FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ljudi jeste li vi ikad gledali Hodžića kako igra?
Jedan od najboljih napadača ove lige.
Jedan od najboljih napadača ove lige.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Moze i Ara i Kulenovic.Mi hocemo da igramo pitarluk je domacin.Nije obezbjedio sigurnost tj 0-3.Ako slucajno odgode niko ni pric lavoru tako da će zaradit al u kur..
-
- Kontakt:
Ma ja mislim da se nažalost najmanje ovdje pitamo jer takmičarska komisija kako kaže tako ti je 99%, a navode debili da je telefonska sjednica bila, vade se na mjere sigurnosti, mislim da se derbi 99% neće igrati, al eto nam motivacije da im sa još 2-3 jaka pojačanja hebemo nanu naninu, ma ustvari samo nanu jer im je nana nanina za nas navijala
Na tvoje uspjehe strpljivo čekamo!
-
- Kontakt:
Apsolutno! Ako bude utakmica u martu treba organizovati na Grbavici gledanje utakmice ulaz 10KM da nas dodje 5 hiljada da nas bude više nego njih na tekmi da se sjebbu svi i da damo Želji 50k KM a ne uhljupima
Na tvoje uspjehe strpljivo čekamo!
Apsolutno za tu opciju!
Bolje klubu dati pare, nego ciganima
Bolje klubu dati pare, nego ciganima
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Pa sta je sad, ima li sta zvanicno? Je li odgodjeno ili nije ???
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Da smo mi normalan narod, utakmica bi se igrala na Grbavici, gdje bi Torpedo bio formalni domacin.
- manijacikonjic87
- Kontakt:
ma je*o uhljupe idemo redom.. o njima ćemo poslije vicinih ku*tona
U NED SVI NA GRBAVICU !!!!
12.000 i ni insan manje !!!!
ŽELJO NAS TREBA !!!!!

U NED SVI NA GRBAVICU !!!!
12.000 i ni insan manje !!!!
ŽELJO NAS TREBA !!!!!

Mi smo Željini, Željo je naš !
Široka ramena, muda malena, tan tan tanana, horde su pune para tan tan tanana al' nisu nam do koljena!
mosa lošmi stićko tit-ula!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Vala Ara ako ne bude bar godinu ugovor koji će nam..
Makar da se do kraja ove sezone borimo za nešto i da ga imamo u Europi..
Čuj pola godine..ma bježi
Makar da se do kraja ove sezone borimo za nešto i da ga imamo u Europi..
Čuj pola godine..ma bježi
Ja vjerujem više mrcini1921 ako on kaže da nije otkazana, onda kakav savez. Barata s info lagano..
-
- Kontakt:
Pa ovo samo kod nas ima da se izmislja razlog da se pomjeri utakmica plus na nasu stetu 100%. Ne zbog toga sto su sad oni u losijoj formi nego zato sto imamo kup.
Ako se tako radi haj onda sljedece treci krug lige nek svako sebi napravi raspored pa nek se tako igra. I sljedecu sezonu ako moze da mi sami sebi utefterimo kad xemo sa konama, zrinjskim i borcem igrati. Kakva je ovo smijurija od drzave boze sacuvaj.
Ako se tako radi haj onda sljedece treci krug lige nek svako sebi napravi raspored pa nek se tako igra. I sljedecu sezonu ako moze da mi sami sebi utefterimo kad xemo sa konama, zrinjskim i borcem igrati. Kakva je ovo smijurija od drzave boze sacuvaj.
-
- Kontakt:
Pitam se po cemu je vama Kulenovic neki upgrade na Dzenisa i Haracica?
-
- Kontakt:
elevenblues je napisao/la: ↑02 nov 2022, 00:04Pitam se po cemu je vama Kulenovic neki upgrade na Dzenisa i Haracica?
Moja rahmetli nana je upgrade za tu dvoicu a kamoli Kulenovicelevenblues je napisao/la: ↑02 nov 2022, 00:04Pitam se po cemu je vama Kulenovic neki upgrade na Dzenisa i Haracica?
-
- Kontakt:
Dobro je malisa
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Gledao, zato i pitam, dao par golova i to vama odma materijal za Zelje, pa Dzenis i Haracic su kombinovano prosle godine skoro 40 golova dali, ne kazem da su dobri, naprotiv, al Kulenovic nije upgrade.
-
- Kontakt:
Brojis golove u prvoj Federalnoj? Dovoljno je gledati Haracica 15 min da skontas da je frajer onaj klasicni sidras, kojeg moras da pitas da bih gol dao, i to svaku petu sansu zabije.. o zalizanom ne treba ni pricati. Frajer za 5 god igranja u nasoj saban ligi dao 20 golovaelevenblues je napisao/la: ↑02 nov 2022, 00:35Gledao, zato i pitam, dao par golova i to vama odma materijal za Zelje, pa Dzenis i Haracic su kombinovano prosle godine skoro 40 golova dali, ne kazem da su dobri, naprotiv, al Kulenovic nije upgrade.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.