FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Vjerujem da su ovakvi kao @grbavica786 isto pričali i za Santosa i Amoaha.
Luka je jako dobar igrač, upali malo tv i pogledaj kako momak igra.
Luka je jako dobar igrač, upali malo tv i pogledaj kako momak igra.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- Mrcina1921
meni je fascinantno da se predstavljaš kao navijač Želje a konstantno pljuješ i hračeš sve oko, ništa ne valja, sve je negativno, sve se popljuje da ne govorim o forumskim nekim netrpeljivostima između forumaša, od teme se pravi cirkus, svega i svačega samo najmanje Želje a ima o čemu da se piše itekako
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Rodrigues Clarismario Santos
Pretrpljeni faulovi : 53 faula
Uspješni driblinzi : 89
Korisni napadi : 57
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- Mrcina1921
i amoah će ubrzo bljesnuti, momak je stidljiv nezna naš jezik, i treba mu vremena za razliku od ovog brazilskog zajebanta, ne pamtim korisnija krila unazad par godina
Ko će dočekati nedjelju i tekmu !
Tek je srijeda
Tek je srijeda

- jointunija
- Kontakt:
Dobili smo poziv od Vardara da nas ugoste po završetku polusezone.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Bilo bi lijepo da ih ispoštujemo, ipak je Vardar klub sa velikom tradicijom. Nadam se da će se što prije vratiti tamo gdje im je i mjesto.jointunija je napisao/la: ↑02 nov 2022, 11:05Dobili smo poziv od Vardara da nas ugoste po završetku polusezone.
mosa lošmi stićko tit-ula!
- kolezeljovac
- Kontakt:
StrikeWarzone je napisao/la: ↑02 nov 2022, 10:38Rodrigues Clarismario Santos

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Koga li će delegirati za nedjelju? Daj Benju Deljkovića da izginemo 

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

Samo neki od naslova u medijima ove sezone - Vidimo se u nedjelju na najljepšem i najposjećenijem stadionu u BiH!
Čudo nisi ti upoznat idemo li. Kako si znao da dolazi Diglisic ima godina..1921boy je napisao/la: ↑02 nov 2022, 11:17Bilo bi lijepo da ih ispoštujemo, ipak je Vardar klub sa velikom tradicijom. Nadam se da će se što prije vratiti tamo gdje im je i mjesto.jointunija je napisao/la: ↑02 nov 2022, 11:05Dobili smo poziv od Vardara da nas ugoste po završetku polusezone.
Ti kad ne bi na usta ti bi na guzicu, MUP!!!Hulahopka je napisao/la: ↑02 nov 2022, 12:52Čudo nisi ti upoznat idemo li. Kako si znao da dolazi Diglisic ima godina..1921boy je napisao/la: ↑02 nov 2022, 11:17Bilo bi lijepo da ih ispoštujemo, ipak je Vardar klub sa velikom tradicijom. Nadam se da će se što prije vratiti tamo gdje im je i mjesto.jointunija je napisao/la: ↑02 nov 2022, 11:05Dobili smo poziv od Vardara da nas ugoste po završetku polusezone.
-
- Kontakt:
Nasa je delegacija u San Sebastianu sa predstavnicima klubova koji imaju ugovore sa Macronom a tu su Hannover 96,Nant, Crvena Zvezda, Crystal Palace,Club Brugges itd. Nadam se nekom ugovoru o saradnji sa nekim od klubova.1921boy je napisao/la: ↑02 nov 2022, 11:17Bilo bi lijepo da ih ispoštujemo, ipak je Vardar klub sa velikom tradicijom. Nadam se da će se što prije vratiti tamo gdje im je i mjesto.jointunija je napisao/la: ↑02 nov 2022, 11:05Dobili smo poziv od Vardara da nas ugoste po završetku polusezone.
stavite lika na ignore listu i nek pise sam sa sobom. I vi komplikujete previse.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- Mrcina1921
otišli direktor shopa čaja i amira, to je više oko sponzorstva macrona, nema veze sa saradnjom sa drugim klubovima i teško da će doći do togazastavnik22 je napisao/la: ↑02 nov 2022, 15:52Nasa je delegacija u San Sebastianu sa predstavnicima klubova koji imaju ugovore sa Macronom a tu su Hannover 96,Nant, Crvena Zvezda, Crystal Palace,Club Brugges itd. Nadam se nekom ugovoru o saradnji sa nekim od klubova.1921boy je napisao/la: ↑02 nov 2022, 11:17Bilo bi lijepo da ih ispoštujemo, ipak je Vardar klub sa velikom tradicijom. Nadam se da će se što prije vratiti tamo gdje im je i mjesto.jointunija je napisao/la: ↑02 nov 2022, 11:05Dobili smo poziv od Vardara da nas ugoste po završetku polusezone.
Igrace se fina tekma iza repr. Pauze fina ekipica 
-
- Kontakt:
Znam nego kontam i nadam se , dobra je prilika za uspostavljanje kontakata nekog vida saradnje, za trenere npr ili administraciju kluba i slicno.Mrcina1921 je napisao/la: ↑02 nov 2022, 16:01otišli direktor shopa čaja i amira, to je više oko sponzorstva macrona, nema veze sa saradnjom sa drugim klubovima i teško da će doći do togazastavnik22 je napisao/la: ↑02 nov 2022, 15:52Nasa je delegacija u San Sebastianu sa predstavnicima klubova koji imaju ugovore sa Macronom a tu su Hannover 96,Nant, Crvena Zvezda, Crystal Palace,Club Brugges itd. Nadam se nekom ugovoru o saradnji sa nekim od klubova.
Pa bolji je od Santosa u zadnjih mjesec mozda, bas podize formu.Mrcina1921 je napisao/la: ↑02 nov 2022, 10:43i amoah će ubrzo bljesnuti, momak je stidljiv nezna naš jezik, i treba mu vremena za razliku od ovog brazilskog zajebanta, ne pamtim korisnija krila unazad par godina
-
- Kontakt:
Santos je struja.. Ni jedan igrac u ligi ga ne moze cuvati jedan na jedan.. Jos samo da je malo konkretniji u zavrsnici..
Amoah je drugaciji igrac.. Konkretniji u zavrsnici, ali nije ni blizu prodoran ko Santos..
Obojica su zvjerke, jos pogotovo kada u obzir uzmemo njihove godine..
Samo zamisliti kada bi mogli iz omladinskog pogona izbaciti takva dva krila, bar na svakih 10 godina
Sto se tice price o spicevima i ako bi Kulenovic bio opcija ja bih bio prezadovoljan.. Jak ko konj, a odlican s loptom.. Onos to sam ja gledao Slogu on im dodje ko pola ekipe.. Jos 23 godine, pa bi se moglo eventualno i zaraditi sta na njemu..
Ara je igracina, samo bojim se da bi sa njim dobili Ermina Zeca vol.2. Majstora koji bi igrao svaku petu tekmu.. Ako je Ara u potpunosti zalijecio povrede onda dvojbe nema.. Bio bi ubjedljivo najbolji spic lige..
Na zimu obavezno zaganjati i kakvog dobrog lijevog beka.. Onaj Vego odigra solidnu tekmu svake prestupne..
Amoah je drugaciji igrac.. Konkretniji u zavrsnici, ali nije ni blizu prodoran ko Santos..
Obojica su zvjerke, jos pogotovo kada u obzir uzmemo njihove godine..
Samo zamisliti kada bi mogli iz omladinskog pogona izbaciti takva dva krila, bar na svakih 10 godina

Sto se tice price o spicevima i ako bi Kulenovic bio opcija ja bih bio prezadovoljan.. Jak ko konj, a odlican s loptom.. Onos to sam ja gledao Slogu on im dodje ko pola ekipe.. Jos 23 godine, pa bi se moglo eventualno i zaraditi sta na njemu..
Ara je igracina, samo bojim se da bi sa njim dobili Ermina Zeca vol.2. Majstora koji bi igrao svaku petu tekmu.. Ako je Ara u potpunosti zalijecio povrede onda dvojbe nema.. Bio bi ubjedljivo najbolji spic lige..
Na zimu obavezno zaganjati i kakvog dobrog lijevog beka.. Onaj Vego odigra solidnu tekmu svake prestupne..
Pročepit će negdje.
Daj nam Radovca
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot] i 72 gosta.