Što je najgore na kraju će se opet ispalit kad bude šta loše krenulo i onda opet pričati da je bio protiv toga. Realno čovjek je sa Lemešom imao većinu u Upravnom Odboru i mogao je kad god je sjednica bila smijeniti i Kasuma i Sabrinu i nikad mu nije naumpalo da to uradi. Doduše, možda i jeste al mu u datom trenutku nije odgovaralo.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Gurbeti završili pomoćni za koliko, mjesec i po dana? Isto tako smo mi mogli preko ljeta završiti travnjak na stadionu uz pomoć Kantona i federacije i sad bi definitivno bilo drugačije stanje na tabeli. Al neka Mirva čekaj kriminalca Vicu da ti pravi teren i sponzoriše ove "perspektivne" sportiste.
- napoleon72
- Kontakt:
Ovo me ni najmanje ne bi iznenadilo...
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Sad se postavlja pitanje je li na Ismirovu inicijativu doveden Feđa, jer drugog objašnjenja nema da poslije svega hadžiji daje bezrezervnu podršku.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Teren kakav travnjak pobogu TEREN!
Čestitke Kovi postao babo/tata
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Danas sam dobio info iz kluba.
Mirvic je svjestan pritiska navijaca na Emira Hadzica, kao i na negodovanje na pomen nekih bivsih trenera Varesanovic, Musemic koji nisu po zelji navijaca pa ce se odluciti na neutralni potez i dovesti za trenera
Mirvic je svjestan pritiska navijaca na Emira Hadzica, kao i na negodovanje na pomen nekih bivsih trenera Varesanovic, Musemic koji nisu po zelji navijaca pa ce se odluciti na neutralni potez i dovesti za trenera
Za dobrobit kluba i mira u kuci Emir Hadzic zvani celava ubleha treba da ode najdalje sa završenom polusezonom inace ce Mirvic navuci gnjev navijača i polahko imati sve protiv sebe osim onim glupaca koje se setkaju po klubu.
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo

Jedini logican potez!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
A Salko Nikšić? Ništa to, a?
Sa dotičnim je titula realnost
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
- BegovicRamiz
- Kontakt:
ako ostavi celavog
Mirvic ce biti debilcina samo takva
skontali smo da je neznalica al ako ide kontra hordi onda ce i ovo postati
ne vide samo horde to svi i ostali vide
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma ti si bolan razuman čovjek. Što ga ostavlja nakon svega?BegovicRamiz je napisao/la: ↑03 nov 2022, 20:59ako ostavi celavog
- BegovicRamiz
- Kontakt:
uvjeravam sebe da ne moze biti istinaMaroonBjelave je napisao/la: ↑03 nov 2022, 21:14Ma ti si bolan razuman čovjek. Što ga ostavlja nakon svega?BegovicRamiz je napisao/la: ↑03 nov 2022, 20:59ako ostavi celavog
al sve su prilike da je to to
- napoleon72
- Kontakt:
Meni je od pocetka smetalo sto je lik medju rajom bio zasticen kao sveta krava. Uputis realnu kritiku na imenovanje Ajle, vracanje Poture i Hadzije, sponzorisanje Stojnica, sumnjive ugovore s Mozzartom... odmah se 100 likova javlja da te napadne i da tvrdi da bismo bili u rangu Celika da nije njega. A realnost je da je, prema svemu do sad, najgori gazda od sve trojice koji su bili tu. Najblize klubu a najgori. Covjek ili ne zna ili vrsi neke mutne radnje s klubom. Nadam se da je ovo prvo.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Mislio sam da je malo pametni ovaj Mirvic,al ocigledno il se zajebaje sa klubom il stvarno paglu.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Brate, ja sam ga prvi zagotivio, jer poslije onakve presice sa Sabrom i Kasumom od koje je i tevhid izgledao veselije, dođe frajer i spasi nas agonije (kako god to sad zvučalo). Ali neki njegovi potezi mi nikako ne idu u glavu. I ja želim da mislim da frajer ne zna. I frajer je jednostavno okupio buljuk neznalica oko sebe, a rezultat vidimo na terenu.napoleon72 je napisao/la: ↑03 nov 2022, 22:26Meni je od pocetka smetalo sto je lik medju rajom bio zasticen kao sveta krava. Uputis realnu kritiku na imenovanje Ajle, vracanje Poture i Hadzije, sponzorisanje Stojnica, sumnjive ugovore s Mozzartom... odmah se 100 likova javlja da te napadne i da tvrdi da bismo bili u rangu Celika da nije njega. A realnost je da je, prema svemu do sad, najgori gazda od sve trojice koji su bili tu. Najblize klubu a najgori. Covjek ili ne zna ili vrsi neke mutne radnje s klubom. Nadam se da je ovo prvo.
Trenutno korisnika/ca: benko21, bordobijeli, bvsic, ErosViverosViv, Proximic, riki46, TETRAPAK i 29 gostiju.