FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
A u Tuzli je inača kiša danima?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
A kakvo je suđenje bilo jučer? Mislio sam da je bilo dobro ćim je Željo pobijedio.Beledija je napisao/la: ↑31 okt 2022, 16:09Nama uvijek ima neko da uprska stvar. Jadno je da se lista uprskivača stalno širi. Kad niko neće hoće debitant u prskanju.
Barcola....fenomenalan pa jbg..
Haj bar znamo da nismo nešto
Ps: jadna je liga koja ima ovako suđenje.... nije nas sudac uništio za rezzultat... uništio je mene a i mnoge navijače koji misle da se iole razumiju u ovaj sport. I ne samo ovaj.... jedino Peljto nešto malo pokušava...ostalo fuj.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
- Kontakt:
Već viđeno:
Milenko Bošnjaković : zbog porodičnih problema nije više trener tc-ija
Dragan Jović : zbog bolesti nije više trener TC-ija.
Loše, još gore i ne valja
Lud zbunjen i vjerovatno Feđa Dudić iako se ne čini normalno???
Milenko Bošnjaković : zbog porodičnih problema nije više trener tc-ija
Dragan Jović : zbog bolesti nije više trener TC-ija.
Loše, još gore i ne valja
Lud zbunjen i vjerovatno Feđa Dudić iako se ne čini normalno???
Treba sačekati kako će se Taran snaći ove tri. Moguće da i on ostane trener. Svi naši treneri su kao i igrači u pet deka. Mada je Taran jučer kiksao jer kako objasniti o e izmjene na kraju i povrede što je uzrokovalo da se kraj dočeka sa 4 igrača manje.
-
- Kontakt:
Nije iskljuceno,shodno klubu.
Nešto se iza brda valja
Ono što se ne zna
Reći će nam naš Balja
Ako i on šta zna
Ono što se ne zna
Reći će nam naš Balja
Ako i on šta zna
Željo je pobijedio samo zbog toga što je Tuzla sama sebi dala dva gola. Suđenje ... ako je to tebi dobro neka ti bude. Ja mislim da trebamo gledati borbu dva tima a ne sudije, ako se već svira faul zbog minimalnog kontakta neka bude obostrano. Misli ti šta hoćeš...do tebe jeMancini je napisao/la: ↑01 nov 2022, 13:16A kakvo je suđenje bilo jučer? Mislio sam da je bilo dobro ćim je Željo pobijedio.Beledija je napisao/la: ↑31 okt 2022, 16:09Nama uvijek ima neko da uprska stvar. Jadno je da se lista uprskivača stalno širi. Kad niko neće hoće debitant u prskanju.
Ps: jadna je liga koja ima ovako suđenje.... nije nas sudac uništio za rezzultat... uništio je mene a i mnoge navijače koji misle da se iole razumiju u ovaj sport. I ne samo ovaj.... jedino Peljto nešto malo pokušava...ostalo fuj.
NEMOJ ŽIV BIO NAPUŠTATI PDF.DA VIDIMO NA ŠTA ĆE OVO IZAĆI.Beledija je napisao/la: ↑02 nov 2022, 09:19Željo je pobijedio samo zbog toga što je Tuzla sama sebi dala dva gola. Suđenje ... ako je to tebi dobro neka ti bude. Ja mislim da trebamo gledati borbu dva tima a ne sudije, ako se već svira faul zbog minimalnog kontakta neka bude obostrano. Misli ti šta hoćeš...do tebe jeMancini je napisao/la: ↑01 nov 2022, 13:16A kakvo je suđenje bilo jučer? Mislio sam da je bilo dobro ćim je Željo pobijedio.Beledija je napisao/la: ↑31 okt 2022, 16:09
Nama uvijek ima neko da uprska stvar. Jadno je da se lista uprskivača stalno širi. Kad niko neće hoće debitant u prskanju.
Ma kakvo napuštanje, brzo će proći ovih dvadesetak dana. čitava zima ima da se srede stvari ako su za srediti, ako nisu šta se može.tuzlac je napisao/la: ↑02 nov 2022, 16:53NEMOJ ŽIV BIO NAPUŠTATI PDF.DA VIDIMO NA ŠTA ĆE OVO IZAĆI.Beledija je napisao/la: ↑02 nov 2022, 09:19Željo je pobijedio samo zbog toga što je Tuzla sama sebi dala dva gola. Suđenje ... ako je to tebi dobro neka ti bude. Ja mislim da trebamo gledati borbu dva tima a ne sudije, ako se već svira faul zbog minimalnog kontakta neka bude obostrano. Misli ti šta hoćeš...do tebe je
Radovi u punom jeku.

Nisi skontao ironiju.Beledija je napisao/la: ↑02 nov 2022, 09:19Željo je pobijedio samo zbog toga što je Tuzla sama sebi dala dva gola. Suđenje ... ako je to tebi dobro neka ti bude. Ja mislim da trebamo gledati borbu dva tima a ne sudije, ako se već svira faul zbog minimalnog kontakta neka bude obostrano. Misli ti šta hoćeš...do tebe jeMancini je napisao/la: ↑01 nov 2022, 13:16A kakvo je suđenje bilo jučer? Mislio sam da je bilo dobro ćim je Željo pobijedio.Beledija je napisao/la: ↑31 okt 2022, 16:09
Nama uvijek ima neko da uprska stvar. Jadno je da se lista uprskivača stalno širi. Kad niko neće hoće debitant u prskanju.

Jović na bolovanje a njegov str.štab u omladinski pogon a treneri iz omladinskog u prvi tim.
Malo čudna rokada al' haj da vidimo i to.
Malo čudna rokada al' haj da vidimo i to.
Hajde Tuzlac, baci jednu sa Tušnja.
Hoće li biti ko u Veleža tampon tanji.
Hoće li biti ko u Veleža tampon tanji.
Što se tiče Jovića on je napustio TuzlaCity.Pametno je uradio štoje otvorio bolovanje.Ne mogu radnika na bolovanju otpustiti bez sporazumnog raskida.To znači da ga valja isplatiti.
Čini se da je Taran u specijalnoj misiji.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 03 nov 2022, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.
Konačno bez Nukića i Mehidića.
-
- Kontakt:
Jel Taran ovaj Ahmetovic,?
Tip prekomandovan u juniore,tako negdje procitah..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.