FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
89
46%
Prolazak u Play off
46
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 193

moj uzor-S.G
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la moj uzor-S.G » 03 nov 2022, 10:53

Sanchez1987 je napisao/la:
02 nov 2022, 18:03
moj uzor-S.G je napisao/la:
02 nov 2022, 17:41
Dolazi jedan trener koji nam se nudio u proslosti
Nudilo ih se 200 u zadnjih 5 god. :rol:
S.P :shh:
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija

Istina za Vedrana!

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 03 nov 2022, 11:03

sinoc vidim Dudica , tuzno izgleda, nekakav je sav utucen. Nosi kese iz Binga
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 03 nov 2022, 11:11

FCUM je napisao/la:
03 nov 2022, 11:03
Jbg druze bio bi i ti. Djaba, nije ga islo, ali je ispao gospodin i tu mu treba biti zahvalan

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 03 nov 2022, 11:30

03 nov 2022, 10:53
Sanchez1987 je napisao/la:
02 nov 2022, 18:03
02 nov 2022, 17:41
Dolazi jedan trener koji nam se nudio u proslosti
Nudilo ih se 200 u zadnjih 5 god. :rol:
S.P :shh:
slika
Koševo Zapad

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 03 nov 2022, 12:35

O kojem se to Petkoviću vodi diskusija ?

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 03 nov 2022, 12:37

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 03 nov 2022, 13:03

Shategabri je napisao/la:
03 nov 2022, 10:51
Zna li Mirvić nekog osim ovih ublehaša koje smo već jednom tjerali iz kluba?
Stara ekipa uz nekoliko novih ublehaša.
Nisu ništa uradili, mislim ako te Mirviću nije briga za tvoje pare, nas je briga za FKS.
Što se nas tiče, ti njima plaćaj i da ništa ne rade, samo ih skloni iz kluba.
:clap:

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 03 nov 2022, 13:25

FCUM je napisao/la:
Nosi kese ? Zdere,jos ce se vise udebljati a ionako je debeo k'o krmak :mrgreen:
To sto je Dudic ispao gospodin i fin,to samo neko naivan moze povjerovati. Da je imao opciju da uzme fening ,uzeo bi je.
Isto su naivni oni sto zale Mirvica,kao gubi pare. Iz licnog iskustva znam ko radi kod americkih privatnika,taj je u bilo kojim vanrednim slucajevima donji. Kod ugovora s njima uvijek uposlenik izvlaci tanji kraj,nikad gazda !! Njima je veci $ ,nego nama kuca. Mirvic je svaki svoj $ odlicno zastitio.
Mislim neka je,drag mi je Mirva. Dobar je Gazda ( kakvih ima ).
A isto i Hadzic i on mi je drag. Kulturan,fin,ljubazan. Uvijek se pozdravi,upita. Lijepo vaspitan -postuje starije !
To mu je sto neki forumas napomenu i sllabija strana na neki nacin. Uvale ga ljudi. U ovom slucaju Debeli i Gazda,dovedu igrace kakve oni hoce i sta hoce a on klima glavom i onda se njega proziva.
Inace je na ovom forumu ,neka histerija u trazenju krivca. Blate se svi ,od Gazde do cistacice. Sto je svakako nepotrebno. Problem je bio jedan i jedini a to je debeli retard na klupi. On je odstranjen i vec ide nabolje a naravno,trebace neko vrijeme da se saniraju stete koje je napravio. No,glavno je da napredujemo i to ozbiljno !!

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 03 nov 2022, 13:30

Antikloc je napisao/la:
03 nov 2022, 13:25
FCUM je napisao/la:
Nosi kese ? Zdere,jos ce se vise udebljati a ionako je debeo k'o krmak :mrgreen:
To sto je Dudic ispao gospodin i fin,to samo neko naivan moze povjerovati. Da je imao opciju da uzme fening ,uzeo bi je.
Isto su naivni oni sto zale Mirvica,kao gubi pare. Iz licnog iskustva znam ko radi kod americkih privatnika,taj je u bilo kojim vanrednim slucajevima donji. Kod ugovora s njima uvijek uposlenik izvlaci tanji kraj,nikad gazda !! Njima je veci $ ,nego nama kuca. Mirvic je svaki svoj $ odlicno zastitio.
A isto i Hadzic i on mi je drag. Kulturan,fin,ljubazan. Uvijek se pozdravi,upita. Lijepo vaspitan -postuje starije !
To mu je sto neki forumas napomenu i sllabija strana na neki nacin. Uvale ga ljudi. U ovom slucaju Debeli i Gazda,dovedu igrace kakve oni hoce i sta hoce a on klima glavom i onda se njega proziva.
Inace je na ovom forumu ,neka histerija u trazenju krivca. Blate se svi ,od Gazde do cistacice. Sto je svakako nepotrebno. Problem je bio jedan i jedini a to je debeli retard na klupi. On je odstranjen i vec ide nabolje a naravno,trebace neko vrijeme da se saniraju stete koje je napravio. No,glavno je da napredujemo i to ozbiljno !!
Ne bih ja rekao da je on samo klimao glavom.
Ili hoćeš reći da je Hadžić lagao kad se hvalio kakva je sve pojačanja doveo?

Ma bolan, mene svi oni zajedno ne zanimaju. Zanima me FKS. Ako ne ide dobro FKS, normalno da su krivi.
Promijenili smo trenera i igrača, red je da se i drugi mijenjaju.
Koševo Zapad

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 03 nov 2022, 14:05

Ja se nadam da cemo napokon dovesti visoke stopere da budemo sposobni odbraniti prekide a Bgm i zabiti gol iz prekida... ne sjecam se zadnjeg gola

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 03 nov 2022, 14:11

Antikloc je napisao/la:
03 nov 2022, 13:25
FCUM je napisao/la:
Generalno. volim i težim ka pozitivnom načinu razmišljanja. Volio bih znati u kojem segmentu napredujemo ali kontinuirano i sistemski. Nažalost, mislim da se u organizacijskom smislu, posebno kadrovskom vrtimo u krug. Posebno po pitanju kadrovskih rješenja. Dovođenje sumnjivog profila igrača i trenera. Doduše po pitanju Dudića je baš bilo zeznuto, jer nikakav rezultat nije napravio a doveden je na duže staze. Sa Sablićem i Marinovićem se pogriješilo. To su bili treneri oko kojih se mogao raditi sistem na duže staze. Ali se podleglo pritisku navijača i nogirani su.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

PapirnaMarka
Kontakt:

Post Postao/la PapirnaMarka » 03 nov 2022, 14:25

Nisu ništa uradili, mislim ako te Mirviću nije briga za tvoje pare, nas je briga za FKS.
Pouzdam se u Hajru da će pokrenuti tjeranje Hadžića i ostalih ubleha, ipak je on glas navijača u Upravi. Doduše, mogao je i odmah reagovati pri angažovanju istih, al eto.

Možda se nakon Skupštine šta pokrene pa se rasplete klupko, prošli put dobro nam je Skupština donijela, Kasum otjeran, a krenulo se i sa tjeranjem Sabrine. Sad je red na isto: Emir, Aylah, Anela - tim redom, a može i sve odjednom.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 03 nov 2022, 14:30

PapirnaMarka je napisao/la:
03 nov 2022, 14:25
Pouzdam se u Hajru da će pokrenuti tjeranje Hadžića i ostalih ubleha, ipak je on glas navijača u Upravi. Doduše, mogao je i odmah reagovati pri angažovanju istih, al eto.

Možda se nakon Skupštine šta pokrene pa se rasplete klupko, prošli put dobro nam je Skupština donijela, Kasum otjeran, a krenulo se i sa tjeranjem Sabrine. Sad je red na isto: Emir, Aylah, Anela - tim redom, a može i sve odjednom.
Postavlja se pitanje hoće li onda doći ljudi koji će raditi ili ćemo jedne ublehaše zamijeniti drugim?
Koševo Zapad

brojjedan
Kontakt:

Post Postao/la brojjedan » 03 nov 2022, 15:26

Nema šanse da celava vaška preživi poruku HZ!
Tek tad bi se kolektivno svi trebali ugasiti!
Onda bi mogao da radi ko šta hoće.

Odlazi lešinaru!

PapirnaMarka
Kontakt:

Post Postao/la PapirnaMarka » 03 nov 2022, 15:40

03 nov 2022, 14:30
PapirnaMarka je napisao/la:
03 nov 2022, 14:25

Postavlja se pitanje hoće li onda doći ljudi koji će raditi ili ćemo jedne ublehaše zamijeniti drugim?
Obzirom na to da smo već godinama funkcionisali na taj način ne bi me čudilo. Ali ne znam nekako ako nešto izgleda ko **** i miriše ko **** onda je **** sigurno. Tu najviše mislim na Poturu i Hadžića za koje si znao da su ****, al i Aylu jer sa izjavom da smo najbolji klub na Balkanu za 2 godine i u istom obraćanju da zna samo ko je Ronaldo iz Brazila jasno je bilo da nije neki materijal za direktorice. Plus na to ko zna njenu pozadinu zna da je navijač željezničara, a isto tako i da je na portalima bila samo zbog afere sa Magodom.

Vazda ista priča "gore ne može" i onda baš tako i bude, a tako nam je i sa trenerima, a evo i sa upravama.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 03 nov 2022, 16:00

Hajro bas ono radi za dobrobit kluba 🤣 boli ga qrac, uhljebio se. Da se razumijemo, najmanji je Hajro problem, ali nemojmo pravit svetu kravu od lika koji nije qrcom mrdnuo na sve ove probleme...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 nov 2022, 16:13

Prošlo je gotovo mjesec dana od mog pitanja na sjednici Općinskog vijeća Centar, upućenog Nogometnom savezu BiH, preko nadležne općinske službe, zašto su probijeni svi rokovi i kada će se završiti radovi na postavljanju novog travnatog terena na stadionu Asim Fethatović Hase, a odgovor još uvijek nisam dobio.

Danas sam ponovo obišao nas najveći stadion i ponovo nisam zatekao nikoga da izvodi radove na njemu.

Materijala potrebnog za izvođenje radova i mašina na stadionu ima, ali radnike i ovaj put, nažalost, nisam zatekao.

Na gradilištu sam sreo jedino gospodina, koji mi je kazao da vrši nadzor nad izvođenjem radova u ime Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, tokom realizacije ovog nama izuzetno značajnog projekta.

U razgovoru sa njim saznao sam da od sutra treba da krene postavljanje grijača, koje bi trebalo da bude okončano u narednih 10-ak dana.

Kazao mi je i kako nakon toga ide postavljanje i ostalih slojeva koji dolaze prije polaganja same trave.

Prenio mi je i plan prema kojem bi se svi ti radovi trebali završiti do kraja novembra.

Naveo je i kako treba uzeti u obzir vremenske uslove koji slijede i predstojeću zimu, zbog kojih će postavljanje i prilagođavanje nove trave ići sporije, te iznio svoju ne baš optimističnu procjenu kako je teško očekivati da će se utakmice moći igrati prije proljeća naredne godine.

Bez obzira na sve ovo, većina vijećnika Općinskog vijeća Centara, na čelu sa mnom, nastavit će insistirati na odgovorima i kontinirano postavljati nova pitanja svim relevantnim akterima ovog projekta, te pratiti izvođenje radove do njegove konačne realizacije.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 03 nov 2022, 16:14

Hajro je zaostavština socijalizma.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 03 nov 2022, 16:45

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 03 nov 2022, 17:46

Evo kazu Tomicu ne svijetaju ruze u Sloveniji,samo dva meca odigrao,taman igrac za celavog debila sad je spreman za FKS,takve nam samo i dovodi,odlazi neznalico kakanjska.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: hazarder, stokastoka23, Tatamata1946 i 25 gostiju.