Ako je Srbija njegova domovina, zašto su igrali ili igraju Gacinovic, Babic, Jovic, Milinkovic-Savice, Gudelj i sad uskoro Kovacevic koji je rodzeni Bosno-Hercegovac za Srbiju? Mi smo jadni ljude kada nemožemo naše drzati pa kamo druge uzeti. Vladan Kovacevic je projektil naše Premijer lige i nemožemo ga drzati i možda nećemo nikada imati boljeg golmana koji je otišao iz naše lige. Ako Ivan Basic i Igor Savic naprave dobru karieru neće ni oni igrati za našu reprezentaciju.kramp je napisao/la: ↑31 okt 2022, 19:09Pa Srbija im je domovina .forgempp je napisao/la: ↑31 okt 2022, 19:02Pa kako pola BiH igra za susjedne drzave?
Ja ne pamtim kad je neki veliki talenat i igrac liga5 ostao da igra za BiH, svaki je izabrao Srbiju i Hrvatsku.
I ti se pitas zasto bi Bosnjak igrao za BiH.
Mada je to nas problem, nismo patrioti kao Srbi i Hrvati.
Njegov otac svrsava na Srb po fb ocito.
že vreme leči sve , prošle su rolike godine , stvorili su se neki pozitvni osećaji prema sržavi , a i država je promenila odnos prema Bošnjacima .
Srbija im je uvek prvi izbor .
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
-
Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 05 nov 2022, 18:46, ukupno mijenjano 1 put.
Fazon je da smo mi Bošnjaci i da je naša drzavna politika najveci gubitelj u vlastitu zemlju. Postivam ako nece neko koji je rodzen inostranstvo da igra na kraju za tu reprezentaciju ako je to njegova zelja i od roditelja. Opcenito je, da su neki igraće nas bud.alo napravili kao što su Husic, Omeragic, Tankovic ili Balic. Cinjenica je da Srbe i Hrvate može svoje igrace cuvati i druge otimati. Mi smo bili nekad cak i treca opcija pod vodstom Bazdarevica. Milicevica i Pavlovic bi prija igrali za Svicarsku, Srbiju ili Hrvatsku nego za BiH a igrali su.forgempp je napisao/la: ↑31 okt 2022, 18:57Fazon je sto vecina Sandzaklija bi prije obukla dres Srbije, a ne BiH, ne znam zasto.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑31 okt 2022, 18:43Ne znam ali ovaj Bazdar baca na profil Seske, ukoliko ima bilo koga iz Bosne, treba ga zaganjati.
Problem jeste sto se nas savez ponasa podanicki prema HNS-u i FSS.
Sto se mene tiče ne mora nikad nijedan sandzaklija igrati za nas (sto je skoro pa i slucaj), jedino sto bi htio jeste da zadrzimo NAŠE srbe i hrvate. Nama niko više ne bi trebao.
Nije tacno... vecina bi rado igrala za bih ali nazalost mnogi nemaju pasos a nemogu ni aplicirati za njega jer vecini niko od djedova nije rodzen u bih... u novom pazaru se navija za bosnu vise nego u bosni... kolasinac je sandzo, spaha je bio porijeklom od tamo, onaj rukometas terzic, dosta ovih momaka iz sarajeva su porijeklom sandze bar djelimicno... nazalost srbi iz bih mogu aplicirati za srpski pasos kad hoce I dobiti ga za Dan a to nije slucaj sa bosnjacima sandzaka...za to se zahvali mladomuslimanskim posrbicama I udbasima koji su potpisali dejtonsku veleizdajuforgempp je napisao/la: ↑31 okt 2022, 18:57Fazon je sto vecina Sandzaklija bi prije obukla dres Srbije, a ne BiH, ne znam zasto.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑31 okt 2022, 18:43Ne znam ali ovaj Bazdar baca na profil Seske, ukoliko ima bilo koga iz Bosne, treba ga zaganjati.
zasto vi bosnje imate fetish na srbe koji igraju za bosnu I zasto toliko tezite da ih imate u nasim reprezentacijama... shvatite da oni bosnu nesmatraju svojom drzavom niti bih repku smatraju svojom niti ce je ikada smatrati... kako uopste mozete navijati za nekoga koga boli cuna za bh dresom I kako mozete takvu repku smatrati svojom kad taj dres nose ljudi koji su od malih nogu uceni da patoloski mrze bosnu I sve sto je povezano sa njom... nekontam taj vas komplex manje vrijednosti I dupeuvlakacki mentalitet?
Pa evo vidim mu na fb slike (od Bazdara), nekad iz prahistorije top eleven screenahotovi i ondje gdje stoji tvoja nacionalnost, kod njega je zastava BiH i pise Bosanacgruezi je napisao/la: ↑31 okt 2022, 21:35Nije tacno... vecina bi rado igrala za bih ali nazalost mnogi nemaju pasos a nemogu ni aplicirati za njega jer vecini niko od djedova nije rodzen u bih... u novom pazaru se navija za bosnu vise nego u bosni... kolasinac je sandzo, spaha je bio porijeklom od tamo, onaj rukometas terzic, dosta ovih momaka iz sarajeva su porijeklom sandze bar djelimicno... nazalost srbi iz bih mogu aplicirati za srpski pasos kad hoce I dobiti ga za Dan a to nije slucaj sa bosnjacima sandzaka...za to se zahvali mladomuslimanskim posrbicama I udbasima koji su potpisali dejtonsku veleizdajuforgempp je napisao/la: ↑31 okt 2022, 18:57Fazon je sto vecina Sandzaklija bi prije obukla dres Srbije, a ne BiH, ne znam zasto.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑31 okt 2022, 18:43Ne znam ali ovaj Bazdar baca na profil Seske, ukoliko ima bilo koga iz Bosne, treba ga zaganjati.

Al koja korist ako vec ne moze imati nas pasos, jbg.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ima sad konzulat u Pazaru pa nek ganja nase papire... a i koliko se sjecam bilateralnim sporazumom sa Srbijom sad se to promijenilo pa skoro svaki Pazarac ako hoce moze uzeti i nase papire...
do kada ova priča o prvom drugom trecem pedesetom izboru... napravis uglednu reprezentaciju i svi ce htjeti igrati. iskrenno boli me qita koji smo izbor dok god imamo koristi od tog igrača.gruezi je napisao/la: ↑31 okt 2022, 21:42zasto vi bosnje imate fetish na srbe koji igraju za bosnu I zasto toliko tezite da ih imate u nasim reprezentacijama... shvatite da oni bosnu nesmatraju svojom drzavom niti bih repku smatraju svojom niti ce je ikada smatrati... kako uopste mozete navijati za nekoga koga boli cuna za bh dresom I kako mozete takvu repku smatrati svojom kad taj dres nose ljudi koji su od malih nogu uceni da patoloski mrze bosnu I sve sto je povezano sa njom... nekontam taj vas komplex manje vrijednosti I dupeuvlakacki mentalitet?
Pretjera ga ti. Od Kovacevica napravi Buffona. He is good, but not that good.Harise je napisao/la: ↑31 okt 2022, 19:35Ako je Srbija njegova domovina, zašto su igrali ili igraju Gacinovic, Babic, Jovic, Milinkovic-Savice, Gudelj i sad uskoro Kovacevic koji je rodzeni Bosno-Hercegovac za Srbiju? Mi smo jadni ljude kada nemožemo naše drzati pa kamo druge uzeti. Vladan Kovacevic je projektil naše Premijer lige i nemožemo ga drzati i možda nećemo nikada imati boljeg golmana koji je otišao iz naše lige. Ako Ivan Basic i Igor Savic naprave dobru karieru neće ni oni igrati za našu reprezentaciju.kramp je napisao/la: ↑31 okt 2022, 19:09Pa Srbija im je domovina .forgempp je napisao/la: ↑31 okt 2022, 19:02
Pa kako pola BiH igra za susjedne drzave?
Ja ne pamtim kad je neki veliki talenat i igrac liga5 ostao da igra za BiH, svaki je izabrao Srbiju i Hrvatsku.
I ti se pitas zasto bi Bosnjak igrao za BiH.
Mada je to nas problem, nismo patrioti kao Srbi i Hrvati.
Njegov otac svrsava na Srb po fb ocito.
že vreme leči sve , prošle su rolike godine , stvorili su se neki pozitvni osećaji prema sržavi , a i država je promenila odnos prema Bošnjacima .
Srbija im je uvek prvi izbor .
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Zašto bi odabrao Bosnu kad kvalitetom može RBIJU DA NASTUPA .
Pa ne možeš tako postavljat stvari da si ti/mi u svakoj kombinaciji neko ko je donji i koga treba žalit. Za BiH treba da igraju i naši Srbi i Hrvati i mi na tom polju premalo radimo, tj. tjeramo ih iz države ali i Sandžaklije jer je Sandžak od hiljadu osamsto godina bio Bosna i samo od aneksije dalje i to igrom slučaja nije.
Tad je imao 8 godina .forgempp je napisao/la: ↑31 okt 2022, 23:19Pa evo vidim mu na fb slike (od Bazdara), nekad iz prahistorije top eleven screenahotovi i ondje gdje stoji tvoja nacionalnost, kod njega je zastava BiH i pise Bosanacgruezi je napisao/la: ↑31 okt 2022, 21:35Nije tacno... vecina bi rado igrala za bih ali nazalost mnogi nemaju pasos a nemogu ni aplicirati za njega jer vecini niko od djedova nije rodzen u bih... u novom pazaru se navija za bosnu vise nego u bosni... kolasinac je sandzo, spaha je bio porijeklom od tamo, onaj rukometas terzic, dosta ovih momaka iz sarajeva su porijeklom sandze bar djelimicno... nazalost srbi iz bih mogu aplicirati za srpski pasos kad hoce I dobiti ga za Dan a to nije slucaj sa bosnjacima sandzaka...za to se zahvali mladomuslimanskim posrbicama I udbasima koji su potpisali dejtonsku veleizdaju
Al koja korist ako vec ne moze imati nas pasos, jbg.
Pitanje je koliko je to sadaa relevantno .
-
- Kontakt:
Hocete li da vam dovedem Baždaraa
a uskoro više info o Gigovicu!
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
- baboedindzeko09
- Kontakt:
E čuj mi ih tjeramo iz državeArnelv52 je napisao/la: ↑01 nov 2022, 10:35Pa ne možeš tako postavljat stvari da si ti/mi u svakoj kombinaciji neko ko je donji i koga treba žalit. Za BiH treba da igraju i naši Srbi i Hrvati i mi na tom polju premalo radimo, tj. tjeramo ih iz države ali i Sandžaklije jer je Sandžak od hiljadu osamsto godina bio Bosna i samo od aneksije dalje i to igrom slučaja nije.

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- ASD
- Kontakt:
Nisam obraćao pažnji puno na fizikalije ali taj Baždar posjeduje nevjerovatnu inteligenciju za mladog igrača.
Vjerovatno u rangu Šeška po talentu.
Onaj šiptar iz Bayerna je stvarno veći talenat od svih naših ali to je Bayern.
Vjerovatno u rangu Šeška po talentu.
Onaj šiptar iz Bayerna je stvarno veći talenat od svih naših ali to je Bayern.
Joj Harize, Bosno-Hercegovci, projektil naše lige, kakav Tito! 

1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Sta bi sa Sabanovicem, starter, crveni karton, poluvrijeme i nestanak sa Francuske scene.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Igra 4-tu ligu francuskeDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑01 nov 2022, 14:50Sta bi sa Sabanovicem, starter, crveni karton, poluvrijeme i nestanak sa Francuske scene.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.