BH telekom i ASA,kao i FDS su sponzori koji su garant stabilnog finansiranja Bosne u narendim sezonama! Ako se uprava pojaca kako se najavljuje,mislim da cemo u narednoj sezoni biti jaci za nekoliko veoma jakih sponzora,poput BBI banke itd i da cemo igracki mnogo jaci docekati pocetak NLB lige![/quote]ipsa je napisao/la:nadati se da uprava nece skrstenih ruku sjedit preko ljeta pa onda u septembru opalit pricu kako nema para zbog recesije i kako ni iduce sezone nema nista od napadanja na F4 i euroligu...bosnas_ je napisao/la:Bosna se treba fokusirati na finale protiv Sirokog,nasim igracima treba podrska kako bi do kraja odigrali ozbiljno i osvojili prvenstvo!
-Sto se tice pojacanja,to uprava treba raditi daleko od ociju javnosti,naravno ne smiju sjediti skrestenih ruku! Prioritet svih prioriteta je zadrzati Vukoicica I dati mu odrijesene ruke u dovodjenju pojacanja! Jovanovic je igrac za Bosnu,sigurno bi ovdje mogao potvrditi svoj kvalitet i ostaviti traga u bivsem Evropskom prvaku i visestrukom prvaku Jugoslavije i BIH,u Zvezdi bi samo stagnirao,ubjedjen sam uto! Uostalom Zvezda uopste nije puno bogatiji klub od Bosne,imaju problema sa finansijama tokom citave sezone!.. Ako Nihad Imamovic bude zelio Zlaju u Bosni,on ce ga dovesti,a koliko sam cuo Bosna u narednu sezonu ulazi sa mnogo vecim ambicijama,F4 NLB lige! Zlaja je igrac koji ce vratiti publiku u dvoranu,jer navijaci nakon odlaska Vasiljevica i Markovica fakticki nemaju svog ljubimca! izuzev Ikonica,naravno!
koliko jos ima bosna ugovor sa BH Telecomom i ASA-om?[/quote]
Generalni direktor BH Telekoma prosle godine na potpisivanju ugovora je rekao da ce ta kompanija jos dugo biti glavni sponzor Bosne i da ocekuje jos bolje rezultate u narednim sezonama! Slicna je situacija i sa ASOM I FDS!