Emir Spahić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
Spahic ce sigurno napustiti Montpellier na ljeto.
Ali ja jos ne bi vjerovao ovim spekulacijama za Arsenal, jer ne izgleda mi to bas nesto istinito. Sjetite se samo spekulacija za Dzeku.
Sve u svemu, neka odseli u Englesku Premier Ligu, pa makar to bila i Aston Villa koja je isto pokazala interes za njega. Ali zna se, ako je vec dosla ta ponuda od Arsenala, to se sigurno ne odbija.
Ali ja jos ne bi vjerovao ovim spekulacijama za Arsenal, jer ne izgleda mi to bas nesto istinito. Sjetite se samo spekulacija za Dzeku.
Sve u svemu, neka odseli u Englesku Premier Ligu, pa makar to bila i Aston Villa koja je isto pokazala interes za njega. Ali zna se, ako je vec dosla ta ponuda od Arsenala, to se sigurno ne odbija.
Spaha bi u Arsenal mogao vrlo lahko doći umjesto Squilaccija i ja bi stvarno volio da se dogodi taj scenario, ali kako bi Spaha igrao u Arsenalu.
Jedino me je toga strah, da je ove sezone došao vrlo lahko bi dobio priliku, sad već malo teže.

- Goalgetter
- Kontakt:
Preporucio bih vam da procitate ovaj text:
http://port.ba/index.php?option=com_con ... Itemid=221
Ne mogu vjerovati sta je lik napisao o Spahicu.
Nije moguće
, opet Avdo Avdić je prilično dobar novinar. Al' i dalje nevjerujem.

-
- Kontakt:
dobar tekst samo kako ga ko svatiGoalgetter je napisao/la:Preporucio bih vam da procitate ovaj text:
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/181719_1798172788113_1053557933_2191767_3217135_n.jpg
Š U P A K S E Z O V E I M E N O M T V O J IM
- Ponos Torina
- Kontakt:
Sve je to moguce,mozda tu ima i istine,tekst je odlican...i nebi me cudilo da se sve ovo desava kako je ovaj covjek napisao...Goalgetter je napisao/la:Preporucio bih vam da procitate ovaj text:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Principatus
- Kontakt:
Koliko otprilike kosta da se naruci ovakav tekst?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
ma ovaj avdo avdic je pravo naporan lik,uvijek je negativan,samo cilja neke lose stvari,spaha je kralj,ključni igrač nase repke,uvijek igra srcem i uviijek je tu,pa makar i bio vladar nogometnog saveza,necu uopste da razmišljam o nekom članku uvijek nervoznog avde avdica,NEKA NAMA SPAHE JOS MNOGO GODINA...
- Principatus
- Kontakt:
Hehe pa kamo srece, da je Spaha vladar naseg saveza. Izgleda da to uopste nisu Uso, Suljo, Dominko i drugi. Ispadose nevini, a mi budele ih krivimo. Kriv je Spaha koji se razbija na terenu.
Nego kako covjeku mogu poslati burek ili porciju cevapa, da i za mene nesto napise?
Nego kako covjeku mogu poslati burek ili porciju cevapa, da i za mene nesto napise?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
sve i da je ovo istina....Ako Avdo voli svoju reprezentaciju nije trebao ovo napisati sad kad repki ide dobro,ali bitno je da se na kafama po sarajevu prica o avdi,opasnom novinaru,to njega vjerovatno dize.
Hehehe,u pravu si,sad mi je zao one trojice Use,Sulje i Dominka,znaci oni zbog Spahe ne smiju odstupiti...Principatus je napisao/la:Hehe pa kamo srece, da je Spaha vladar naseg saveza. Izgleda da to uopste nisu Uso, Suljo, Dominko i drugi. Ispadose nevini, a mi budele ih krivimo. Kriv je Spaha koji se razbija na terenu.
- Goalgetter
- Kontakt:
Odjednom su Usranovic, Torabi i ostali nevini .. Ehh ..
Znaci Spaha je taj koji krade, manipulise, ucjenjuje

-
- Kontakt:
nisu oni nevini nego je covjek mislio da kaze da je spahic umjesan zajedno sanjima......al ko ce ga znat ja nevjerujem nikomGoalgetter je napisao/la:Odjednom su Usranovic, Torabi i ostali nevini .. Ehh ..
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/181719_1798172788113_1053557933_2191767_3217135_n.jpg
Spahic jeste meni mutan tip, za neke majka za neke maceha. Glavni KLANDZIJA u repci. Nije on za kapitena, nedostaje mu osnovna kultura ponasanja (barem na terenu). Mozda je tekst malo preforsiran ali ima i istine.
Interesuje me sledece : Kako ce zavrsiti saga oko Ibricica ? Da li ce Spahic/Susic/Misimovic dozvoliti Pjanicu da izvodi slobodnjake ???
Interesuje me sledece : Kako ce zavrsiti saga oko Ibricica ? Da li ce Spahic/Susic/Misimovic dozvoliti Pjanicu da izvodi slobodnjake ???
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- JuveSissoko
- Kontakt:
ja teksta i krca, bitno je da je on Ibru kojeg ne gotivim ni sekunde nazvao politicarem, sigurno mu zasmetala predizborna kampanja, takav tekst u kojem politiku provlaci kroz sport odmah ti je jasno da je isti kao i taj politicar ibro, taj Spaha vladar i ostala sranja, 

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Uf ja kontam sta je tako senzacionalno. Pa ovo se sve manje-vise zna. Sta Spaha radi u svoje slobodno vrijeme je njegova stvar. Ako krsi zakon imaju organi koji se bave tim. Ako kuha, svaka cast. Ako vozi biciklo, super. Al' ni Spaha ni Begovic ni Usanovic ni Susic ni ovaj ni onaj nemaju pravo da se zajebavaju sa reprezentacijom jer to nije privatna firma i njihova licna prcija. Ja jedino zamjeram Spahi sto ima los temperament i sto bezglavo plane na terenu. Sto se nekad ponasa bahato i jalijaski. I naravno ono mrskanje upuceno Pjanicu prilikom izvodjenja slobodnog udarca protiv Albanije mu ne mogu i necu zaboraviti.
hahaha Avdo Avdic -smoto! pa ko jos njega uzima za normalnog covjeka? on je u srednjoj skoli bio oslobodjen fizickog,ali sada je kao neki strucnjak,ma dajte ljudi kakva je ovo drzava ako ovakvi gmizavci sole pamet jednom igracini,patrioti Emiru Spahicu,covjeku kojem niko normalan ne msije reci ni rijeci! Avdo-kenjac se sluzi raznim teorijama zavjere,puno taj gmizavac gleda filmove i pun je insinuacija..mozda je njega upravo ignorisao Spahic,mozda mu nije djelovao ko novinar,mozda je na njeg ostavio utisak kao sakupljac lopti ili neki prosjak,pa ga je izbjegavao...ovo su licni utisci jednog obicnog papka iz Lukavca,s kojim se tamosnji narod svakodnevno sprda i izmislja viceve! hahah cuj Avdo Avdic,hahha
Emir Spahic je poceo malo previse da se mijesa gdje mu bas nije mjesto. Da razjasnim meni je jako simpatican i cijenim ga i gotivim kao igraca ali me u zadnje vrijeme dosta nervira. Previse se upustio u ono sto je van terena i to njemu ne treba. Udaranje zbog kojeg je dobio 5 utakmica suspenzije u Francuskoj, pa udaranje Marina protiv Njemacke na prijateljskoj utakmici bez 'prave" potrebe (moglo se zavrsit na uzajamnim psovkama i bez udaranja), pa kartoni zbog prigovora i penali koje je bezveze skrivio u zadnje vrijeme u reprezentaciji ukljucujuci i ovaj u Mexicu (mozda prestrogo dosudjen ali je u svakom slucaju Spaha napravio glup i nepotreban kontakt) pa uzimanje mikrofona na stadionu protiv Francuske (kad ga je citav stadion izvizdao) i na kraju ove izjave oko Begovica.
Sve su to stvari koje Spahicu nisu potrebne. Majstore ti si kapiten, vodja i na terenu i van njega, primjer kojeg treba da slijede svi drugi. Teren je mjerilo (igra, borba i fer play) a ako ima nesto da se kaze, reci u lice na terenu ili u svlacionici. Prozivati suigraca, po novinama, koji ce vec u iducem susretu akobogda igrat za reprezentaciju, je pljuvanje po samom sebi. Tebi Spaha to netreba. Ti moras bit veci od toga.
Sve su to stvari koje Spahicu nisu potrebne. Majstore ti si kapiten, vodja i na terenu i van njega, primjer kojeg treba da slijede svi drugi. Teren je mjerilo (igra, borba i fer play) a ako ima nesto da se kaze, reci u lice na terenu ili u svlacionici. Prozivati suigraca, po novinama, koji ce vec u iducem susretu akobogda igrat za reprezentaciju, je pljuvanje po samom sebi. Tebi Spaha to netreba. Ti moras bit veci od toga.
pa gdje će biti kapiten čovjek koji udara djeci šamare (Marko Marin) protiv Švaba, kakav primjer je on, djeca gledaju reprezentaciju, kad je mangup što se nije zaletio na Mertesakerakimbo je napisao/la:Spahic jeste meni mutan tip, za neke majka za neke maceha. Glavni KLANDZIJA u repci. Nije on za kapitena, nedostaje mu osnovna kultura ponasanja (barem na terenu). Mozda je tekst malo preforsiran ali ima i istine.
i svakako Asmir Begović je upravu, ne bi ni ja igro u Reprezentaciju kad znam da sam izmjena izvjesnom Hasagiću koji brani u nakom Kingirlibućuu, a ja u najjačoj ligi na svijetu, jel nije u pravu čovjek??? jeli patriote svijeske???
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
-
- Kontakt:
badboy je napisao/la:Emir Spahic je poceo malo previse da se mijesa gdje mu bas nije mjesto. Da razjasnim meni je jako simpatican i cijenim ga i gotivim kao igraca ali me u zadnje vrijeme dosta nervira. Previse se upustio u ono sto je van terena i to njemu ne treba. Udaranje zbog kojeg je dobio 5 utakmica suspenzije u Francuskoj, pa udaranje Marina protiv Njemacke na prijateljskoj utakmici bez 'prave" potrebe (moglo se zavrsit na uzajamnim psovkama i bez udaranja), pa kartoni zbog prigovora i penali koje je bezveze skrivio u zadnje vrijeme u reprezentaciji ukljucujuci i ovaj u Mexicu (mozda prestrogo dosudjen ali je u svakom slucaju Spaha napravio glup i nepotreban kontakt) pa uzimanje mikrofona na stadionu protiv Francuske (kad ga je citav stadion izvizdao) i na kraju ove izjave oko Begovica.
necu reci da su ti ovi primjeri glupi,ali cu reci da su smijesni

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!