E jesi se pretrg'o
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Cicija.MaroonBjelave je napisao/la: ↑03 nov 2022, 20:20E jesi se pretrg'oTekashi je napisao/la: ↑03 nov 2022, 20:16Starija radnica.MaroonBjelave je napisao/la: ↑03 nov 2022, 20:14
A kedi parkiran ispred pekare, znači gazda je bio tu, tako da su radnice njemu odmah odnijele ojre![]()
Ostavio pola marke za trud.
![]()
![]()
Toliko eura uslika a ostavi pola marke
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Obisao sve trafike i frizerske salone.... i nista. Kad procitam post od Maroon-a. Allah ga nagradio.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Nema kazne za fizicko nasilje?Arvid je napisao/la: ↑03 nov 2022, 16:58Što je najgore danas mi neko reče da su valjda članovi porodice tih sestara digle halabuku, kao šta im ljudi napadaju djecu![]()
Nema adekvatne kazne. Eventualno zavezati konopcem pa udarati pendrecima dok se kosti ne ukažu. Zamišljam sebe u situaciji djece ove starice, teško da bi se čovjek suzdržao.
^
Samo ovako
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Radnica kaze: Ma naravno!
-
dachodachoni
- Kontakt:
ma daj mu pola marke, dosta 
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Nek si ti živ i zdrav. I imao još više. A od pive hoću malo da ohanem, nadima me puno u zadnje vrijeme. Tako da sam se prebacio na domaće proizvode,Tekashi je napisao/la: ↑03 nov 2022, 20:47imas gajbu pive od mene.
MaroonBjelave je napisao/la: ↑03 nov 2022, 20:51Nek si ti živ i zdrav. I imao još više. A od pive hoću malo da ohanem, nadima me puno u zadnje vrijeme. Tako da sam se prebacio na domaće proizvode,još sad ova sezona sireva i suhovine, ma bombona.
![]()
baci i marunu pola maciole pa nek namiri za fuka
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- MaroonBjelave
- Kontakt:
I ovim putem da se zahvalim bratu, zna on ko je, a koji me počastio sa dvije litre mahsuzije. Samo imam jedan mali problem
Za Maroona ide petobanka.
Nemam maraka, a pun eura.
Spasio me samo tako.
Spasio me samo tako.
Jer i dalje ne vjerujem da si uslikao pare i postavio na forum
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.