Premijer liga BiH - aktuelno

SoulEclipsee
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la SoulEclipsee » 01 nov 2022, 15:21

Zeko87 je napisao/la:
01 nov 2022, 15:11
Simi je napisao/la:
01 nov 2022, 14:57
Zeko87 je napisao/la:
01 nov 2022, 14:49
Logika kona sa Grbavice:

Hoćemo da se igra derbi, tako je po pravilniku!

Hoćemo i da naši navijači mogu doći na Bilino Polje, iako tako nije po pravilniku!
Evo nek se igra i bez nas. Svakako dosta nas bi pristalo na to da se odigra derbi bez naseg prisustva. Nikad se nije desilo da se utakmica prolongira za narednu polusezonu. I cemu toliko insistiranje na tome. Vi pratite tekmu u svom gradu na stadionu, mi cemo u svom gradu uz tv i mirna Bosna.
Ja bi najradije da se igra u Zenici sad odmah i da Manijaci idu na jug, a mi na zapad i sjever. Ali mislim da bi bilo belaja. Goni derbi bez navijača obje strane.

Također bi volio da se prestane sa glupiranjem od 3% i da se Manijacima da na Koševu cijeli jug , Pitarima poveća 500 karata Grbavice.
Bravo hajmo sjest da se dogovorimo :mrgreen: Moramo početi cijeniti naš derbi ipak je to najbolja tekma u PL BiH sa najjačom atmosferom. :bih:

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 01 nov 2022, 15:22

Sa dopustom ili ne, Zeljeznicar bi imao podrsku navijaca u Zenici na derbiju.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 01 nov 2022, 15:28

brig je napisao/la:
01 nov 2022, 13:50
FaustinoAsprilla je napisao/la:
01 nov 2022, 13:36
Zaboravio sam bio kakav je ovo forum , likovi zagovaraju da se utakmice igraju bez navijaca . Je li logicnije i 3mjesecu pred obe grupe sarajevski , pred obe grupe mostarski ? One utakmice borca kuci i velezove u gabeli su totalno negledljive . Jos se javlja ovaj iz sirokog , nisu bunker od nedjelje jos napustili i oni osteceni obim odlukama ? Pa moli boga da s velezom igrate u gabeli , tamo cete nesto i izuc
Čuj je li logično, logično je da se igraju utakmice a ne da se odgađa svako malo. Situacija je takva kakva je. Ista pravila vrijede za sve ili ipak ne?
Čuj nisu bunker napustili hahahha Sreća pa Zrinjski dao "regularan" gol hahaha Piši malo o tom

Kakve veze ima gdje ćemo igrat s Veležom? Igramo gdje se igra al koja je logika da Velež Zrinjski se odgodi, a iduće kolo se Velež Široki igra? Gdje je tu logika? I nebitan je ovdje i Velež i Zrinjski i ovaj ili onaj, ovo nema smisla.
Gol zrinjskog je regularan , sve izmjereno i nacrtano vjerovatno je bilo i na ovom forumu . Ili brisu jer su u 'ratu ' sa klubom poslije trebinja

Velez - zrinjski se odgadja iz sigurnosnih razloga , istih onih zbog kojih nema potrebe odgadjat bilo ciju utakmicu protiv sb

Zahvaljujuci 9 utaknica Zrinjskog u desetom mjesecu i jeste tu gdje jeste, pa nemoj previse zugat . nas gust raspored u 3.em mjesecu opet ce vam odgovarat

Demi
Kontakt:

Post Postao/la Demi » 01 nov 2022, 15:28

spezial je napisao/la:
01 nov 2022, 14:34
Perspektiva je cudo. Jedna ekipa igra najbolju sezonu u zadnjih 10 godina, sve ih krenulo, qurce se zivotom. Druga ekipa igra sezonu iz nocne more, raspad sistema, tjeranje trenera, neuigranost, katastrofa. Razlika izmedju te dvije ekipe je slovom i brojem tri (3) boda. I neko se njih kao boji :rol:
Najbolja sezona u 10 godina, a na trecem mjestu su. Mi kad smo na trecem mjestu je nama onako, ok sezona...

To je razlika izmedju Velikana iz Platonove i strumpfeta
" "!
1926

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 01 nov 2022, 15:31

Zeko87 je napisao/la:
Simi je napisao/la:
Zeko87 je napisao/la:
Logika kona sa Grbavice:

Hoćemo i da naši navijači mogu doći na Bilino Polje, iako tako nije po pravilniku!
Evo nek se igra i bez nas. Svakako dosta nas bi pristalo na to da se odigra derbi bez naseg prisustva. Nikad se nije desilo da se utakmica prolongira za narednu polusezonu. I cemu toliko insistiranje na tome. Vi pratite tekmu u svom gradu na stadionu, mi cemo u svom gradu uz tv i mirna Bosna.
Ja bi najradije da se igra u Zenici sad odmah i da Manijaci idu na jug, a mi na zapad i sjever. Ali mislim da bi bilo belaja. Goni derbi bez navijača obje strane.

Također bi volio da se prestane sa glupiranjem od 3% i da se Manijacima da na Koševu cijeli jug , Pitarima poveća 500 karata Grbavice.
Posteno razmisljanje normalnog covjeka . A ne samo gledat kako se drugom narugat . Zivio

andol
Kontakt:

Post Postao/la andol » 01 nov 2022, 15:32

Kakva su ovo desavanja u ovoj godini? Ne mogu da vjerujem da su ovi moji bili u euforiji zbog dovodjenja fedje dudlica u najveci klub u drzavi. Cak i celavac iz kaknja vracen na funkciju SD-a. Nije nikakvo cudo sto ekipa na terenu ne lici ni na sto!
Sto se tice derbija, nek Mirvic iznajmi stadion od poreske uprave pa nek tamo odigraju tu utakmicu.

ExBlueone
Kontakt:

Post Postao/la ExBlueone » 01 nov 2022, 15:33

Demi je napisao/la:
01 nov 2022, 15:28
spezial je napisao/la:
Perspektiva je cudo. Jedna ekipa igra najbolju sezonu u zadnjih 10 godina, sve ih krenulo, qurce se zivotom. Druga ekipa igra sezonu iz nocne more, raspad sistema, tjeranje trenera, neuigranost, katastrofa. Razlika izmedju te dvije ekipe je slovom i brojem tri (3) boda. I neko se njih kao boji :rol:
Najbolja sezona u 10 godina, a na trecem mjestu su. Mi kad smo na trecem mjestu je nama onako, ok sezona...

Neko ko ima više staža u drugoj ligi nego u premijer je sve samo ne velikan, koliki god mitoman bio . . .

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 01 nov 2022, 15:33

Zeko87 je napisao/la:
Simi je napisao/la:
Zeko87 je napisao/la:
Logika kona sa Grbavice:

Taj film nećeš gledati.
Jug Robijaši ne daju nikom, pogotovo neće Manijacima.
Koševo Zapad

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 01 nov 2022, 15:35

SoulEclipsee je napisao/la:
01 nov 2022, 15:21
Zeko87 je napisao/la:
Simi je napisao/la:

Bravo hajmo sjest da se dogovorimo :mrgreen: Moramo početi cijeniti naš derbi ipak je to najbolja tekma u PL BiH sa najjačom atmosferom. :bih:
Svakako da bi trebali, ali u kontekstu Grbavice i Koševa. Sad kako i šta, al ovako kako je trenutno niko nije zadovoljan.
Ovo u Zenici treba odigrati kakogod, da se stane u kraj toj priči. Nikakva odgoda.
KONTRASVIH je napisao/la:
01 nov 2022, 15:22
Jesi li svjestan kakav je to problem u najavi ako ne bude zvanični dopust i ako ti murija ne bude garantovala sigurnost?
Znači staviti glavu u torbu i ići na megdan Pitarima i Robijašima?
Koševo Zapad

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 01 nov 2022, 15:36

Evo neka zeljeznicar uganja odobrenje MUP ZeDo da moze tekma sa domacim navijacima, i idemo igrati.
- FKS -

Demi
Kontakt:

Post Postao/la Demi » 01 nov 2022, 15:38

ExBlueone je napisao/la:
01 nov 2022, 15:33
Demi je napisao/la:
01 nov 2022, 15:28
spezial je napisao/la:

Neko ko ima više staža u drugoj ligi nego u premijer je sve samo ne velikan, koliki god mitoman bio . . .
Pa dobro, niko ti ne brani da imas svoje misljenje. sto kazu misljenje je kao guzica....
" "!
1926

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 01 nov 2022, 15:39

Shategabri je napisao/la:
01 nov 2022, 15:35

Jesi li svjestan kakav je to problem u najavi ako ne bude zvanični dopust i ako ti murija ne bude garantovala sigurnost?
Kakav problem ne ide se u Buenos Aires.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Manijakalnost99
Kontakt:

Post Postao/la Manijakalnost99 » 01 nov 2022, 15:40

Koji su Robijaši faktor kad bilino polje uopšte nije u vlasništvu celika

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 01 nov 2022, 15:40

Bas zbog toga je i odgodjeno.

Pitanje je bilo da li bi policija nama dopustila a kamoli vama organizovano sto su vasi trazili od saveza dopisom.
Skroz nerealno i neizvodivo sta ste trazili.

Pa jeste li bar malo razmislili sve i da vas puste gdje bi bili?Sjever Horde,Robija ne da na jug.Jedino da vas strpaju sa nama na zapad pa da se svi pokoljemo.Znaci skroz nemoguce
Bolje sacekati proljece i da kako treba gledamo derbi nego ovako vi a vrlo vjerovatno i mi preko TV ekrana.Ovo je najbolja odluka u korist derbija
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 01 nov 2022, 15:42

01 nov 2022, 15:39
Shategabri je napisao/la:
01 nov 2022, 15:35

Kakav problem ne ide se u Buenos Aires.
Pa ne ide, ali isto tako navijači nisu izmješani ni na zapadu, da ne pričamo o istoku ili slučajno sjeveru/jugu.
Sad zamisli mješavinu sjevera, zapada i istoka i tu upadneš, pa te skontaju da navijaš za Želju.
Kome to treba?

Ja prvi bih volio da je drugačije, ali nažalost nije.
Vidio si i ono na Grbavici, ganjanje po terenu, jel ono i zboden jedan naš. Krvničko udaranje.
Nije to baš rivalstvo bez zle krvi.
Koševo Zapad

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 01 nov 2022, 15:45

Utakmica se mora odigrati, pod kriterijima kakvi su u upotrebi ovaj prvi dio sezone za ekipe koje ne igraju na svojim terenima. Dakle tekma u Zenici, bez gostujućih navijača. Mi jesmo probali obezbjediti prisustvo naših navijača, ali ako ne može, nema problema. Bilo je derbija i na Koševu gdje mi nismo dolazili zbog bojkota, pa su se tekme igrale.
I to što smo mi kao u formi, a sarajevo se raspada, nije mjerilo ničega. Često su oni koji stoje slabije dobijali derbi ubjedljivo, pa nam to nije neki parametar za ovu utakmicu.
Travnjak na Koševu 100% neće biti upotrebljiv u martu, pa možda ni u aprilu. Da ga danas postave. Ide zima, priroda se gasi, pa i trava. A u Sarajevu proljeće i vegetacija kreće tek negdje početkom aprila, i to svi znamo.
Naivan pokušaj uprave sarajeva da se vadi na policiju Ze-Do kantona, kada su u komunikaciji sa njima svo vrijeme.
Isto je i za tekmu Velež Zrinjski. Neka Rođeni napune stadion, dresovi, šačovi, boje kluba, pa da vidimo ko će od gostujućih navijača doći u Gabelu.
Očito je da se gleda i komercijalni dio osim trenutne forme, i naravno da bi i sarajevo i Velež bili sretni da uzmu i pare od karata na svojim stadionima, kojih u ovakvim okolnostima neće uzeti, a borimo se svi za svaku marku.
Mnogo je faktora u igri, ali regularnost i pravilnik se mora poštovati, a policija je tu (federalni i kantonalni nivo) da iskoordinira bezbjedonosnu situaciju angažovanjem policije iz više kantona, pa oko treba i jedinice federalne specijalne jedinice.
Realno ovdje ozbiljnih problema ne bi trebalo biti, ali očito je da ih neko traži i potencira radi vlastitih interesa.

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 01 nov 2022, 15:46

Ako nisu u stanju organizovati utakmicu 0:3 i mirna Bosna..
Pročepit će negdje.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 nov 2022, 15:46

Manijakalnost99 je napisao/la:
01 nov 2022, 15:40
Koji su Robijaši faktor kad bilino polje uopšte nije u vlasništvu celika
RA nisu mogli na jug u finalu kupa. Očito jesu neki faktor i da je Čelik imao samo taj jedan uslov.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Demi
Kontakt:

Post Postao/la Demi » 01 nov 2022, 15:47

Sve u svemu, јеbe vico male mame sa sporim pravljenjem terena. Neka malo patnje he he
" "!
1926

AjkulaCekicarka
Kontakt:

Post Postao/la AjkulaCekicarka » 01 nov 2022, 15:47

Ko je tražio odgodu?

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Pact1921 i 12 gostiju.