Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Salah CL zlatna kopacka idemoooo
Dobar ovaj Ramsay, vidi se odmah da tu ima nesto
Dok Nunez ne udje napad nam ko mrtav konj
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Opet udara 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Dobit ce on jos koji crveni
Da nije dirao cist gol hahaha
Ne mozes mu ni zamjeriti. Dobra tekma. Odradili profesionalno.
Jok cirkusa
Al dobra pobjeda, taman za kraj.
E ****. Baci PSG.

Al dobra pobjeda, taman za kraj.
E ****. Baci PSG.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nije bilo lijepo al nema veze 2.5m vise za Bellinghama 

Svasta bas igraju kad im se digne.
Porto,bayern,real,mozda benfika ako psg kiksa sutra. Mogao je tu i frankfurt uletit da jbni tot ne uvali go.
Porto,bayern,real,mozda benfika ako psg kiksa sutra. Mogao je tu i frankfurt uletit da jbni tot ne uvali go.
-
- Kontakt:
Samo nemoj PSG, prejak napad imaju. Ovim redom :
Bayern
Porto
Real
PsG
Bayern
Porto
Real
PsG
Ma gdje je Februar, daj koga das.
Nunez je igrac koji ce postati kultni heroj u Liverpoolu, sve ima predispozicije da uspije.
Nunez je igrac koji ce postati kultni heroj u Liverpoolu, sve ima predispozicije da uspije.
Izgubiš od Foresta i Leedsa a mlatneš City i ekipu u najboljoj formi u Europi u istom vremenskom periodu.
Ok.
Ok.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Nunez je meni drag , uvijek kad je na terenu nešta se dešava.Žao mi za gol Spursa , ovako Porto,Bayern i Real kao 1 sigurno , nadam se da Juventus može x odigrati sa PSG-om 

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Konate bog, nije isto sa njim i bez njega.
Bome i ovaj njihov Kim possible nije los.
Son je izasao vcrs kod Tottenhama zbog povrede haman. Valjda ne bude tu za vikend, vazda s erekcijom igra protiv nas.
Son je izasao vcrs kod Tottenhama zbog povrede haman. Valjda ne bude tu za vikend, vazda s erekcijom igra protiv nas.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
-
- Kontakt:
Navodno mora proći 6 dana, utakmica je za 5, a već nam nedostaju Kuluševski i Richarlison.
Računajte da izlazimo s 3-5-2, jer je mali broj dostupnih napadača. I igrajte kao protiv Foresta i Leedsa.

Ja:
Diaz možda nema neki učinak rezultatski, ali se baš osjeti da nema njegove dinamike i energije po boku.
I found freedom. Losing all hope was freedom.