FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kakvih info igrace se tekma jer ne mogu nas natjerati da odgodi o mogu samo pisati 0 3 za gosta
-
- Kontakt:
Ma za armina hodzica **** derbi onda može i na proljeće ahahahahaha
Na tvoje uspjehe strpljivo čekamo!
-
- Kontakt:
To su pitari pokušali s potporom I njihivh kućića iy Vrapicica jer ne mogu napuniti sami nijednu tribinu
-
- Kontakt:
Kako bi Ara legao 

-
- Kontakt:
Realno to za Aru ako je istina vrh i njemu samom više bi značilo nego nama jer on nidje ne igra. A sad kuci protiv Borca dobit i ne treba ni pomišljati na odgodu dok smo u ritmu. Svakako cce ih rasut sloboda poginuce protiv njih
-
- Kontakt:

Ara se neće vratiti u klub, al će trenirati sa prvim timom i održavati formu…
FK ŽELJEZNIČAR
🔵⚪️
🔵⚪️
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bas vala koji će nam qurac ako neće igrat ya klub dosta sto smo presutili turkovic memiju I one ostale konta hos igrat il nes nema tu puno price

Ma treba u nedjelju zagrmit cijeli stadion Armin Hodzic pa nek se obojica zijane
Trenirat će, spremit se i vidjet da li će ostat polusezonu eto najtačnije moguće.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Nismo mu mi želim-želiš! Ako hoćeš potpiši, ako struka vidi da je zdrav, ako neće eno mu fitness univerz i treniraj
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Meni je privlačniji Kulenović od Are,realno sa drugim smo na maču sa dvije oštrice,ne znaš hoce li ostat i biti zdrav pa postoji mogucnost da i drugi dio sezone udjemo bez napadaca
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Ako je to tacno(a ne bi volio da je tacno) onda ga ja ne bi ni dovodio,ispod godine i po ugovora nemamo kud manje.
Ako je tako sto neko spomenu bolja opcija za klub je Kulenovic
Kako glup izgovor za derbi sto se odgada.Cuj Mup ne moze garantovati sigurnost.Pa sta recimo finale kupa da se igra ko prosli put Velez-Sarajevo...sta bi onda bilo...odgoditi finake kupa il igrati ored praznim tribinama...jao kod nas Mupa,ko da dolazi 100 hiljada navijaca...
**** borac **** banja luku

Dajte karte da plane sve
...dok ne potpise zvanicni ugovor sa voljenim klubom.Zeljinodijete1921 je napisao/la: ↑01 nov 2022, 18:37![]()
![]()
Ara se neće vratiti u klub, al će trenirati sa prvim timom i održavati formu…

@igrajlopte 🐦
- LegendaIvica
- Kontakt:
I ja sam vise za Kulenovica cije kvalitete znamo a Ara bog zna koliko ce mu trebat da se vrati u formu i bog zna na sta njegova igra sada lici.
Nek se ovo uzme u obzir onda da se nikad vise finale kupa ne moze igrati u Zenici jer mup ne moze garantovati sigurnost.segasega1 je napisao/la: ↑01 nov 2022, 19:13Kako glup izgovor za derbi sto se odgada.Cuj Mup ne moze garantovati sigurnost.Pa sta recimo finale kupa da se igra ko prosli put Velez-Sarajevo...sta bi onda bilo...odgoditi finake kupa il igrati ored praznim tribinama...jao kod nas Mupa,ko da dolazi 100 hiljada navijaca...
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ara bez dva kuka je najbolji napadac ove lige, toliko.
Najbolji je on, on je šampion !
🔵⚪🔵⚪
🔵⚪🔵⚪
Trenutno korisnika/ca: bvsic, pintol_TM87, zeljooo13 i 40 gostiju.