FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Mrcina1921
Re: FK Željezničar
ovakvih i sličnih medijskih spinovanja, poturanja i laži će biti još, i zato u klubu trebaju da reaguju i na najmanju sitnicu !
Koliko su se pitari usrali, au strasnooooo, stid me ispred njih haha jos su nam se na početku sezone smijali, govorili kako cemo se borit za opstanak, da cemo se ugasit.. treba ih klepit pred punim stadionom njihovih navijača na Bilinom polju, zahuktali smo se i uz pobjedu protiv Borca siguran sam da bi ih dobili u Zenici jer su velike šanse da ce kiksat protiv Slobode s obzirom da je Slobodi utakmica protiv sarajeva trenutno sve
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.
Bravo za saopstenje prepali se ublehari Mirvicevi hahahaah avioni kamioni milioni a strah ih igrati protiv Bece Kosorica Beganovica i Haracica divovi 

Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
- kolezeljovac
- Kontakt:
Svaka čast upravi!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- LegendaIvica
- Kontakt:
+1Mrcina1921 je napisao/la: ↑01 nov 2022, 13:57ovakvih i sličnih medijskih spinovanja, poturanja i laži će biti još, i zato u klubu trebaju da reaguju i na najmanju sitnicu !
Mup FBiH još jednom dokazao zašto smo najgora zemlja Europe, nismo u stanju organizovat utakmicu sa 10000 ljudi, šta bi tek bilo da imamo utakmice sa 70000 ljudi…
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
- kolezeljovac
- Kontakt:
Pa nek bude bez gostujućih navijača tekma u Zenici... Nije to problem, ali je fazon što su se vaginice usrale
- Mrcina1921
odgodom derbija i utakmice velež - zrinjski dovodi se regularnost lige u pitanje i to iz nekoliko razloga
prvi i glavni jeste da se pogoduje domaćinima da igraju na svojim stadionima jer im se kasni sa radovima na terenu, što se do sada nije radilo, sa druge strane do ovog momenta nije bilo nikakvih problema da igraju u zenici i gabeli, sada odjednom žele odgoditi utakmice na proljeće što nema nikakvog smisla jer su do sada regularno igrali na zamjenskim stadionima
sa druge strane treba uzeti u obzir i primjer borca koji su sve svoje domaće utakmice odigrali u bosanskom novom, i nisu tražili ni jednu zamjenu niti se žalili na bilo šta, iz torpeda se vade na mup zdk a pri tome su u maju igrali finale kupa u zenici gdje je su u gradu istovremeno bile tri navijačke grupe i gdje je sve prošlo bez većih incidenata, a još treba uzeti u obzir da mimo mupa zdk, mup ks kao i fup učestvuje u organizaciji i pratnji navijača kao što je bio slučaj i u maju na utakmici finala kupa
njima gori pod nogama, haos im je u i oko kluba i samoj svlačionici, samim tim i ova medijska poturanja i laži da smo mi kao pristali na odgodu zna se odakle dolaze, ono što je tačno jeste da su oni poslali prvi zahtjev za odgodu do proljeća a zatim naknadno i ponudu igranja ove polusezone ali bez gostujućih navijača gdje ni kvazi gospodi u savezu nije bilo jasno misle li na nas ili na obje navijačke grupe tj. da se igra pred praznim tribinama
prvi i glavni jeste da se pogoduje domaćinima da igraju na svojim stadionima jer im se kasni sa radovima na terenu, što se do sada nije radilo, sa druge strane do ovog momenta nije bilo nikakvih problema da igraju u zenici i gabeli, sada odjednom žele odgoditi utakmice na proljeće što nema nikakvog smisla jer su do sada regularno igrali na zamjenskim stadionima
sa druge strane treba uzeti u obzir i primjer borca koji su sve svoje domaće utakmice odigrali u bosanskom novom, i nisu tražili ni jednu zamjenu niti se žalili na bilo šta, iz torpeda se vade na mup zdk a pri tome su u maju igrali finale kupa u zenici gdje je su u gradu istovremeno bile tri navijačke grupe i gdje je sve prošlo bez većih incidenata, a još treba uzeti u obzir da mimo mupa zdk, mup ks kao i fup učestvuje u organizaciji i pratnji navijača kao što je bio slučaj i u maju na utakmici finala kupa
njima gori pod nogama, haos im je u i oko kluba i samoj svlačionici, samim tim i ova medijska poturanja i laži da smo mi kao pristali na odgodu zna se odakle dolaze, ono što je tačno jeste da su oni poslali prvi zahtjev za odgodu do proljeća a zatim naknadno i ponudu igranja ove polusezone ali bez gostujućih navijača gdje ni kvazi gospodi u savezu nije bilo jasno misle li na nas ili na obje navijačke grupe tj. da se igra pred praznim tribinama
- SoulEclipsee
- Kontakt:
Jbte imaju investitora , pare i opet im haus oko kluba i svlačionice i opet ne mogu da vjerujem na kakav se nivo spuštaju zbog tekme....Šta će biti kada mi aBd budemo imali investitora !? 

Okrenuti se Borcu, ko ovima yebe mater. Nema vecih dusmana, nije da nismo navikli od njih na nesto ovakvo
Jedina I'm je sreca sto mi nikad necemo imati investitoraSoulEclipsee je napisao/la: ↑01 nov 2022, 15:09Jbte imaju investitora , pare i opet im haus oko kluba i svlačionice i opet ne mogu da vjerujem na kakav se nivo spuštaju zbog tekme....Šta će biti kada mi aBd budemo imali investitora !?![]()

https://www.klix.ba/sport/nogomet/veznj ... /221101104
"Govri, usr ste se", pisalo je na paroli Manijaka, čime je Mekić aludario da su se u taboru Sarajeva "uplašili" derbija, te da je zbog toga susret prolongiran.
Auu Mekić ne prašta
"Govri, usr ste se", pisalo je na paroli Manijaka, čime je Mekić aludario da su se u taboru Sarajeva "uplašili" derbija, te da je zbog toga susret prolongiran.
Auu Mekić ne prašta

Dva su razloga odgode, koju su oni inicirali i lobirali, a ne MUP Ze-Do kantona. Prvo nisu u nekoj formi, pa ih je strah zijana, i dodatnog raspada (mada u ovakvim tekmama trenutna forma nije nikada uticala na rezultat) a drugi je finasijski efekat utakmice u zenici i broja navijača, odnosno pulike ukupno, i utakmice na Koševu. Pa oni samo od nas, ako otvore JUG i dio zapada uzmu 50-60 hiljada km, plus njihovi navijači.
Zbog tog su organizovali trougao sa savezom i policijom, i lobiraju maksimalno da se tekma prebaci na proljeće. Sve je njihovo maslo i ublehe.
Mi smo ranije morali biti svjesni ovoga, jer se danima priča o odgodi, i bojim se da ovo saopštenje ne stiže prekasno, i da se tekma neće igrati.
Zbog tog su organizovali trougao sa savezom i policijom, i lobiraju maksimalno da se tekma prebaci na proljeće. Sve je njihovo maslo i ublehe.
Mi smo ranije morali biti svjesni ovoga, jer se danima priča o odgodi, i bojim se da ovo saopštenje ne stiže prekasno, i da se tekma neće igrati.
- manijacikonjic87
- Kontakt:
valja se iskupit za bordo duksericeExBlueone je napisao/la: ↑01 nov 2022, 15:23https://www.klix.ba/sport/nogomet/veznj ... /221101104
Auu Mekić ne prašta![]()

Mi smo Željini, Željo je naš !
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Viđoh na snimku Adžema na fb, neki momenat jučer da li je kod gola ili na kraju utakmice, svi na nogama aplaudiraju i slave..
Zaista svaka čast sve ijednom insanu jučer, Željo je domaćin gdje god da igra.
Zaista svaka čast sve ijednom insanu jučer, Željo je domaćin gdje god da igra.
Ja ba,baš u derbiju nekad igralo koje u kakvoj formi. Ne lupajtr Boga vamVeteranSA je napisao/la: ↑01 nov 2022, 15:53Dva su razloga odgode, koju su oni inicirali i lobirali, a ne MUP Ze-Do kantona. Prvo nisu u nekoj formi, pa ih je strah zijana, i dodatnog raspada (mada u ovakvim tekmama trenutna forma nije nikada uticala na rezultat) a drugi je finasijski efekat utakmice u zenici i broja navijača, odnosno pulike ukupno, i utakmice na Koševu. Pa oni samo od nas, ako otvore JUG i dio zapada uzmu 50-60 hiljada km, plus njihovi navijači.
Ara se vraća. Ako se ne vrati onda on laže mene toliko pozz
- kolezeljovac
- Kontakt:
Sta li znaci ova poruka od Are?