Odmah zaboravi na to, on i cijela mu family bordo obojeni. Nema šanse...
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- LegendaIvica
- Kontakt:
Ne hvala dosta nam je sporih invalida.
Nama treba neko brz na AMF sa kojim ce Stilic dijeliti vrijeme. Stiliceva statstika je fenomenalna ali vec je opasno poceo peglati loptu pa bi dobro bilo naci nekog ko ce ga zamjeniti. Radovac je puno gori od Stilica pa cak i od Mekica.
Stilic
Golovi: 4
Asistencije: 6
Iznudjeni penali: 2
- themaniaks
- Kontakt:
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Al čuj Radovac je gori od Stilica haha. Ne vjerujem majke mi. Šta djeca lupaju ovdje ..
-
- Kontakt:
Ne igraju Radovac i Stilic istu poziciju. Radovac igra ono sto Mekic igra kod nas, ta pozicija i profil igraca.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Pohvale za one koji rade na društvenim mrežama kluba. Sjajan intro, sjajna najava.... SVI!!!
- BiHSportman
- Kontakt:
Termin u 19:30. je preloš. Biti će zima, biti će kiša. Mogli su staviti termin malo ranije.
1921!
Savez, tj. Arena Sport pravi termine za cijelu ligu.BiHSportman je napisao/la: ↑02 nov 2022, 20:38Termin u 19:30. je preloš. Biti će zima, biti će kiša. Mogli su staviti termin malo ranije.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Sve osim juga nadkriveno. Hvala Bogu imate svi jakne, pa i kape po potrebi. Taj izgovor zima/kiša ne pije vode....
Nemaju svi jaknekolezeljovac je napisao/la: ↑02 nov 2022, 20:50Sve osim juga nadkriveno. Hvala Bogu imate svi jakne, pa i kape po potrebi. Taj izgovor zima/kiša ne pije vode....
pusti bate to ,Jednom Zeljeznicar uvijek Zeljeznicar .Svi na GrbavicuBiHSportman je napisao/la: ↑02 nov 2022, 20:38Termin u 19:30. je preloš. Biti će zima, biti će kiša. Mogli su staviti termin malo ranije.

Deji jedino mozemo halaliti izostanak (godine prostata) jel moguce da ga vise nema na forumu ?kolezeljovac je napisao/la: ↑02 nov 2022, 20:50Sve osim juga nadkriveno. Hvala Bogu imate svi jakne, pa i kape po potrebi. Taj izgovor zima/kiša ne pije vode....

- kolezeljovac
- Kontakt:
Penzionisao se kao i RogerKANA je napisao/la: ↑02 nov 2022, 21:05Deji jedino mozemo halaliti izostanak (godine prostata) jel moguce da ga vise nema na forumu ?kolezeljovac je napisao/la: ↑02 nov 2022, 20:50Sve osim juga nadkriveno. Hvala Bogu imate svi jakne, pa i kape po potrebi. Taj izgovor zima/kiša ne pije vode....kakav je to kvarnjak uziva u pobjedama i boli ga **** za raju

Do nas je sve, **** termin.
3 milje bolesnika nek po trojicu natjeraju sa sobom i puna Grbavica ko sibica
Hajcajte raju, starce, bracu, sestre, komsije pa cak i carape
SVE CE FURKE PROCI, ZELJO OSTAJE I POSLIJE!

3 milje bolesnika nek po trojicu natjeraju sa sobom i puna Grbavica ko sibica

Hajcajte raju, starce, bracu, sestre, komsije pa cak i carape
SVE CE FURKE PROCI, ZELJO OSTAJE I POSLIJE!

Bosnainfo iz pouzdanih izvora bliskih upravi kluba saznaje da ovo Rješenje, ne Amar Osim konkretno, zadeverao Upravu do te mjere da, kolokvijalno, pored svih postojećih problema nisu mogli - dahnuti. Ono, međutim, što također saznajemo je da se novac za isplatu kamata Amaru Osimu pronašao i da će najtrofejniji Željin trener do Nove godine biti isplaćen do u fening.
Faktor objavio
Faktor objavio
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Trebalo je ta sredstva iskoristiti za druge svrhe, a organizovati "Sergiju za Amara"! Skupili bi za 10 dana sav dug...Mamba21 je napisao/la: ↑02 nov 2022, 21:12Bosnainfo iz pouzdanih izvora bliskih upravi kluba saznaje da ovo Rješenje, ne Amar Osim konkretno, zadeverao Upravu do te mjere da, kolokvijalno, pored svih postojećih problema nisu mogli - dahnuti. Ono, međutim, što također saznajemo je da se novac za isplatu kamata Amaru Osimu pronašao i da će najtrofejniji Željin trener do Nove godine biti isplaćen do u fening.
Faktor objavio
Ima li kakvih info. Mahala se za- Sipu, Aru Hodzica, Kulenovica(zato je kao na klupi), Hirosa. Valjalo bi jos se malo pojacati za evrope. Tipa da uzmemo Posusije i Borac pa da onu brkatu konjusinu isplatimo vise i da se sve poslozi. A Diglisic, vjerujem da je to sve dogovoreno bez puno price za javnost.
-
- Kontakt:
Malo mačku i teleća glava.JugJugJug je napisao/la: ↑02 nov 2022, 21:23Ima li kakvih info. Mahala se za- Sipu, Aru Hodzica, Kulenovica(zato je kao na klupi), Hirosa. Valjalo bi jos se malo pojacati za evrope. Tipa da uzmemo Posusije i Borac pa da onu brkatu konjusinu isplatimo vise i da se sve poslozi. A Diglisic, vjerujem da je to sve dogovoreno bez puno price za javnost.

U kakvoj smo situaciji, 2 pristojna pojačanja bi bila ravna čudu.
Željezničar za život cijeli!
Ma napadač i lijevi bek nam podhitno trebaju i to se mora dovesti. Sljedeći prioritet veznjak.
Nama treba desni bek, lijevi bek, napadač to je pod moranje.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Trenutno korisnika/ca: Argentina, Blackwargreymon, Edo1922 i 38 gostiju.