Premijer liga BiH - aktuelno

skullcrusher
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la skullcrusher » 01 nov 2022, 14:48

Heheheh regularnost prvenstva priziva klub koji je zbog dugovanja i poreza do sad trebao biti izbacen 7 puta u 4. ligu. Mitomanska posla :think:
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 01 nov 2022, 14:49

Logika kona sa Grbavice:

Hoćemo da se igra derbi, tako je po pravilniku!

Hoćemo i da naši navijači mogu doći na Bilino Polje, iako tako nije po pravilniku!
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 01 nov 2022, 14:49

Stojnica zatvorili, odmah prpa

erkov
Kontakt:

Post Postao/la erkov » 01 nov 2022, 14:50

realno pitari drhte

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 01 nov 2022, 14:51

skullcrusher je napisao/la:
01 nov 2022, 14:48
Heheheh regularnost prvenstva priziva klub koji je zbog dugovanja i poreza do sad trebao biti izbacen 7 puta u 4. ligu. Mitomanska posla :think:
O tome necemo pricati, da su davno trebali igrati derbi sa Famosom, ali taj isti savez koji pljuju ( a ja tom savezu se nayebem mame) ih prikriva.
Porezna je blizu, kad pokuca u zvornickoj nastupi KAK terapija
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

LeonProfessional
Kontakt:

Post Postao/la LeonProfessional » 01 nov 2022, 14:51

Nije neka drasticna prednost nikome. Prednost jeste, ali drasticna i ne bas.

erkov
Kontakt:

Post Postao/la erkov » 01 nov 2022, 14:53

nije sramota neimati sramota je traziti odgodu kad je prpa

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 01 nov 2022, 14:53

Zukanovic je napisao/la:
01 nov 2022, 11:07
Ista stvar je i sa sarajevskim derbijem između Sarajeva i Željezničara koji je na rasporedu u 18. kolu i trebao je biti odigran u Zenici na Bilinom polju.

Međutim, problem se pojavio kada je MUP ZDK poručio da ne mogu organizovati tu utakmicu visiokog rizika, a također i iz Željezničara su tražili odgodu meča jer njihovi navijači ne bi mogli prisustvovati utakmici ukoliko se ona odigra u Zenici.

strah? :rol:
Tupko.
Željezničar za život cijeli!

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 01 nov 2022, 14:54

Komšije su komične, pozivaju se na taj i taj član i regularnost prvenstva, a onda bi prisustvo navijača iako je pravilo ove sezone da nema gostujućih navijača na utakmica gdje domaćin ne igra na svom stadionu.
Gospodo, usaglasite se! Jeste li za pravila ili ne? Nije švedski sto i ne može malo ovog hoću, malo onog neću.

Inače, daj da igramo, al kao i ostali što su igrali. Nema gostujućih navijača i tačka. Nismo mi izmislili, tako je bilo dosad ove sezone, nek bude i sad. Zašto komplikovati nešto što je jasno.
Koševo Zapad

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 01 nov 2022, 14:54

SedrenikHz je napisao/la:
01 nov 2022, 14:51
O tome necemo pricati, da su davno trebali igrati derbi sa Famosom, ali taj isti savez koji pljuju ( a ja tom savezu se nayebem mame) ih prikriva.
Malo ih loze iz kluba da smo se prepali hahahahahaha, platite dug kerovi plavi pa trazite regularnost prvenstva, cudna sorta, kao da je derbi za titulu pa se mi kao prepali cega da se prepadnemo sta i da se izgubi ne razumijem, hoce svoje navijace vjv u Zenici a to je nemoguce haos bi nastao, koliko su glupi ovo ce godinama ponavljati da smo se prepali samo zato sto su plavi kerovi mitomanski nista drugo
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

Simi
Kontakt:

Post Postao/la Simi » 01 nov 2022, 14:57

Zeko87 je napisao/la:
01 nov 2022, 14:49
Logika kona sa Grbavice:

Hoćemo i da naši navijači mogu doći na Bilino Polje, iako tako nije po pravilniku!
Evo nek se igra i bez nas. Svakako dosta nas bi pristalo na to da se odigra derbi bez naseg prisustva. Nikad se nije desilo da se utakmica prolongira za narednu polusezonu. I cemu toliko insistiranje na tome. Vi pratite tekmu u svom gradu na stadionu, mi cemo u svom gradu uz tv i mirna Bosna.
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 01 nov 2022, 14:58

Simi je napisao/la:
01 nov 2022, 14:57
Zeko87 je napisao/la:
Logika kona sa Grbavice:

Evo nek se igra i bez nas.
Jedino ispravno. :bih:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 01 nov 2022, 14:58

Simi je napisao/la:
Zeko87 je napisao/la:
Logika kona sa Grbavice:

Evo nek se igra i bez nas. Svakako dosta nas bi pristalo na to da se odigra derbi bez naseg prisustva. Nikad se nije desilo da se utakmica prolongira za narednu polusezonu. I cemu toliko insistiranje na tome. Vi pratite tekmu u svom gradu na stadionu, mi cemo u svom gradu uz tv i mirna Bosna.
Ovo sa gradom je moglo biti zanimljivo par prvih puta.
Sad je onako već izlizano i bezveze.
Koševo Zapad

Truba1905burazeru
Kontakt:

Post Postao/la Truba1905burazeru » 01 nov 2022, 14:59

brig je napisao/la:
01 nov 2022, 13:50
FaustinoAsprilla je napisao/la:
01 nov 2022, 13:36
Zaboravio sam bio kakav je ovo forum , likovi zagovaraju da se utakmice igraju bez navijaca . Je li logicnije i 3mjesecu pred obe grupe sarajevski , pred obe grupe mostarski ? One utakmice borca kuci i velezove u gabeli su totalno negledljive . Jos se javlja ovaj iz sirokog , nisu bunker od nedjelje jos napustili i oni osteceni obim odlukama ? Pa moli boga da s velezom igrate u gabeli , tamo cete nesto i izuc
Čuj je li logično, logično je da se igraju utakmice a ne da se odgađa svako malo. Situacija je takva kakva je. Ista pravila vrijede za sve ili ipak ne?
Čuj nisu bunker napustili hahahha Sreća pa Zrinjski dao "regularan" gol hahaha Piši malo o tom

Kakve veze ima gdje ćemo igrat s Veležom? Igramo gdje se igra al koja je logika da Velež Zrinjski se odgodi, a iduće kolo se Velež Široki igra? Gdje je tu logika? I nebitan je ovdje i Velež i Zrinjski i ovaj ili onaj, ovo nema smisla.
Ma BEUS dogovorio s VeleŠom da budu odmoriji za Široki . 😂
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .

SoulEclipsee
Kontakt:

Post Postao/la SoulEclipsee » 01 nov 2022, 15:00

SedrenikHz je napisao/la:
01 nov 2022, 14:51
Pa vaš se kvazi influenser investitor grli tamo sa Vicom ,saradjuje sa SKY kriminalcima pokušava na sva vrata pa gdje prodje...Brinete se za nas (čast izuzecima :thumbup: ) prizivate gašenje ,porezne ...itd Vidjet ćemo šta ćete vi na kraju uraditi dabogda da izađe na dobro .Još da dodam da mi kako vi kažete bez "prebijene marke" igramo lopte a šta će tek biti kada budemo imali aBd investitora.

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 01 nov 2022, 15:04

Imam pitanje za ove usere koji malo malo, pa nagovijeste gašenje nekog kluba zbog poreza, dugova, sudskih parnica itd. Možete li mi nabrojati bar 2 kluba koja su se do sada ugasila? Jer evo vidim Jedinstvo se nikad ugasiti, Čelik je tu, Zvijezda, pa čak ni Mladost DK se nije ugasila.

Ili se klubovi gase tako lako, a mi ne primjećujemo, ili ovi useri baš ne kontaju kako neki FK funkcioniše.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 01 nov 2022, 15:05

Taj vaš investitor dođe ko urbana legenda.
Ima 15 godina kako tu priču furate.
Danas izgleda kao neki mit koji dede pričaju unucima.
Može samo kakav sumnjivi tip uletjeti da vas pokuša opelješiti za kakvo zemljište i da izgradi kakav tržni centar.
Koševo Zapad

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 01 nov 2022, 15:07

denimen99 je napisao/la:
01 nov 2022, 15:04
Imam pitanje za ove usere koji malo malo, pa nagovijeste gašenje nekog kluba zbog poreza, dugova, sudskih parnica itd. Možete li mi nabrojati bar 2 kluba koja su se do sada ugasila? Jer evo vidim Jedinstvo se nikad ugasiti, Čelik je tu, Zvijezda, pa čak ni Mladost DK se nije ugasila.

Ili se klubovi gase tako lako, a mi ne primjećujemo, ili ovi useri baš ne kontaju kako neki FK funkcioniše.
Sjećaš se njih?

https://www.novosti.rs/sport/fudbal/102 ... jeni-kjevo

Danas ih nema više.

Kod nas nema Olimpika.

I koja ti korist od kluba i što se nije ugasio ako je propao skroz.
Koševo Zapad

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 01 nov 2022, 15:11

Simi je napisao/la:
Zeko87 je napisao/la:
Logika kona sa Grbavice:

Ja bi najradije da se igra u Zenici sad odmah i da Manijaci idu na jug, a mi na zapad i sjever. Ali mislim da bi bilo belaja. Goni derbi bez navijača obje strane.

Također bi volio da se prestane sa glupiranjem od 3% i da se Manijacima da na Koševu cijeli jug , Pitarima poveća 500 karata Grbavice.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

ExBlueone
Kontakt:

Post Postao/la ExBlueone » 01 nov 2022, 15:15

Zeko87 je napisao/la:
01 nov 2022, 15:11
Simi je napisao/la:
Zeko87 je napisao/la:
Logika kona sa Grbavice:

Ja bi najradije da se igra u Zenici sad odmah i da Manijaci idu na jug, a mi na zapad i sjever. Ali mislim da bi bilo belaja. Goni derbi bez navijača obje strane.

Također bi volio da se prestane sa glupiranjem od 3% i da se Manijacima da na Koševu cijeli jug , Pitarima poveća 500 karata Grbavice.
Pošteno

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: iliyaa8, Resolute, TefalTava, Vanja8 i 25 gostiju.