Premijer liga BiH - aktuelno

kolezeljovac
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la kolezeljovac » 01 nov 2022, 22:10

Hajdeee je napisao/la:
01 nov 2022, 22:05
Bolje se vi potrudite da zbog porezne uprave ne bude derbija.
Ti nisi neki tamo levat i zayebant, sam znaš da od te priče nema ništa...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

CrazySouth1987
Kontakt:

Post Postao/la CrazySouth1987 » 01 nov 2022, 22:10

Al čuj imamo najveći stadion jer imamo najviše navijača, niti stadiona niti navijača hahahahahahahahaha jel realno ovo
Na tvoje uspjehe strpljivo čekamo!

andol
Kontakt:

Post Postao/la andol » 01 nov 2022, 22:12

CrazySouth1987 je napisao/la:
01 nov 2022, 21:56
andol je napisao/la:
01 nov 2022, 21:38
FK SARAJEVO, Sarajevo, BiH:
Najveci klub koji igra na najvecem stadionu jer ima najvise navijaca,
Najorganizovaniji,
Najuredjeniji,
Najpoznatiji,
Najtrofejniji,
Najbogatiji,
Najbolje rangiran domaci klub,
Najvise odigranih sezona u najvisem rangu,
Najvece legende dolaze iz FKS,
Bez ijedne mrlje u dugogodisnjoj istoriji,
ITD ITD ITD...

Dok onaj manji sarajevski klub koji domace utakmice igra na drzavnoj imovini i vlasnistvu poreske uprave, nema nista od toga.
Volim ovo hajcanje ovo i jest car čaršije glavnog grada nismo ko zvezda i partizan nego sjednemo na kafu i hajcamo jedni druge zato i jeste najveći derbi ikada al hajmo molim te malo sad argumentovano i realno jesi svjestan svojih riječi sta si sve nabrojao?
Po čemu najorganizovaniji druže ?
Po čemu najuredjeniji bez zakona o sportu vas kupio neko ko ja hljeb u pekari danas i 90% upravljačkih prava ima
Po čemu ste najpoznatiji druže ne razumijem ko ima najviše najvijaca i najvecu bazu i u drugim gradovima kako bih tako i svijeta ?
Najtrofejniji po čemu ? Ima sve napisano jasno ne kontam kakve su to zablude? Po kojim to trofejima kad sve piše ko je najtrofejniji u BiH ?
Najbogatiji slažem se hajde hahahahaha dokazi iz dana u dan da nije u parama sve
Rangiran na koji način ste izlazili u evropu i titule osvajali dvije su vam poklonjene ni sami ne znate kako
Čuj najviše odigranih sezona u najvišem rangu pa valjda ko je veće uspjehe imao u ligi bivšoj i u kup uefa i evropi
Najveće legende dolaze iz fks? Ovo majke mi nisi smio napisati iz fks? Pa koga imate sem haseta i papeta o čemu pričamo ? Ko najviše igrača daje reprezentaciji sve ove godine čiji čovjek je najveća legenda bh fudbala ikad ?
Bez ijedne mrlje? Vama je svaki dan mrlja u zadnje vrijeme bez ijedne mrlje ?
Majke mi ja ne znam šta je ovo, isto ko da Dodika slušam sve pogrešno i bez argumenata, da vas nema trebalo bi vas izmisliti.
Najveci klub koji igra na najvecem stadionu jer ima najvise navijaca, FKS je od postanka najgledaniji klub i ima ubjedljivo najvise clanova
Najorganizovaniji, FKS uspjelo dovesti strane investitore u najneorganizovaniju drzavu Evrope.
Najuredjeniji, Jedini BH klub I FIRMA koji sve uredno placa drzavi BiH
Najpoznatiji, Jedini BH klub za koji su culi u Evropi i svijetu
Najtrofejniji, Valjda je jasno, klub sa najvise trofeja u BiH
Najbogatiji, Imamo para krava ih ne moze pojesti
Najbolje rangiran domaci klub, Od postanka do danas uvijek najbolje rangirani klub iz BiH
Najvise odigranih sezona u najvisem rangu, 25 godina mladji a odigrali duplo vise sezona u najvisem rangu
Najvece legende dolaze iz FKS, Vjerovatno i jedini klub iz BiH koji ima istinske legende.
Bez ijedne mrlje u dugogodisnjoj istoriji, Nikada optuzivani niti nedo Bog kaznjavali ili izbacivani iz takmicenja

ITD ITD ITD :kafa: :kafa: :kafa:

CrazySouth1987
Kontakt:

Post Postao/la CrazySouth1987 » 01 nov 2022, 22:14

Predajem se

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 01 nov 2022, 22:15

andol je napisao/la:
01 nov 2022, 22:12
andol je napisao/la:
Najorganizovaniji,
Najuredjeniji,
Najpoznatiji,
Najtrofejniji,
Najbogatiji,
ITD ITD ITD...

Dok onaj manji sarajevski klub koji domace utakmice igra na drzavnoj imovini i vlasnistvu poreske uprave, nema nista od toga.
Volim ovo hajcanje ovo i jest car čaršije glavnog grada nismo ko zvezda i partizan nego sjednemo na kafu i hajcamo jedni druge zato i jeste najveći derbi ikada al hajmo molim te malo sad argumentovano i realno jesi svjestan svojih riječi sta si sve nabrojao?
Po čemu najuredjeniji bez zakona o sportu vas kupio neko ko ja hljeb u pekari danas i 90% upravljačkih prava ima
Po čemu ste najpoznatiji druže ne razumijem ko ima najviše najvijaca i najvecu bazu i u drugim gradovima kako bih tako i svijeta ?
Najtrofejniji po čemu ? Ima sve napisano jasno ne kontam kakve su to zablude? Po kojim to trofejima kad sve piše ko je najtrofejniji u BiH ?
Najbogatiji slažem se hajde hahahahaha dokazi iz dana u dan da nije u parama sve
Rangiran na koji način ste izlazili u evropu i titule osvajali dvije su vam poklonjene ni sami ne znate kako
Čuj najviše odigranih sezona u najvišem rangu pa valjda ko je veće uspjehe imao u ligi bivšoj i u kup uefa i evropi
Najveće legende dolaze iz fks? Ovo majke mi nisi smio napisati iz fks? Pa koga imate sem haseta i papeta o čemu pričamo ? Ko najviše igrača daje reprezentaciji sve ove godine čiji čovjek je najveća legenda bh fudbala ikad ?
Majke mi ja ne znam šta je ovo, isto ko da Dodika slušam sve pogrešno i bez argumenata, da vas nema trebalo bi vas izmisliti.
Najveci klub koji igra na najvecem stadionu jer ima najvise navijaca, FKS je od postanka najgledaniji klub i ima ubjedljivo najvise clanova
Najorganizovaniji, FKS uspjelo dovesti strane investitore u najneorganizovaniju drzavu Evrope.
Najbolje rangiran domaci klub, Od postanka do danas uvijek najbolje rangirani klub iz BiH
Najvise odigranih sezona u najvisem rangu, 25 godina mladji a odigrali duplo vise sezona u najvisem rangu
Najvece legende dolaze iz FKS, Vjerovatno i jedini klub iz BiH koji ima istinske legende.
Bez ijedne mrlje u dugogodisnjoj istoriji, Nikada optuzivani niti nedo Bog kaznjavali ili izbacivani iz takmicenja

Vidjet ćemo vas u subotu :yawn:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Mire88
Kontakt:

Post Postao/la Mire88 » 01 nov 2022, 22:15

Da se podsjetimo na ovo remek djelo:

slika

Al umirem na ove neke, kae ništa se ne pitate ko biva oni glavni mogu šta hoće...

Volim kad su bahati :guz:

andol
Kontakt:

Post Postao/la andol » 01 nov 2022, 22:17

01 nov 2022, 22:14
Predajem se
Lijepo od tebe. Vidi se da si fin i razumljiv djecko. :bow:

andol
Kontakt:

Post Postao/la andol » 01 nov 2022, 22:19

Sky9 je napisao/la:
01 nov 2022, 22:15

Hocete. I onda nas godinama necete vise gledati. Gledacete jedinstvo tosk rudar i uskoro akobogda vrabcice ostale slicne vehlikane :rol:

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 01 nov 2022, 22:21

Mozete i krave dovuc na lavor da osjete novu travu a mi cemo na nasem stadionu gledat tekmu.Od nas ni marke nema.Hocete derbi bez navijaca izvolite.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 01 nov 2022, 22:22

andol je napisao/la:
01 nov 2022, 22:19
Sky9 je napisao/la:

Hocete. I onda nas godinama necete vise gledati. Gledacete jedinstvo tosk rudar i uskoro akobogda vrabcice ostale slicne vehlikane :rol:
a likćeta?
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

CrazySouth1987
Kontakt:

Post Postao/la CrazySouth1987 » 01 nov 2022, 22:22

Ma nema vidiš da je brat na andolima, jezik mu se petlja, mozak mu ne radi ne zna šta priča, upravu si lutko adžina sve
VI STE BH DINAMO!!!

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 01 nov 2022, 22:24

andol je napisao/la:
01 nov 2022, 22:12
andol je napisao/la:
Najorganizovaniji,
Najuredjeniji,
Najpoznatiji,
Najtrofejniji,
Najbogatiji,
ITD ITD ITD...

Au, svaka cast kad te tako voza.

Da se dotaknem ove za istinske legende, a nigdje ni jedne😂 Internacionalna karijera legendi i kod Velezovih, a i kod Zeljinih jaca i uglednija u svijetu fudbala. Dokaz je kada se savez spasavao.

Najtrofejniji, brojis trofeje kao Celik i Bosna Visoko. Ono sto ti brojis, moze brojati i Posusje '99, tu je negdje oni prvaci 22%, vi 23% drzave😂

Nemate najvise clanova i niste najgledaniji, osim ako nisi ucio neku drugu matematiku u odnosu na ostale.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

andol
Kontakt:

Post Postao/la andol » 01 nov 2022, 22:25

01 nov 2022, 22:22

VI STE BH DINAMO!!!
Hvala komsija, vi ste nasa lokomotiva.
Znas li ti strane jezikei? Bil mi preveo ovo komsija? Sta ovo oni pisu o mome Sarajevu?
FK Sarajevo is the most famous, biggest, most organized and most trophy-winning Bosnian football club of all time

Jugjesamojedan
Kontakt:

Post Postao/la Jugjesamojedan » 01 nov 2022, 22:26

Pa gdje su vam ti "navijaci" ako se ona gamad i moze nazvati "navijacima" više nas dođe protiv Igmana nego vas na derbiju, hvalite se stadionom koji nije vaš i ono najgore hvalite se parama, a nas prozivate da smo sirotinja, ali ta ista sirotinja vas redovno KARAAAAAA...Selam sa Grbavice.

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 01 nov 2022, 22:26

andol je napisao/la:
Najorganizovaniji,
Najuredjeniji,
Najpoznatiji,
Najtrofejniji,
Najbogatiji,
ITD ITD ITD...

Nisi nimalo objektivan druže Bgm... Evo sad ću ti reći gdje si u pravu, a gdje ne...
Za prvo smiješno jer stadion na kojem igrate nije stadion zvanično od FK Sarajevo, a da li imate najviše navijača ka bi rekao da ne, posjećenost veću mi imamo, aktivnih članova više mi imamo, pratilaca više naš klub na netu ima... Prije rata Željo više gledan, čak na treninge Grbavice dolazilo po 4/5 milja.. znači ovdje si fulio

Najorganizovaniji. Upravu si. Vi ste

Najuređeniji. Upravu si, mada to se podrazumijeva pod ovim gore iznad.

Najpoznatiji, ako se gledaju društvene mreže rekao bi mi... Ako se gleda prije rata, cijela evropa je znala za nas zbog polufinala kupa Uefa... Mislim da smo poznatiji... Plus Edin Džeko i sl ako se gleda zadnjih 15tak godina...

Najtrofejniji ako se gledaju samo lige i kupovi Vi, ali ako se gledaju SVI PRIZNATI TROFEJI, onda smo to mi jer savez priznaje kao i svi superkupove koji su se igrali poslije rata, ako se uzmu i oni onda smo mi najtrofejniji.

Najbogatiji Vi.

Rank lista Vi

Sezone u Yugi Vi

Najveće legende, pa ne znam baš, prije rata Osim, Baždarević, Mihajlović, Škoro, Bahtić, Katalinski, Bukal, Šabanađović.. Poslije rata Džeko...

Kod vas Sušić, Pašić, Hadžibegić itd itd
Ne znam ko ima, hajde nek ovo bude neriješeno

Mrlje u historiji, imali i mi i vi, ali hajde eto bicu objektivan mi
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 01 nov 2022, 22:27

Danas, predmet broj 7 na aukciji.
Molimo učesnike da zauzmu pozicije.
Predmet aukcije, livada, 93 duzine i 45 metara sirine. Tu je nekada trenirao manji sarajevski klub. Interesantno, ovaj predmet je stranka koja je pod zapljenom, pokusala prodati strateškom partneru koji je danas u sali.

Pocinje o sa cijenom od 3.5 miliona.

Dvadeset minuta kasnije....

Predmet broj 8.
Poslovne prostorije u okviru stadiona u naselju grbavica.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

andol
Kontakt:

Post Postao/la andol » 01 nov 2022, 22:27

Alipasino je napisao/la:
01 nov 2022, 22:21
Mozete i krave dovuc na lavor da osjete novu travu a mi cemo na nasem stadionu gledat tekmu.Od nas ni marke nema.Hocete derbi bez navijaca izvolite.
Kako cemo vas dovuci ako cete kako kazes gledati tekmu na stadionu porezne uprave?

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 01 nov 2022, 22:28

Pantelija je napisao/la:
01 nov 2022, 22:27
Danas, predmet broj 7 na aukciji.
Molimo učesnike da zauzmu pozicije.
Predmet aukcije, livada, 93 duzine i 45 metara sirine. Tu je nekada trenirao manji sarajevski klub. Interesantno, ovaj predmet je stranka koja je pod zapljenom, pokusala prodati strateškom partneru koji je danas u sali.

Pocinje o sa cijenom od 3.5 miliona.

Dvadeset minuta kasnije....

Predmet broj 8.
Poslovne prostorije u okviru stadiona u naselju grbavica.
:urnebes:

Zeljo21
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo21 » 01 nov 2022, 22:31

Je.bo majku dobili Igmana i Posusje (jedva) i odmah izasli iz rupa, do tada ih nisi mogao vidjeti..bzs

andol
Kontakt:

Post Postao/la andol » 01 nov 2022, 22:32

Sky9 je napisao/la:
01 nov 2022, 22:22
andol je napisao/la:
01 nov 2022, 22:19
Sky9 je napisao/la:

a likćeta?
Oni ce se morati jos malo strpiti da im prvotimci pozavrsavaju skole pa tek onda mogu u cvajtu.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beli98, Burberry46, Giuseppe1, newton_heath_lyr, ristagrad, xinxee i 49 gostiju.