FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
dva Varesanovica ne bi mogao podnijeti
-
- Kontakt:
Haha pa Tan je samo klimao glavom jednoj alkoholicarki Sabrini da nece sad Mirvicu,Tana sad da pitas ko nam je golman on ne bi znaoandol je napisao/la: ↑01 nov 2022, 22:55Mora! Vincent Tan je nas vlasnik.Sanchez1987 je napisao/la: ↑01 nov 2022, 22:32Sto, jel to Mirvic mora nekoga pitati koga ce dovest,cuj nema ko izabrati treneraNisamInSajder je napisao/la: ↑01 nov 2022, 22:29Jedina je istina da se Husref grebe za poziciju trenera, jer je šmeknuo solidnu situaciju u klubu, a i realno nema gdje drugo više da bude trener, svugdje ga redovno odbijaju, ionako mu je opcija jedina poslija Sarajeva bila Azmir i Tuzla City to je ispucao, sad ga samo može neko uhljebit kao onomad u neku olimpijsku reprezentaciju.
A nit se pričalo sa nekim o kandidatima za trenera, nit u klubu ima ko da priča sa tim kandidatima.![]()

Da, ali on je vlasnik i njegova je ipak zadnja.Sanchez1987 je napisao/la: ↑01 nov 2022, 23:31Haha pa Tan je samo klimao glavom jednoj alkoholicarki Sabrini da nece sad Mirvicu,Tana sad da pitas ko nam je golman on ne bi znaoandol je napisao/la: ↑01 nov 2022, 22:55Mora! Vincent Tan je nas vlasnik.Sanchez1987 je napisao/la: ↑01 nov 2022, 22:32
Sto, jel to Mirvic mora nekoga pitati koga ce dovest,cuj nema ko izabrati trenera![]()
![]()
Ma Karacica dovesti
- napoleon72
- Kontakt:
Da mi je jednu smjenu trenera dozivjet bez spominjanja ovih istih imena, Husrefa i Mirze, pa da mogu mirno umrijet. Njih dvojica su obavezni, i tu onda bude neko treci. Sad je to Vidakovic, nekad ranije je bio Hadzibegic, Nermin Basic, Nalic, Jovic...
Naravno, na kraju uvijek to bude neko skroz lijevo ime. Uglavnom nijedsn od ove trojice nece 100% bit trener.
Naravno, na kraju uvijek to bude neko skroz lijevo ime. Uglavnom nijedsn od ove trojice nece 100% bit trener.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Ok,i sta sad mislis da ako Mirvic nekoga izabere on ce reci e bas taj ne moze? Pa bolan sad ti kazem nama Sabra kao direktorica dovodila igrace i to kad trenera nije ni bilo,a isto tako i trenere dovodila i tjerala kako je htijela i Tan sutio i samo potvrdjivao,o cemu onda sad pricamo? Eto bas ce on sad nesto odlucivati pored Mirvica koji ima 30 % koliko vec vlasnistva,hoce eto pitat ce Tana koji ce samo reciandol je napisao/la: ↑01 nov 2022, 23:35Da, ali on je vlasnik i njegova je ipak zadnja.Sanchez1987 je napisao/la: ↑01 nov 2022, 23:31Haha pa Tan je samo klimao glavom jednoj alkoholicarki Sabrini da nece sad Mirvicu,Tana sad da pitas ko nam je golman on ne bi znao![]()
"ma jasta dovedi toga i ja isto mislim da je taj pravo rijesenje"

On je meni sasvim ok, prosle sezone sa Posusjem odradi super posao, mlatu Borca, Tuzlu, Skretnicare, remi sa Zrinjskim.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
- FKSDoGroba
- Kontakt:

- NisamInSajder
- Kontakt:
Bravo. Odličan trener. Vrlo dobro radi. Recimo da završi ovu sezonu i postavi neke temlje je odličan. A vrlo vjerovatno bi i rezultat napravio.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ako bih "bona uzeo", ne bih patetisao da volim klub više od života, suze puštao i dramio. To je suština. Uzmeš pare i poklopiš se, uživaš. @Tobe se vratio na forum, nema ništa dakle od povratka Husrefa, Ade Jahića, Tucakovića iz penzije i ostalih Rundića.Sanchez1987 je napisao/la: ↑01 nov 2022, 19:19Ima jedan Joker on kaze ne bi bona uzeo hahah,al je njemu ipak vaznije sta je neko reko,a ne jel uzeo il nije![]()

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nekako mi djeluje i autoritativanNisamInSajder je napisao/la: ↑02 nov 2022, 00:07Bravo. Odličan trener. Vrlo dobro radi. Recimo da završi ovu sezonu i postavi neke temlje je odličan. A vrlo vjerovatno bi i rezultat napravio.
- JavierBosnia
- Kontakt:
A da neko onima tamo kaze da mi nismo bas kokuzi jer vidim vec se proracuni neki prave kako ce nas "zajebat" svojim nedolaskom i da nece platit kartu i da ce nas ostetit za nekih 15 ili 20.000 KM 
Svaka cast ljudima pa oni nakon svake utakmice prave proracun od broja prodatih karata.

Svaka cast ljudima pa oni nakon svake utakmice prave proracun od broja prodatih karata.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
Sustina je da ti ne vjerujes u te suze,ti mislis covijek tek onako zaplakao kao na turskim serijama,suze je mozda pustio iskreno,sam si skoro rekao,uzeo para pa onda plakao,znaci nije plakao zbog pare,a plus nacin na koji je otjeran mu daje pravo da uzme sto je zasluzio,znaci nije uzeo na suze nego zasluzio kontas, poslije duple otjeras lika preko novina samo zbog derbija i jos treba da ti oprostijoker90 je napisao/la: ↑02 nov 2022, 00:11Ako bih "bona uzeo", ne bih patetisao da volim klub više od života, suze puštao i dramio. To je suština. Uzmeš pare i poklopiš se, uživaš. @Tobe se vratio na forum, nema ništa dakle od povratka Husrefa, Ade Jahića, Tucakovića iz penzije i ostalih Rundića.Sanchez1987 je napisao/la: ↑01 nov 2022, 19:19Ima jedan Joker on kaze ne bi bona uzeo hahah,al je njemu ipak vaznije sta je neko reko,a ne jel uzeo il nije![]()
![]()

Dodje Karacic, uzmemo derbi i poslije izjavi " Idemo sad u nas dio Sarajeva slaviti"
, cini mi se da je nesto slicno izjavio u mostarskom derbiju
, lud lik, lola pravi, ali po meni jak trener 
Sad sam skont'o, Dudicu se vratilo ono finale Kupa protiv nas, to ga je syebalo kod nas 

kazu i Mak bi dosao onda

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- napoleon72
- Kontakt:
Ma nema licencu, a i generalno je los trener, ni sa onom djecom nikad nikakav rezultat nije ostvario.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Nije vlasnik nego investitorandol je napisao/la: ↑01 nov 2022, 23:35Da, ali on je vlasnik i njegova je ipak zadnja.Sanchez1987 je napisao/la: ↑01 nov 2022, 23:31Haha pa Tan je samo klimao glavom jednoj alkoholicarki Sabrini da nece sad Mirvicu,Tana sad da pitas ko nam je golman on ne bi znao![]()
Trenutno korisnika/ca: sarajevo19461987 i 6 gostiju.