Premijer liga BiH - aktuelno
- Kockoglavi
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Mitomani kao i uvijek izvrcu cinjenice.
Utakmica treba da se odigra ali bez gostujucih navijaca.Kao sto znamo na pocetku je donesena odluka da na neutralnom terenu nema gostujucih navijaca.
A onda se mitomani oglase i traze da dodju i njihovi navijaci jer kakav je to derbi ako nema navijaca oba kluba.
Znaci mitomani ili se pravite glupi ili ste fakat glupi.
Utakmica treba da se odigra ali bez gostujucih navijaca.Kao sto znamo na pocetku je donesena odluka da na neutralnom terenu nema gostujucih navijaca.
A onda se mitomani oglase i traze da dodju i njihovi navijaci jer kakav je to derbi ako nema navijaca oba kluba.
Navijac si Sarajeva odnosno Real Madrida i onda nekom kazes mitoman si 
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Ne prave se!Kockoglavi je napisao/la: ↑01 nov 2022, 16:50Mitomani kao i uvijek izvrcu cinjenice.

-
- Kontakt:
A vi bi kao na našem mjestu pristali da odgodite dok ste u formi a mi nismo, i odgodili bi, za razliku od nas, jer šta fali imat gušći raspored u drugom dijelu sezone, iako znate da će se i tad igrati na istom stadionu jer nije moguće da se stadion završi dotad.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Cuj, da se bojimo ekipe koju je Fedja Alex Ferguson sa igracem manje u drugom poluvremenu yebao, nisu nam prilike napravili kako treba. Vodili na sred Grbavice 0:2 sa igracem manje.
Uz to sve napominjem sa Fedjom Alexom Fergusonom kojeg su u ligi svi uzimali sakom i kapom, dok je on spica stavljao na krilo, defanzivnog veznog na stopera, krilo na beka itd
Drhtimooo
Uz to sve napominjem sa Fedjom Alexom Fergusonom kojeg su u ligi svi uzimali sakom i kapom, dok je on spica stavljao na krilo, defanzivnog veznog na stopera, krilo na beka itd

Drhtimooo

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Stop majorizaciji malih plavih! Šmite reaguj 

-
- Kontakt:
Realno nema smisla ovo odgadjanje bez obzira sto nama to vise osgovara jer je Zeljeznicar u boljoj formi i mi se mucimo u Zenici sa svakom ekipom. Sve utakmice se igrale u Zenici na neutralnom bez gostujucih i samo je trebalo tako do kraja. Ne treba tu puno pameti. Takva je odluka za sve utakmice pa tako i za derbi. Sad odjednom nije derbi bez navijaca a toliko se utakmica odigralo bez gostujucih
-
- Kontakt:
Ako se ne varam savez je vec jednom dopustio dolazak gostujicih navijaca, cini mi se utakmica Sloga Borac u Modrici, tako da ne vidim zasto ne bi dopustili nas dolazak u Zenicu.Kockoglavi je napisao/la: ↑01 nov 2022, 16:50Mitomani kao i uvijek izvrcu cinjenice.
Ipak je do vas i vaseg forsiranja da se odgodi derbi
Joj pitica vagi*ica. Pa sta fali i da izgubite, i to je za ljude.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ako se ja ne varam to je bika njihva prva ligaska tekma i normalno da im je pico dozvolio ne bi li dosli so bodova a onda su uveli zabranu gostujucih navijaca.itatabisine je napisao/la: ↑01 nov 2022, 17:12Ako se ne varam savez je vec jednom dopustio dolazak gostujicih navijaca, cini mi se utakmica Sloga Borac u Modrici, tako da ne vidim zasto ne bi dopustili nas dolazak u Zenicu.Kockoglavi je napisao/la: ↑01 nov 2022, 16:50Mitomani kao i uvijek izvrcu cinjenice.
Ipak je do vas i vaseg forsiranja da se odgodi derbi
- svrakino1921
- Kontakt:
Aha, ali do naplatnih kućica.KONTRASVIH je napisao/la: ↑01 nov 2022, 15:22Sa dopustom ili ne, Zeljeznicar bi imao podrsku navijaca u Zenici na derbiju.
Derbi ili će se odigoditi na Koševu u pravom spektaklu , ili će se igrati bez košpicara u Zenici. To da se neko prepo priča izašla iz učionice 7-3, OŠ "Grbavica II" .
Ako im nije stalo da budu uz klub ko ih j... nek se igra.
🇵🇸
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ima li neko upućen ko bi znao odgovoriti na pitanje, da li postoji mogućnost da savez poništi odluku i donese odluku da se derbi odigra naredne sedmice u Zenici bez gostujućih navijača?
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- svrakino1921
- Kontakt:
Nasa uprava mora bit mudra ovdje
Ok.odgoda do 8 marta
8.mart derbi
A ako se ne napravi teren do 8.marta 0:3 za nas
Nema vise odgoda
Ovi to sigurno nece zavrsit-mislim ovi sto stavljaju teren
Ok.odgoda do 8 marta
8.mart derbi
A ako se ne napravi teren do 8.marta 0:3 za nas
Nema vise odgoda
Ovi to sigurno nece zavrsit-mislim ovi sto stavljaju teren
Rahmetli Anera policija nije ubila u Buenos Airesu, nego u Zenici. Sigurno ćete vas dvojica stati na crtu i potući se sa istima jer vam ne daju na stadion. Debilčine jedne.Mrcina1921 je napisao/la: ↑01 nov 2022, 15:48KONTRASVIH je napisao/la: ↑01 nov 2022, 15:39Kakav problem ne ide se u Buenos Aires.Shategabri je napisao/la: ↑01 nov 2022, 15:35
Jesi li svjestan kakav je to problem u najavi ako ne bude zvanični dopust i ako ti murija ne bude garantovala sigurnost?
Znači staviti glavu u torbu i ići na megdan Pitarima i Robijašima?![]()
![]()
![]()
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
**** se usrali
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Kakav kreten. Sta si sad htio da kazes. Sto se mora iko tuci, obezbjedi **** utakmicu kao i finale kupa. Jel se tad neko tukao sa policijom? Ne pise nikome na celu ko za koga navija, osim zenicanima npr.Miljacka je napisao/la: ↑01 nov 2022, 17:44Rahmetli Anera policija nije ubila u Buenos Airesu, nego u Zenici. Sigurno ćete vas dvojica stati na crtu i potući se sa istima jer vam ne daju na stadion. Debilčine jedne.
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 01 nov 2022, 17:58, ukupno mijenjano 2 puta.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A debila pa nek se igra bez gostujucih nama to nije problem uostalom Sarajevo je tražilo odgodu prije tačno 7 dana, a ne Željezničar mi problem nemamo, nego vaša uprava jer sumnja da će te sami napuniti i pola Zenice
Trenutno korisnika/ca: Balorda, mosarajvosa83, TylerBurey i 27 gostiju.