FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
42%
Prolazak u Play off
53
24%
Grupnu fazu
75
34%

Ukupno glasova: 221

nokee
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nokee » 01 nov 2022, 07:45

PapirnaMarka je napisao/la:
01 nov 2022, 00:15
esprit24 je napisao/la:
31 okt 2022, 20:23
Sto Horde ne reaguju na ponasanje Amrinog zeta :crazy: ili i njih kontrolise Mirza :kafa:
Mirza ne, al Ismir i Ajla da.
Ako neko uprati ovoga trolera, 9 od 10 postova je laz.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 01 nov 2022, 07:56

kenoHZ je napisao/la:
31 okt 2022, 16:41

Vidim često po forumu se piše bezobrazan. Evo gledam svaku utakmicu (što ne vjerujem da svi na ovom forumu rade) nije mi jasno čemu se ta titula pripisala, molim da mi neko objasni jer to nisam primjetio.
Zacementiran, ne znam i to kako je do momka kad je on izbor svakog trenera koji je vodio Sarajevo. Uvijek ali uvijek, ću poštovati mišljenje i odabir trenera jer smatram da znaju više od mene i da postoji razlog što je nešto tako kakvo jeste (povrede, bolesti, profesionalizam, odnos prema klubu itd.). Onda sa druge strane, ne znam ko da igra umjesto Varešanovića. Da možda neće simba :opaopa:
Dalje, svi mi koji gledamo Sarajevo znamo odnos navijača prema gore pomenutom dvojcu (Nihad i Pidro), pa dragi ljudi jel vi patite od amnezije. Njima dvojici da nije bilo vjere (ko prati zna o čemu govorim), i da su sudili po mišljenju objektivne sarajevske publike davno bi okačili kopačke o klin.
Malo sam se raspisao ne zamjerite, ali živimo u negativnom i otrovnom društvu, niko nam ne valja, svi su najpametniji. Pljuju se ljudi koji gdje god da odu su više poštovani nego ovdje. Dino Merlin šupak, Pape šupak, Džeko šupak, svi šupci samo forumaši ispravni.
I ovo za papeta, kralju ne bi ni ja došao da sam na njegovom mjestu. A da je legenda i najbolji igrač u historiji, jeste. Da ga raja cijeni i poštuje, slabo vala.
Husref šupak uzeo sve po ugovoru, ma nemoj molim te. Eto svi bi vi halalili klubu pare koje imate po ugovoru, aha. Vjerujem da tako halalite i na poslovima gdje ste zaposleni, sigurno se vodite ljubalju a ne finansijama. Onda kažu plaćenici, ma nemoj. Eto oni vole gubiti i biti pod ovim pritiskom kakav je sad. Mi smo trenutno u situaciji kakvoj jesmo, od **** majki nema ništa kao ni od ove sezone. Trebamo se pomiriti sa time i to je to. Kad ne ide, ne ide. Što ne ide, riba smrdi od glave. Mladim igračima Sahinoviću, Dizdareviću, Đokanoviću, Mulaliću (nije još uvijek na tapeti, polako), Varešanoviću, Traki, Ramićima i ostalim čije vrijeme tek dolazi pružimo podršku a ne ovo što radite. Jer kako njih par dvadesetogodišnjaka da su konstatno odgovorni za loše rezultate, iako nam je ekipi prosjek 25 godina starosti. Meni su oni draži i biti će uvijek draži nego 10 Drobarova, Ikića, Avramovskih, Dzafića i ostalih. Samo ne znam po čemu su ovi iz druge grupe amnestirani, a djeca nisu.
Svaka cast za realan post.
Nazalost citavo drustvo je ovako, pa nije izuzetak ni kod nas. Sreca je pa se forum ni za sta ne pita, jer ovakva sloboda pisanja nama nebi donijela nista dobro sigurno..
Pljuj pljuj pljuj nista ba drugo konstruktivno da se napise, cast izuzecima. Ok, ne ide, propala sezona, treba sad ugasiti klub jel? Kod nas se toliko ide u krajnost da je to nevjerovatno. Nadji neku sredinu majka mu stara, i kad ide ko po loju i kad ne ide nikako. Ne more nam teta na izdavanju clanskih biti kriva za promasaj Suljica, bubam. Dok su nam svi moguci supci nidje mi necemo odavde gdje smo sad. Evo ja cekam kiks Sahinovica da vidim istu pricu. Sve sami strucnjaci u pm.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 01 nov 2022, 07:57

Ronaldo se disciplinuje kad se glupira.
Treba i Dala ohladiti i po džepu opaliti.
Koševo Zapad

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 01 nov 2022, 08:07

Niko ne kontrolise Horde, nego je jednostavno politika grupe da se nijedan pojedinac ne istice nit blati. Tako je uvijek bilo, sjever nije nikad urlao jedno ime i skandirao kao istok/zapad, izbacivao parole za jednog igraca kao Manijaci itd. Ako se prozivaju igraci, prozivaju se svi. Cak i oni incidenti sa Rustemom i Crnkicem nisu od strane grupe, ne moze grupa snosit odgovornost za svakog pojedinca. Tako da Horde sigurno nikad nece popljuvat Dala za bilo sta na terenu (stvari van terena su nesta drugo, kao Radovac sto je nayeb'o u vakat).
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 01 nov 2022, 08:52

Ne razumijem zašto se stalno priča da je sezona propala. Kakvi smo to navijači na baterije koji čim ekipa nije na prvom mjestu odmah nezadovoljni. Doduše znali smo biti i na prvom mjestu nezadovoljni jer nismo pobjeđivali sa većim brojem razlike.

Često se pitam da li bi se baza navijača FKS ugasila da dođemo jedno 10-15 god na nivo Slobode, Čelika, Veleža...

Navijači navijaju, trener trenira ekipa, a igrači igraju. Zamisli psovati majke glumcima Kamernog teatra jer nisu dobro izveli predstavu. :D
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 01 nov 2022, 09:15

esprit24 je napisao/la:
Sto Horde ne reaguju na ponasanje Amrinog zeta :crazy: ili i njih kontrolise Mirza :kafa:
F.Č. neistine napisane na forumu obično imaju refleksiju u stvarnom životu. Žuti karton.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 01 nov 2022, 09:40

Kad vidim naredna tri kola (Sloboda, Željo, Zrinjski) jedno je jasno za 9 bodova ili bar 7 mi smo opet u borbi za titulu. Zrinja ima Velež, TC i nas, negdje moraju kiksati.

Impoerativ je ne izgubiti nijedan od ova tri meča, pa onda zimske prirpeme odraditi najbolje do sada te na proljeće imati sjajnu pol poziciju za borbu za titulu.
Syebemo li ove tri naredne piši baj baj titula.......

19FKS46
Kontakt:

Post Postao/la 19FKS46 » 01 nov 2022, 09:53

Ne sanjajte titulu bezveze, olaksajte sebi. Evropa je plafon ove godine.

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 01 nov 2022, 09:53

FoSte95 je napisao/la:
01 nov 2022, 09:40
Kad vidim naredna tri kola (Sloboda, Željo, Zrinjski) jedno je jasno za 9 bodova ili bar 7 mi smo opet u borbi za titulu. Zrinja ima Velež, TC i nas, negdje moraju kiksati.

Impoerativ je ne izgubiti nijedan od ova tri meča, pa onda zimske prirpeme odraditi najbolje do sada te na proljeće imati sjajnu pol poziciju za borbu za titulu.
Ne igramo posljednje kolo polusezone sa Zrinjskim nego s Leotarom
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

cookiech
Kontakt:

Post Postao/la cookiech » 01 nov 2022, 10:12

zlo87 je napisao/la:
01 nov 2022, 09:15
esprit24 je napisao/la:
F.Č. neistine napisane na forumu obično imaju refleksiju u stvarnom životu. Žuti karton.
Gluposti konstantno pise, samo ga na ignore treba staviti
Sve mi znamo.

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 01 nov 2022, 10:16

FoSte95 je napisao/la:
01 nov 2022, 09:40

Necemo mi zrinjski jos zadugo dobiti a ovom igrom pogotovo ne. U zadnje dvije godine mi se cini da smo im najbolja musterija. Teze se nose sa posusjem nego sa nama.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 01 nov 2022, 10:19

Mi nikad necemo bit ozbiljan klub, dok prvo nesvatimo da ekipa moze uc u pad firme nicije krivice vec boziom voljom. Nije UVJEK DO TRENERA IGRACA PATA (pretezno jeste i u vecini slucajeva) al ne uvjek..

Kakav je merak posovat prijetit tuc postrojavat igrace,, dali to govori nesto o nama kao navijacima, a i klubu..

Klub mora mjenjat amaterizam u profesionalizam, po cjenu da iznajmi obezbjedjenje igraca ss..

Navijaci se moraju staviti na svoje mjesto i da rade ono sto je njihov posao a to je da kupe kartu dres i gledaju utakmicu uz podrsku ili zvizduk jer to je profesionalizam i to daje rezultate na long term, tacnije grupe nekog evropskog takmicenja prodaju igraca u bayern ajax liverpool itd

Drugo;
AKADEMIJA, tamo mora bit apsulutni prifesionalizam u svim sverama, hrana treninzi seks skola i apsultni KVALITET igraca trenera itd..

Kvalitet mora bit u svim kategorijama kao ove godine sto je u juniorima uz to da damo po 20 golova vise i da neprimimo vise od jedan go.. takodje to mora iz godine u godinu da bude bolje a ne da ove godine juniori prvi kadeti 3 juniori 2 gi ne vec sve kategorije moraju da imaju sve pobjede da im je gol razlika 110 dati 3-4 gola primjena, i klub mora podvuc svima i igracima i trenerima ako ovo nebude da ce bit revizija i da ce bit nogirani trenera skauta i da nece se gledat pa prosle godine sam doveo dobre igrace ove godine malo zastopalo i ti odma kitujes sve redom da ljudino ahmet je bio dobar orije tri godine al zadnje tri nije i sta klub ima od tog ima debeo minus od 200-300 k km x3

Proslost netreba dozvolit da neko naplacuje u danasnjosti, moze dobit dres moze doc na rodjendan kluba dobit neki poklon od 300 400 km za rodjendan i cao

Jer nas **** sto ljudi pravdaju danasnji ne kvalitet los rezultat kroz pa eto ja sam vojnik kluba dao sam par golova zelji i bio sam dobar igrac.

Jedino jos Dzemo Sjecanin sto ja znam da je valjo a da nije radio u klubu

Ihtijarevic zvani ker sa grbavice radio sad mesar
Zukic radio u klubu kad je otjeran zavrsio karijeru radi ko pekar
Torlak **** javno klubu mater u 29 godini zavrsio karijeru
Repuh vodio klub covjek se izbruko u jedinstvu jedva 1.5 mjesec radio kraj karijere

To su sve propali treneri koji su prosli kroz nas klub a karijeru utrenerskom poslu nisu mogli nastavit ni 3 ligi

Rezultat vrijedi samo sta si danas a to sta si bio juce okaci macku o rep

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 01 nov 2022, 10:29

cookiech je napisao/la:
01 nov 2022, 10:12
zlo87 je napisao/la:
01 nov 2022, 09:15

Gluposti konstantno pise, samo ga na ignore treba staviti
Treba ga slomit
ISTINA ZA VEDRANA!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 01 nov 2022, 10:36

Dobijemo tuzlu i kone, zrinjski izgubi od borca ili Veleza i pred 20k na novom Kosevu dolazimo na -2

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 01 nov 2022, 10:37

mi ispali od treceligasa gdje je jedan igrac iz skole na utakmici isao,drugi iz trece kao policajac ,treci poslije tekme u kola hitne pomoci da vozi pacijente a ovdje strucnjaci pisu o losoj nekoj formi,neke vece sile itd itd

nema te lose forme kojom se moze pravdat da te treceligas izbaci nego je to kurcobolja i nezainteresovanost
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 01 nov 2022, 10:42

E cuj o tituli se pise dobili Posusje i Igman uz skoro nikakvu igru :rol:
Mislim treba svakako biti pozitivan, al dajte malo realnosti. Nije u pitanju bodovni zaostatak nego ekipa koja trenutno ne lici ni na sta. Ne znam sta se toliko moze promjeniti sad i na polusezoni da se mi uopste priblizimo vrhu. 3mjesto i to uz dva tri pojacanja al prava u polusezoni..

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 01 nov 2022, 10:44

mirzatele je napisao/la:
01 nov 2022, 10:36
Dobijemo tuzlu i kone, zrinjski izgubi od borca ili Veleza i pred 20k na novom Kosevu dolazimo na -2
Nemoj se ljutiti al baš si neki mirza tele :mrgreen:
Koševo Zapad

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 nov 2022, 10:46

. Kako saznajemo, Velež i N/FS BiH dogovorili su da se susret prolongira za proljetni dio do kada bi teren stadiona "Rođeni" bio u potpunosti spreman za odigravanje utakmica.

Potvrda ove vijesti očekuje se u toku dana.
Ako je ovo tacno,onda je ocekivat da i naš zahtjev za odgodom derbija uvaže.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 01 nov 2022, 10:48

nokee je napisao/la:
01 nov 2022, 10:42
E cuj o tituli se pise dobili Posusje i Igman uz skoro nikakvu igru :rol:
Mislim treba svakako biti pozitivan, al dajte malo realnosti. Nije u pitanju bodovni zaostatak nego ekipa koja trenutno ne lici ni na sta. Ne znam sta se toliko moze promjeniti sad i na polusezoni da se mi uopste priblizimo vrhu. 3mjesto i to uz dva tri pojacanja al prava u polusezoni..
A šta je falilo našoj igri 2x protiv Borca, Posušja
1x protiv Želje, Širokog, Slobode..

Svako se izofirao i okliznuo barem 3x zašto ne bi i mi.

Imali smo barem 5 utakmica u kojima nismo pobijedili ali samo protivnike ubili igrom. Sve utakmice u kojima nismo bili dobri smo izgubili.

Ne kontam što sami sebi uskraćuje i pravo da se za nešto pitamo, da očekujemo i težimo boljem kao klub, ali da nije neka histerija u pitanju.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 01 nov 2022, 10:53

miky_hz je napisao/la:
01 nov 2022, 10:46
. Kako saznajemo, Velež i N/FS BiH dogovorili su da se susret prolongira za proljetni dio do kada bi teren stadiona "Rođeni" bio u potpunosti spreman za odigravanje utakmica.

Potvrda ove vijesti očekuje se u toku dana.
Ako je ovo tacno,onda je ocekivat da i naš zahtjev za odgodom derbija uvaže.
Pisu portali da su oba derbija otkazana.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”