I to što kažeš.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Npr. tko?BosniaBoston je napisao/la: ↑02 nov 2022, 20:37Kako je komicno kad se par random ubleha raspucaju u najnebitnijem dijelu sezone, pa se od njih prave neke klase
Fede, Sterling birvaktile u Sitiju, Luka Jovic prije par godina, pa u Unitedu je onaj Januzaj bio hit godine, Bissaku su isto velicali i gurali u pricu sa najboljim bekovima. To su oni kojih sam se sjetio. Nisu to nuzno losi igraci (ova trojica su prosjek, prva dvojica imaju kvalitet svakako) ali zbog perioda kad im se naniže porast samopouzdanja + red slabijih utakmica bez tolikog intenziteta pružaju igre iznad svojih realnih mogućnosti i objektivna fudbalska publika koja se sastoji od navijača klubova u kojima igraju krene graditi narativ. Fede nije top 3 igrač ni u Realu i nije ni blizu da bude tome. Benz, Kurtoa, Modrić, Vini bez sumnje bolji a za mene su i Kroos i Carvajal iznad. Uskoro će i Čuameni iznad. Čovjek do korone je imao sudsku zabranu prilaska prvom timu a nije bio toliko mlad, dovoljan pokazatelj da talentom nije na vrhunskom nivou. Veliki radnik i dobar igrač svakako ali daleko od top klaseCipiripiblicblic je napisao/la: ↑02 nov 2022, 20:38Npr. tko?BosniaBoston je napisao/la: ↑02 nov 2022, 20:37Kako je komicno kad se par random ubleha raspucaju u najnebitnijem dijelu sezone, pa se od njih prave neke klase
Fede je već osvojio ovo takmičenje, svojom zaslugom. Ostala nejač koju si pobrojao nijeBosniaBoston je napisao/la: ↑02 nov 2022, 20:47Fede, Sterling birvaktile u Sitiju, Luka Jovic prije par godina, pa u Unitedu je onaj Januzaj bio hit godine, Bissaku su isto velicali i gurali u pricu sa najboljim bekovima. To su oni kojih sam se sjetio. Nisu to nuzno losi igraci (ova trojica su prosjek, prva dvojica imaju kvalitet svakako) ali zbog perioda kad im se naniže porast samopouzdanja + red slabijih utakmica bez tolikog intenziteta pružaju igre iznad svojih realnih mogućnosti i objektivna fudbalska publika koja se sastoji od navijača klubova u kojima igraju krene graditi narativ. Fede nije top 3 igrač ni u Realu i nije ni blizu da bude tome. Benz, Kurtoa, Modrić, Vini bez sumnje bolji a za mene su i Kroos i Carvajal iznad. Uskoro će i Čuameni iznad. Čovjek do korone je imao sudsku zabranu prilaska prvom timu a nije bio toliko mlad, dovoljan pokazatelj da talentom nije na vrhunskom nivou. Veliki radnik i dobar igrač svakako ali daleko od top klaseCipiripiblicblic je napisao/la: ↑02 nov 2022, 20:38Npr. tko?BosniaBoston je napisao/la: ↑02 nov 2022, 20:37Kako je komicno kad se par random ubleha raspucaju u najnebitnijem dijelu sezone, pa se od njih prave neke klase
Kvaratškeliu bi dodao u ovu grupu ali u njemu se već na prvu vidi da tehnički ima nivo igre za najviši nivo, a uz to je i 3-4 godine mladji od Valverdea. Foden kojeg mnogi ismijavaju vjerovatno nikad neće biti najviša klasa poput Halanda i Mbappea zbog manjka instinkta za go ali umijeće mu se ne može osporiti, dosta me podsjeća na Hazarda
Kako bi ovaj Petković legao Chelseau da trpa ove nesretne promašaje.dachodachoni je napisao/la: ↑02 nov 2022, 20:52Čuj Fede ubleha![]()
![]()
Pa lik je vec dvije tri godine top igrač, nemaju veze ove partije u zadnje vrijeme s tim, podjednako dobro igra obje pozicije, defanzivno je top, ofanzivno je popravio svoju igru.