je napisao/la: Hehe, k'o da mu je prvi pogodak u karijeri.![]()
Ovo moram staviti za avatar.
Da nisi malo pretjerao sa ovim hvalospjevima...Klare je napisao/la:Pokazali ste još jednom da ste uz Bayern najbolji klub u Njemačkoj. Kvalitet se pokazuje konstantno dobrim nastupima u Evropi. Uz Bayern ste jedini Njemački klub koji je uvijek konkurentan u ligi prvaka. Meni ste najdraži klub, imate najljepše dresove, žarka plava boja.Veoma lijepo to izgleda na terenu, a još kada dodamo vrhunske igrače, trenera, stadion i navijače dobijemo klub koji je pri vrhu Evropskog fudbala.
Slažem se samo ovaj dio o nabijanju ću preskočit ne bih hvalaHZ_ilidzaa je napisao/la:Nabijem ja i Messia i Ronalda i Ronaldinha i Cristinu i Maradonu , Raul je BOG fudbala !
Zaš bi neko igrao umjesto njih?gruezi je napisao/la:ko bi trebao igrati umjesto schmitza,pander? da li avelar ima pravo nastupa u ligi prvaka...
Nisam, svejedoci su mi Schalkeovi navijači.Saurman je napisao/la:Da nisi malo pretjerao sa ovim hvalospjevima...Klare je napisao/la:Pokazali ste još jednom da ste uz Bayern najbolji klub u Njemačkoj. Kvalitet se pokazuje konstantno dobrim nastupima u Evropi. Uz Bayern ste jedini Njemački klub koji je uvijek konkurentan u ligi prvaka. Meni ste najdraži klub, imate najljepše dresove, žarka plava boja.Veoma lijepo to izgleda na terenu, a još kada dodamo vrhunske igrače, trenera, stadion i navijače dobijemo klub koji je pri vrhu Evropskog fudbala.
uopće ga nisam vidio da jena popisu, a i neznam kad je zadnji puta igrao tekam...Klare je napisao/la: Nisam, svejedoci su mi Schalkeovi navijači.![]()
Hans Sarpei će tu na lijevu stranu uletiti. Potrebno vam je to iskustvo. U ovakvoj situaciji bi bio pravo riješenje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.