Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

BosniaBoston
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la BosniaBoston » 01 nov 2022, 22:02

Ona i Miomirka lowkey nacionalistkinje u rangu Kristo i Trivic. Zato je SDP uvijek moj prvi izbor
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 02 nov 2022, 00:46

Mostarwolf1981 je napisao/la:
01 nov 2022, 21:57
slika
Babe mahnite :rol:
Ateisti ss.ba svrsavaju :njanjanja:

Odrece se i bosnjackog, samo nemoj bilo sta muslimansko, sve drugo je moderno i more proc :beba:

Zamisli da je neko slicno napisao samo u kontra smjeru, ovdje bi dosad jedno 100-tinjak postova bilo tih divnih moralista, a ovako... :silent:

MOSA NS! :salut:

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 02 nov 2022, 08:19

Federer17 je napisao/la:
02 nov 2022, 00:46
slika
Ateisti ss.ba svrsavaju :njanjanja:

Odrece se i bosnjackog, samo nemoj bilo sta muslimansko, sve drugo je moderno i more proc :beba:

Zamisli da je neko slicno napisao samo u kontra smjeru, ovdje bi dosad jedno 100-tinjak postova bilo tih divnih moralista, a ovako... :silent:

MOSA NS! :salut:

Šta imam svršavati na ovakve glupače , selam i merhaba su pozdravi , to samo budali može smetati . Ja ti kao ateista gledam kakav si kao čovjek , dok ti ljude posmatraš je li musliman ili nije , svi su ti muslimani dobri , vjerovatno i ovi što varaju za donacije su ti dobri ljudi .

Šta se može napisati kontra , baš me interesuje ? Pozdrav na drugačiji način ?

Polako , proći će i tvoja SDA ;)
Još ne možete da prežalite opštinu Centar :rol: :rol: :rol:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 02 nov 2022, 08:38

slika
Pa čekaj zar ona nije glasala neki dan PROTIV zakona da se u javnim institucijama nalaze samo državna obilježja? Bukvalno je pridonijela vjerskim i etnickim obilježjima po ustanovama
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 02 nov 2022, 08:57

Tekashi je napisao/la:
02 nov 2022, 01:06
:tokralju:
Jedna od najdražih bas linija :salut:
100% sportski i krajnje opušten potpis

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 02 nov 2022, 09:43

slika

Suvenir iz Sarajeva :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Demi
Kontakt:

Post Postao/la Demi » 02 nov 2022, 10:23

Pa i ja ne volim da koristim turske rijeci u nasem jeziku ali to je vec druga prica
" "!
1926

blueDBR
Kontakt:

Post Postao/la blueDBR » 02 nov 2022, 11:22

Brokula je napisao/la:
02 nov 2022, 08:38
slika
Pa čekaj zar ona nije glasala neki dan PROTIV zakona da se u javnim institucijama nalaze samo državna obilježja? Bukvalno je pridonijela vjerskim i etnickim obilježjima po ustanovama
Dovoljno je vidjet da je jedino Covic i Ivana Maric brane, sve ti je jasno. I onda neko kaze NS je dobra opcija, muda nemaju da je rijese. NS direktni krivac sto se od crvenog tj lijevog Mostara napravio zeleni desni .

Mozda bolje da su ostali limitirani na M Dvor Carsija relaciju

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 02 nov 2022, 11:26

blueDBR je napisao/la:
02 nov 2022, 11:22
Brokula je napisao/la:
slika
Dovoljno je vidjet da je jedino Covic i Ivana Maric brane, sve ti je jasno. I onda neko kaze NS je dobra opcija, muda nemaju da je rijese. NS direktni krivac sto se od crvenog tj lijevog Mostara napravio zeleni desni .

Ma kod nas u biti ne postoji alternativa nacionalističkim strankama. Sve ove manje stranke su sateliti i produžena ruka vladajućim fašistima što i nije čudo jer kad pogledaš kadar istih to su uglavnom sve ljudi koji su bili u SDA/HDZ/SNSD i td. Ne žele političari suživot u ovoj državi i to ti je
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 02 nov 2022, 11:55

Brokula je napisao/la:
02 nov 2022, 11:26
blueDBR je napisao/la:
02 nov 2022, 11:22
Brokula je napisao/la:

Ma kod nas u biti ne postoji alternativa nacionalističkim strankama. Sve ove manje stranke su sateliti i produžena ruka vladajućim fašistima što i nije čudo jer kad pogledaš kadar istih to su uglavnom sve ljudi koji su bili u SDA/HDZ/SNSD i td. Ne žele političari suživot u ovoj državi i to ti je
Plus što većina likova koji ne mogu doći na listu ovih većih stranaka idu u manje stranke, pokušavajući svojim postupcima biti zanimljivi ovim većim političkim strankama (klasičnim mafijaškim organizacijama), ne bi li ih ovi zovnuli kod sebe i tako dobili uhljebljenje.

Evo ova Boska bi mogla biti nagrađena stavljanjem na listu HDZ-a za npr. Fedralni parlament. Ako upadne tamo, 4 godine ide lova do krova...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 02 nov 2022, 12:20

Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 02 nov 2022, 12:56

bombaysaphire je napisao/la:
02 nov 2022, 08:19
Šta imam svršavati na ovakve glupače , selam i merhaba su pozdravi , to samo budali može smetati . Ja ti kao ateista gledam kakav si kao čovjek , dok ti ljude posmatraš je li musliman ili nije , svi su ti muslimani dobri , vjerovatno i ovi što varaju za donacije su ti dobri ljudi .

Šta se može napisati kontra , baš me interesuje ? Pozdrav na drugačiji način ?

Polako , proći će i tvoja SDA ;)
Još ne možete da prežalite opštinu Centar :rol: :rol: :rol:
Mislis, ti kao ateista vrijedjas i ismijavas moju vjeru, sto si ovdje nebrojeno puta radio?

I ne ubacuj mi nesto sto nisam napisao, neces nista postici. Ako tako zakljucujes bez ikakvog osnova - tvoj problem.

Mogu napisati da je neki musliman, vjernik, rekao kako ce se, recimo, samo selam nazivati i da ce to biti sluzbeni pozdrav. Ne moram ni zamisljati koliko postova bi se ovdje nakucalo.. :cool:

Kakva moja SDA, o cemu ti pricas? Ni glasa im nisam dao, a ti se :rol: do sutra ako ti je zanimljivo :D

Nema potrebe da nebulozama branis ideje stranaka/ljudi koje ovdje uzdizete, a koji nas svako malo patosiraju svojim izjavama i postupcima.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 02 nov 2022, 14:28

A ti nas ko ne ismijavaš :D Sinoć si jedva dočekao da ga šukneš nevjernicima izdajnicima u 1 ujutro :mrgreen:
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 02 nov 2022, 14:32

Puffffffffff, koja troubekčina sad na MTV-u :bow:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 02 nov 2022, 14:43

Čuditi se Boški u 2022., ne znam.
Tolike godine kurvanja u politici, vi se neto čudite.
Eno u Višegradu SNSD i SDA u koaliciji :mrgreen:
Koševo Zapad

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 02 nov 2022, 14:53

Shategabri je napisao/la:
02 nov 2022, 14:43
Čuditi se Boški u 2022., ne znam.
Tolike godine kurvanja u politici, vi se neto čudite.
Eno u Višegradu SNSD i SDA u koaliciji :mrgreen:
Ne samo u Višegradu.
Međutim, to je moralno.
Morala sam :urnebes:

IlingJunior

Post Postao/la IlingJunior » 02 nov 2022, 14:55

iskustvo mi je dosad pokazalo da je, iz nekog razloga, prosjecan nevjernik bolji covjek od prosjecnog vjernika

samo mi se tu admin ne uklapa, ali uvijek je bilo ekstrema na Gausovoj krivulji :mrgreen:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 02 nov 2022, 14:56

ovaj ASD mi smrdi na PDA bota iz Banovića
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.