Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
dobro bosco, reci nam druze stari kako si se osjecao sinoc tokom prvog poluvremena i sve tamo do 70. minute, koliko si vjerovao u preokret nakon sto ste gubili, dal mislis zaista da je arsenal sinoc bio bolji, dal ste imali srece, dal se iz aviona vidjelo da je samo nasa neozbiljnost dala vam priliku da ostanete koliko toliko s nadama u prolaz itd. Ne pitam te nista za sudjenje jer meni to zaista nije bitno, al reci onako realno dal je su one situacije s celzijem bile nesto puno vise sumnjivije nego one sinoc, ne pitam to zbog toga sto mislim da su nam nesto sudije krive za poraz, nego onako
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Megamon
- Kontakt:
Ko gubi ima pravo i da se ljuti
Romario,tisina

Romario,tisina

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
romario je ljut ko leptir hehe, opusteno momci, sinoc je bilo samo prvo poluvrijemeMegamon je napisao/la:Ko gubi ima pravo i da se ljuti![]()
![]()
Romario,tisina![]()
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kada se Verminator vraća ?! 
- -Paja
- Kontakt:
Naravno da je Arsenal bio bolji sto svjedoce i sanse koje smo stvorili, vi ovdje pricate ko da smo mi iz jedne polusanse dali dva gola, kao i u svakoj utakmici imali smo oscilacije u igri to sto ste vi impresionirani sto vas vezni red unazad vraca lopte i tako kruzi da bi na kraju ispunio nekakvu nebitnu statistiku napravljenih dodavanja i posjeda lopte je vas problem Arsenal zna svoje cim je tu lopta ide se naprijed prema golu nasim prepoznatljivim stilom.
Gdje je sad onaj lajavi klaun Murinjo sto je nesto lajao na vodju nedavno, molio bi da se taj klaun koji je skrsio stotine miliona a nece ni kup kralja osvojiti da se javi.
Gdje je sad onaj lajavi klaun Murinjo sto je nesto lajao na vodju nedavno, molio bi da se taj klaun koji je skrsio stotine miliona a nece ni kup kralja osvojiti da se javi.
Dio Arsenala
Iskren da budem nisam očekivao pobjedu, pogledaj malo moje postove na poluvremenu a što se tiče Barce vi ste samo imali posjed, po prilikama smo bili tu negdje, međutim svejedno nisam očekivao pobjedu, ali ona je došla vrlo zaslužena i sinoć se vidjela razlika između trenera kojeg je proslavio Messi i kompanija i trenera kojeg svi nazivaju pedofilom. Ne znam sad kakve veze ima Chelsea sa svim ovim, ali sinoć je večina komentatora potvrdila da je gol Messija bio offside jer nalazi se malo ispred odbrane kad se lopta odbija od Pedra. Ruka Arshavina i Đurua? Ma daj RomarioRomariooo je napisao/la:dobro bosco, reci nam druze stari kako si se osjecao sinoc tokom prvog poluvremena i sve tamo do 70. minute, koliko si vjerovao u preokret nakon sto ste gubili, dal mislis zaista da je arsenal sinoc bio bolji, dal ste imali srece, dal se iz aviona vidjelo da je samo nasa neozbiljnost dala vam priliku da ostanete koliko toliko s nadama u prolaz itd. Ne pitam te nista za sudjenje jer meni to zaista nije bitno, al reci onako realno dal je su one situacije s celzijem bile nesto puno vise sumnjivije nego one sinoc, ne pitam to zbog toga sto mislim da su nam nesto sudije krive za poraz, nego onako
- anonymousHD
- Kontakt:
A vi ćete kao proći Barcelonu? Ti mora da se šališ, sinoć ih uopšte niste vi pobjedili, nego su oni sami sebe pobjedili. I "klaun" Mourinho ih je prošle sezone izbacio, a tvoj "vođa" ih neće izbaciti narednih 10 godina. Jedva čekam da ti pobjegnes u mišiju rupu, jer poslije Camp Nou ti vidjeti ovaj forum nećeš. Smiri se malo. Tek je 90' odigrao plus Barcelona ima gol u gostima-Paja je napisao/la: Gdje je sad onaj lajavi klaun Murinjo sto je nesto lajao na vodju nedavno, molio bi da se taj klaun koji je skrsio stotine miliona a nece ni kup kralja osvojiti da se javi.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Prilika Van Persiea u prvih nekoliko minuta(na asistenciju Fabregasa), šut Bendtnera, uklizavanje Van Persie-a(kada je Pique izblokir'o), slabašni pokušaji Fabregasa i Van Persiea(pravo u Valdesa), centaršut Fabregasa kada Abidal sa glave skida loptu Van Persie-u i 2 postignta gola.
Messi 1 na 1 sa Šešnijem, šut Alvesa(greška Arshavina) nakon kojeg i Đuro blokira Messija, gol Ville, Messi opet 1 na 1(u 2. poluvremenu), Messi puca(ima Villu i Pedra slobodne), Pedro u 1. poluvremenu kada je poništen gol Messi-ja.
Dakle, ovo je rekapitulacija sinoćnjeg meča. Mislim da niko ne smije sporiti pobjedu Arsenala, al' je činjenica da je Barca imala izglednije prilike za postizanje gola, te su bili neefikasni isključivo zbog sebičnosti i neprepoznatljivosti Messija.
@Bosco, Messi je bio iza Pedra kada je ovaj uputio šut ka golu Arsenala(poništen gol zbog offside-a).
Messi 1 na 1 sa Šešnijem, šut Alvesa(greška Arshavina) nakon kojeg i Đuro blokira Messija, gol Ville, Messi opet 1 na 1(u 2. poluvremenu), Messi puca(ima Villu i Pedra slobodne), Pedro u 1. poluvremenu kada je poništen gol Messi-ja.
Dakle, ovo je rekapitulacija sinoćnjeg meča. Mislim da niko ne smije sporiti pobjedu Arsenala, al' je činjenica da je Barca imala izglednije prilike za postizanje gola, te su bili neefikasni isključivo zbog sebičnosti i neprepoznatljivosti Messija.
@Bosco, Messi je bio iza Pedra kada je ovaj uputio šut ka golu Arsenala(poništen gol zbog offside-a).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Vasa oscilacija lose igre trajala je od 10. do 70. minute sinoc, dakle cijeli jedan sat.-Paja je napisao/la:Naravno da je Arsenal bio bolji sto svjedoce i sanse koje smo stvorili, vi ovdje pricate ko da smo mi iz jedne polusanse dali dva gola, kao i u svakoj utakmici imali smo oscilacije u igri to sto ste vi impresionirani sto vas vezni red unazad vraca lopte i tako kruzi da bi na kraju ispunio nekakvu nebitnu statistiku napravljenih dodavanja i posjeda lopte je vas problem Arsenal zna svoje cim je tu lopta ide se naprijed prema golu nasim prepoznatljivim stilom.
Ne znam koliko mislis da ste imali stopostotnih prilika, koliko se ja sjecam u prvom dijelu jednu, i to iskosa za van persia koja i nije bila nesto posebno izrazita prilika, dok je barca u prvom dijelu imala kolosalnu priliku messija na pocetku, zatim onu kad se zahebavao s lobovima, pa onda ponisten gol, dakle 3 ili 4 stoppostotne prilike i gol, u odnosu na jednu priliku arsenala
u drugom dijelu u koje kazete da ste nas poderali, takodje kolosalna prilikakad messi promasuje, pa kolosalna prilika za pedra, pa na kraju za alvesa, takodje dakle 3-4 stopostone prilike, dok je arsenal dao dva gola, s tim da ni golovi ti nisu pali iz nekih velikih prilika, a nesto se ne sjecam da ste promasili nesto sto je bilo stopostotna prilika
dakle u prilikama je bilo sigurno jedno 8:3 za barcu i tu je i sva sustina utakmice, da smo mi izgubili zbog promasaja i neozbiljnosti prvenstveno messija, a da je arsenal najmanje sar vremena igrao podredjeno i da su zahvlajujuci sreci i uspavanosti barcelone uspjeli nekako pobijediti. to je sva sustina sinosnje utakmice pa neka prica sta je kome cejf
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Prvo da cestitam svim navijacima na sinocnjoj pobjedi!!!
ono sto mi se posebno svidjelo je odnos Fabregasa prema igri i njegova zelja za pobjedom. A sigurno je da je on Barcin igrac, bar od ljeta...
ipak, uradio je sve da pobjedi, to se cijeni, danas je to rijetkost...
zasluzeno ili ne, jos jednom, cestitke na pobjedi...
ono sto mi se posebno svidjelo je odnos Fabregasa prema igri i njegova zelja za pobjedom. A sigurno je da je on Barcin igrac, bar od ljeta...
ipak, uradio je sve da pobjedi, to se cijeni, danas je to rijetkost...
zasluzeno ili ne, jos jednom, cestitke na pobjedi...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- -Paja
- Kontakt:
Vasi argumenti su smijesni drugo poluvrijeme Barcelona nije postojala na terenu, onaj Alves ce da sanja Nasrija!
Goals scored 2 1
Attempts on target 7 5
Attempts off target 3 3
Fouls committed 16 13
Goals scored 2 1
Attempts on target 7 5
Attempts off target 3 3
Fouls committed 16 13
Dio Arsenala
8:3 po prilikama, pa Bože dragi niste imali 8 šuteva.
Da li neko zali link za highlightse i nek još jednom pogleda situaciju, 100% offside kad se lopta odbija od Pedra.
Ako hoćete napravit cu vam i screenshot.
Da li neko zali link za highlightse i nek još jednom pogleda situaciju, 100% offside kad se lopta odbija od Pedra.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
http://www.101greatgoals.com/videodispl ... l-8516000/Bosco je napisao/la:8:3 po prilikama, pa Bože dragi niste imali 8 šuteva.
Na 00:08 se kod šuta Pedra vidi da je Messi iza njega. Dakle, nema teorije o offside-u. Jbt, pa Beckenbauer je lijepo objasnio ovo(hej, valjda znate o kome je riječ
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Mesii je ispred Pedra i Arsenalove odbrane kad se lopta odbija od nogu Pedra.
Bravo za Arsenal, bas mi je drago sto su dobili! Iako simpatisem United, igraju ljudi najljepse u Engleskoj, nema sta...volio bih da prodju, jer mi je Barce pun **rac...
jos nesto, Van Persie igracina ! 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Jest, kada je Pedro sutirao Mesi je bio u ofsajdu!Bosco je napisao/la:Mesii je ispred Pedra i Arsenalove odbrane kad se lopta odbija od nogu Pedra.
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
I to se jasno vidi da nije. Uštopaj na 00:09 kada se tačno lopta odbija od Pedra te vidi poziciju Messija koji je opet iza njega.Bosco je napisao/la:Mesii je ispred Pedra i Arsenalove odbrane kad se lopta odbija od nogu Pedra.
Ovo je tebi offside, pogledaj malo bolje:Bosco je napisao/la:Iskren da budem nisam očekivao pobjedu, pogledaj malo moje postove na poluvremenu a što se tiče Barce vi ste samo imali posjed, po prilikama smo bili tu negdje, međutim svejedno nisam očekivao pobjedu, ali ona je došla vrlo zaslužena i sinoć se vidjela razlika između trenera kojeg je proslavio Messi i kompanija i trenera kojeg svi nazivaju pedofilom. Ne znam sad kakve veze ima Chelsea sa svim ovim, ali sinoć je večina komentatora potvrdila da je gol Messija bio offside jer nalazi se malo ispred odbrane kad se lopta odbija od Pedra. Ruka Arshavina i Đurua? Ma daj RomarioRomariooo je napisao/la:dobro bosco, reci nam druze stari kako si se osjecao sinoc tokom prvog poluvremena i sve tamo do 70. minute, koliko si vjerovao u preokret nakon sto ste gubili, dal mislis zaista da je arsenal sinoc bio bolji, dal ste imali srece, dal se iz aviona vidjelo da je samo nasa neozbiljnost dala vam priliku da ostanete koliko toliko s nadama u prolaz itd. Ne pitam te nista za sudjenje jer meni to zaista nije bitno, al reci onako realno dal je su one situacije s celzijem bile nesto puno vise sumnjivije nego one sinoc, ne pitam to zbog toga sto mislim da su nam nesto sudije krive za poraz, nego onako, a sto se tiče pada Pedra
, ne mogu da vjerujem da mu sudac nije pokazao žuti karton. Song nije isključen opravdano, napravio faul za žuti i poslije toga nijedan faul nije bio za crveni. Ali dobro razumijem što se žalite, navikli ste da ste u Primeri od strane sudaca više zaštićeniji od bijelog bengalskog tigra.
http://www.101greatgoals.com/videodispl ... l-8520360/
Kad se sve sabere i oduzme, tu je to negdje bilo, da ne pominjem greske sudaca koje se desavaju na stetu svih ekipa pa tako Barce, samo mi krivo bude kada je to u korist Barce, onda svi dignu frku, dok je ih je sinoc definitivno bilo nekoliko na stetu Barce! Mene licno to ne zanima previse, jer bitnije mi je ono sto Barca uradi, a sinoc smo ponajvise pobijedili sami sebe, uz jedan fantasticni arsenal, kojeg takođe jako cijenim i volim, ali Barca je broj 1 za mene! Arsenal ako izdrzi i Nou Camp i prođe dalje, kapa do poda i ja navijam za njih u daljem toku LP jer igraju fudbal kakav cijenim...
VISCA BARCA
Najbolji tim ikada - Barcelona fc
Pogledao sam više puta i offside ne bi bio sviran u sljedećoj situaciji, a to je da kada je Pedro ošutao loptu ona se odbila Messiju bez da je dirala Pedra, ovako je dirala njega i izbacila Messija u gol šansu a on bio ispred Arsenalove odbrane ( ne znam kako to ne vidite ). Nema veze je li namjerno ili nije, pravila su pravila.
Zadnja izmjena: Bosco, dana/u 17 feb 2011, 12:07, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.