Euroleague 2022/2023

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

kraljttbvb
Kontakt:

Re: Euroleague 2022/2023

Post Postao/la kraljttbvb » 29 okt 2022, 13:53

Po meni je i logicno da Partizan bude ispred Zvezde. Ipak su ulupali puno vise love u sastav (posebno u strance) i imaju boljeg trenera.

Sto se tice Fenerbahcea, ocekivao sam sa Itoudisom dobre rezultate, ali ovakve bas i nisam. Je li Itouidis x faktor ove sezone i hoce li sa Fenerom otici do kraja, vidjet cemo ;)

Ps. Tacno cu neke ljude sa ovog podforuma kandidovati za forumasa godine ;)

Kako samo pismen i kulturan dio foruma, sa dobrim i kvalitetnim upisima :thumbup:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 29 okt 2022, 14:12

kraljttbvb je napisao/la:
29 okt 2022, 13:53
Po meni je i logicno da Partizan bude ispred Zvezde. Ipak su ulupali puno vise love u sastav (posebno u strance) i imaju boljeg trenera.

Sto se tice Fenerbahcea, ocekivao sam sa Itoudisom dobre rezultate, ali ovakve bas i nisam. Je li Itouidis x faktor ove sezone i hoce li sa Fenerom otici do kraja, vidjet cemo ;)

Kako samo pismen i kulturan dio foruma, sa dobrim i kvalitetnim upisima :thumbup:
Zato sto nas je malo pa se drzimo skupa, ali sacekaj par stranica znamo i mi izbaciti najgore iz sebe, samo smo latentniji i bolje se kamufliramo u gospodu :mrgreen:
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

Victor
Kontakt:

Post Postao/la Victor » 29 okt 2022, 16:53

Nazovite me subjektivnim, al ja u Zvezdinu kosarku nikad nisam vjerovo..jedino kad im mogu odat postivanje je one sezone sa Bobijem...

Ljudi nemaju napad i tjt. U evroligi pola pobjeda sto su ostvarili bilo je na sudijski kriteriji kad su pustali batinjanje lazicu,fayeu i ostalim batinasima...iz sezone u sezonu. Bilo je komcnih situacija tipa jednu tekmu im niko kos ne moze dat iducu ispune bonus za 2 min

Da se niko ne uvrijedi al jedna od najdosadnijih i najbezvenijih ekipa za gledat godinama unazad..da nisu sa balkana koliko bi vas pogledalo tekmu Zvezde u EL?

Ok sad partizan trosi, al prtizan je imo identiet vazda..ljudi su bilo bitan faktor u EL sa puno skromnijim sastavima nego sto ih je zvezda imala zadnjih godina...za fudbal svaka cast al kosarka i zvezda ..po meni nije to to..na silu sve
Ex "invincible"

Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..

/Internazionale Milano/

=NYK=

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 29 okt 2022, 17:20

Ethel je napisao/la:
29 okt 2022, 14:12

Zato sto nas je malo pa se drzimo skupa, ali sacekaj par stranica znamo i mi izbaciti najgore iz sebe, samo smo latentniji i bolje se kamufliramo u gospodu :mrgreen:
Zato što za košarku treba mozak , npr. za fudbal ne treba :mrgreen:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 29 okt 2022, 17:41

Victor je napisao/la:
29 okt 2022, 16:53
Nazovite me subjektivnim, al ja u Zvezdinu kosarku nikad nisam vjerovo..jedino kad im mogu odat postivanje je one sezone sa Bobijem...

Ljudi nemaju napad i tjt. U evroligi pola pobjeda sto su ostvarili bilo je na sudijski kriteriji kad su pustali batinjanje lazicu,fayeu i ostalim batinasima...iz sezone u sezonu. Bilo je komcnih situacija tipa jednu tekmu im niko kos ne moze dat iducu ispune bonus za 2 min

Da se niko ne uvrijedi al jedna od najdosadnijih i najbezvenijih ekipa za gledat godinama unazad..da nisu sa balkana koliko bi vas pogledalo tekmu Zvezde u EL?

Ok sad partizan trosi, al prtizan je imo identiet vazda..ljudi su bilo bitan faktor u EL sa puno skromnijim sastavima nego sto ih je zvezda imala zadnjih godina...za fudbal svaka cast al kosarka i zvezda ..po meni nije to to..na silu sve
Nije to nikakva komicna situacija, nego nesto sto se desava koliko hoces puta u sezoni ekipama koje svoju igru baziraju na odbrani. Tau Ceramica je svojevremeno tukla ko interventna pa su bili za tadasnju eru kosarke zanimljivi, u danasnjoj kad je sav fokus na napadu i atraktivnosti to je za vecinu antipaticno.

Stvar ukusa imas ekipe koje su forsirale totalni run and gun, bile atraktivne za gledati a nisu mogle napraviti rezultat jer nista nisu mogle odbraniti, ovo je suprotno daleko manje atraktivno ali ishod je isti fali ona druga strana terena za neki veci rezultat.

To kako sudije svojih kriterijumom guraju Zvezdu i famozni Lazic koji eto samo palicu jos ne nosa sa sobom na terenu mi je nonsens koji se provlaci godinama. Vidio sam malo ili nikako protivnickih trenera da se zale na sudijski kriterijum vezan za to.

Zvezdu bi gledalo isto onoliko koliko bi gledalo Zalgiris van njihove regije. Neko to gotivi neko nadje neki dio igre ili igraca/igrace koje gotivi iz tog tima, neko me se to ne svidja nikako pa ne gleda opet kazem stvar ukusa.

Partizan je imao identitet ali bez to vazda jer je danasnji identitet totalna suprotnost od njihovog zadnjeg perioda igranja Eurolige, ako se uopste moze reci da trenutno imaju identitet a najblizi je legiji stranaca.

Jos uvijek se na izdisaju odrzava ta prica kako je pod Duletom Partizan imao skroman roster sa skromnim finansijama i kako se igrali za stipendije i casove ljubavi, pa se na kraju pokazalo da su ti casovi ljubavi debelo naplacivani novcima kojih ili nije bilo ili su pokriveni od tadasnje vlasti neplacanjem poreza i ostalih stvari.

U ostalom kao i danas sto se Zeljko vraca i trenira Partizan iz ljubavi koja kosta milion eura po sezoni kao sto ima i trener Barcelone (i treba da ima pet puta vise s obzirom sta je sve osvojio u karijeri), ali onda mi ne pricaj o ljubavi kao sto je i Trinchieri svojevremeno iz ljubavi od gotovo milion radio.
#MFFL
Som-Hi Barça

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 29 okt 2022, 17:43

Ubjedljivo najjaci upisi na EL temama zadnjih godina su ovi gdje ljudi hladno napisu da jednu Zvezdu sudije guraju protiv ekipa sa A licencom kao sto su CSKA, Real, Fener, Oly i slicni. I to godinama. Isto da kazes da su kiparski Apoel gurale sudije onda kad je igrao 1/8 finala Lige sampiona.

Ekipe sa budzetom kao Zvezda ne mogu bazirati igru na divljoj i brzoj kosarci. Tj mogu, ali ce biti redovno zakucane za dno tabele jer ne mozes imati isti napadacki kvalitet kad imas budzet od 5 miliona i budzet od 25 miliona.

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 29 okt 2022, 17:45

bombaysaphire je napisao/la:
29 okt 2022, 17:20
Ethel je napisao/la:
29 okt 2022, 14:12

Zato što za košarku treba mozak , npr. za fudbal ne treba :mrgreen:
Hvala sto si napisao da ja ne moram :mrgreen:
#MFFL
Som-Hi Barça

Victor
Kontakt:

Post Postao/la Victor » 29 okt 2022, 20:37

dscile je napisao/la:
29 okt 2022, 17:43
Ubjedljivo najjaci upisi na EL temama zadnjih godina su ovi gdje ljudi hladno napisu da jednu Zvezdu sudije guraju protiv ekipa sa A licencom kao sto su CSKA, Real, Fener, Oly i slicni. I to godinama. Isto da kazes da su kiparski Apoel gurale sudije onda kad je igrao 1/8 finala Lige sampiona.

Ekipe sa budzetom kao Zvezda ne mogu bazirati igru na divljoj i brzoj kosarci. Tj mogu, ali ce biti redovno zakucane za dno tabele jer ne mozes imati isti napadacki kvalitet kad imas budzet od 5 miliona i budzet od 25 miliona.
Pogledaj domace utakmice zvezde prije 3/4 godine i vidjeces
Ex "invincible"

/Internazionale Milano/

=NYK=

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 29 okt 2022, 20:55

Ethel je napisao/la:
29 okt 2022, 17:41
Victor je napisao/la:

Nije to nikakva komicna situacija, nego nesto sto se desava koliko hoces puta u sezoni ekipama koje svoju igru baziraju na odbrani. Tau Ceramica je svojevremeno tukla ko interventna pa su bili za tadasnju eru kosarke zanimljivi, u danasnjoj kad je sav fokus na napadu i atraktivnosti to je za vecinu antipaticno.

Stvar ukusa imas ekipe koje su forsirale totalni run and gun, bile atraktivne za gledati a nisu mogle napraviti rezultat jer nista nisu mogle odbraniti, ovo je suprotno daleko manje atraktivno ali ishod je isti fali ona druga strana terena za neki veci rezultat.

To kako sudije svojih kriterijumom guraju Zvezdu i famozni Lazic koji eto samo palicu jos ne nosa sa sobom na terenu mi je nonsens koji se provlaci godinama. Vidio sam malo ili nikako protivnickih trenera da se zale na sudijski kriterijum vezan za to.

Zvezdu bi gledalo isto onoliko koliko bi gledalo Zalgiris van njihove regije. Neko to gotivi neko nadje neki dio igre ili igraca/igrace koje gotivi iz tog tima, neko me se to ne svidja nikako pa ne gleda opet kazem stvar ukusa.

Partizan je imao identitet ali bez to vazda jer je danasnji identitet totalna suprotnost od njihovog zadnjeg perioda igranja Eurolige, ako se uopste moze reci da trenutno imaju identitet a najblizi je legiji stranaca.

Jos uvijek se na izdisaju odrzava ta prica kako je pod Duletom Partizan imao skroman roster sa skromnim finansijama i kako se igrali za stipendije i casove ljubavi, pa se na kraju pokazalo da su ti casovi ljubavi debelo naplacivani novcima kojih ili nije bilo ili su pokriveni od tadasnje vlasti neplacanjem poreza i ostalih stvari.

U ostalom kao i danas sto se Zeljko vraca i trenira Partizan iz ljubavi koja kosta milion eura po sezoni kao sto ima i trener Barcelone (i treba da ima pet puta vise s obzirom sta je sve osvojio u karijeri), ali onda mi ne pricaj o ljubavi kao sto je i Trinchieri svojevremeno iz ljubavi od gotovo milion radio.
Vidim da si dobro informisan , pa me interesuje koliko je koštala ljubav Saše Obradovića prema Zvezdi , šta je on dodatno tražio i šta mu je isplaćeno ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 29 okt 2022, 22:22

29 okt 2022, 20:55
Ethel je napisao/la:
29 okt 2022, 17:41
Victor je napisao/la:

Vidim da si dobro informisan , pa me interesuje koliko je koštala ljubav Saše Obradovića prema Zvezdi , šta je on dodatno tražio i šta mu je isplaćeno ?
Ista stvar, samo sto Zvezda ne potencira pricu o romantici, avangardi i kako se kod igra i trenira iskljucivo zbog ljubavi. Znaju da ta ljubav kosta, a podsjetili se na Obradovicu.

Generalno nemam nista protiv ni jednih ni drugih, svako svoju politiku vodi, samo ne mogu propagande iz Duletove ere i kako su svi igrali za minimalce, kako je sve bilo jako skromno a napravile se ogromne stvari, sve je to pa i meni donekle bilo tad simpaticno, ali mi je prestalo biti kad se dokazalo da to i nije bas bilo tako i da su imalo brdo malverzacija za koje je vodja te prica Dule itekako znao.

Ne mogu ni ovog licemjerstva trenutnog, dok su godinama oni bili ti koji su donji u drzavi prozivali su Zvezdu za iste stvari koje ce oni uraditi za jedno ljeto.

Daleko od toga da su u Zvezdi sveci, dalo bi se i o njima pricati za neke druge stvari opsirno.

Volio bi da oba tima udju u top 8 jer indirektno i regionalna kosarka ima koristi od toga, ali cinjenica je da Partizan nikad nije bio degradiran toliko nisko u eri kad je puhao povoljan vjetar za Zvezdu koliko je Zvezda bila degradirana kad je bilo suprotno, kao ni da Zvezda nikad nije dobila sredstva kad je njima puhao povoljan vjetar kao sto Partizan ima sada.

Otisao sam u rubriku opsirno, ali poenta je da se jedni predstavljaju godinama kao radnici koji iz nicega prave cuda, a drugi koji su bogatasi koji ne prave nista i jos unistavaju ove druge, a ne tacno je oboje su drzavni projekat u manjem ili vecem procentu. Mogu zamisliti sta bi se pisalo da je Zvezda dovela trenersko ime i igrace kao Partizan, drvlje i kamenje, ovako je to valjda normalno.

Nek bolji pobjedi u konacnici.
#MFFL
Som-Hi Barça

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 29 okt 2022, 23:26

Jest da su časovi ljubavi naplaćeni, ali se mora priznati i da je Partizan u to doba dovodio talentovanu djecu (Veseli, Lovernj, Vesterman...), koji su sigurno imali manje plate od ovih iz današnje Zvezde koja dovodi gotove igrače.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Sanfrancisco
Kontakt:

Post Postao/la Sanfrancisco » 29 okt 2022, 23:34

Victor je napisao/la:

Sudije gurale Zvezdu u Evroligi :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Sta koristis, ajde reci nama, pa da i nama bude lijepo(ako nije tajna)

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

:crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

e svasta cu procitati na forumu

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 30 okt 2022, 01:13

29 okt 2022, 12:17
lumani je napisao/la:
29 okt 2022, 11:59
28 okt 2022, 21:03
U kojem filmu je Petrušev da mi je znati ..
Spokane -Gonzaga :thumbup:
E sad kad se ti javi , Petrušev je sada sa 22 godine u glavi kao Musa sa 15-16 godina ...

Slično im je i što su "igrali" u Efesu :mrgreen:

Da,Ali nije nikada bio toliki Talenat kao Musa..

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 30 okt 2022, 01:34

29 okt 2022, 23:26
Jest da su časovi ljubavi naplaćeni, ali se mora priznati i da je Partizan u to doba dovodio talentovanu djecu (Veseli, Lovernj, Vesterman...), koji su sigurno imali manje plate od ovih iz današnje Zvezde koja dovodi gotove igrače.
Pa nije sporno, ni ne kazem da su tadasnja djeca dio te price o naplacivanju, ali dosta drugih jesu. Nije ni Guduric imao platu kao Quincy Miller kad je zaigrao za Zvezdu. Dovodio je i Partizan tada gotove igrace i to je taj dio price o naplati.

Danas je druga prica i kod Zvezde i kod Partizana, traze se instant rezultati a za razvoj mladih igraca je sampion Mega.

Ako ko danas i trenutno dovodi gotove igrace onda je to Partizan, u Zvezdi imas Petruseva, Lazarevica, Dobrica koji nije mlad ali je izgradio kompletnu karijeru u Zvezdi, cak je i Topic dobio minutazu u Euroligi. U Partizanu imas Koprivicu, Trifunovica i Vukcevica zakucane na kraj klupe. Kazem ovo jer mi je malo ruzno poredjenje to mladi igraci Partizana tada nisu imali platu kao gotovi igraci koje Zvezda dovodi danas. Prikladnije je tadasnji mladi igraci nisu imali platu kao gotovi igraca koje Partizan dovodi danas. I to je onda ta prica o identitetu o kojoj sam govorio, tadasnji Partizan ga je imao upravo zbog tog razvoja mladih igraca i pravljenja od njih vrhunskih igraca, upravo taj identitet Partizan danas nema a ljudi pisu o identitetu Partizana kao da ga ima i danas. Ne kazem, u procesu su izgradnje nekog identiteta ali nije ni priblizno slican tadasnjem.
#MFFL
Som-Hi Barça

Victor
Kontakt:

Post Postao/la Victor » 30 okt 2022, 10:17

Ethel je napisao/la:
30 okt 2022, 01:34
29 okt 2022, 23:26
Pa nije sporno, ni ne kazem da su tadasnja djeca dio te price o naplacivanju, ali dosta drugih jesu. Nije ni Guduric imao platu kao Quincy Miller kad je zaigrao za Zvezdu. Dovodio je i Partizan tada gotove igrace i to je taj dio price o naplati.

Danas je druga prica i kod Zvezde i kod Partizana, traze se instant rezultati a za razvoj mladih igraca je sampion Mega.

Ako ko danas i trenutno dovodi gotove igrace onda je to Partizan, u Zvezdi imas Petruseva, Lazarevica, Dobrica koji nije mlad ali je izgradio kompletnu karijeru u Zvezdi, cak je i Topic dobio minutazu u Euroligi. U Partizanu imas Koprivicu, Trifunovica i Vukcevica zakucane na kraj klupe. Kazem ovo jer mi je malo ruzno poredjenje to mladi igraci Partizana tada nisu imali platu kao gotovi igraci koje Zvezda dovodi danas. Prikladnije je tadasnji mladi igraci nisu imali platu kao gotovi igraca koje Partizan dovodi danas. I to je onda ta prica o identitetu o kojoj sam govorio, tadasnji Partizan ga je imao upravo zbog tog razvoja mladih igraca i pravljenja od njih vrhunskih igraca, upravo taj identitet Partizan danas nema a ljudi pisu o identitetu Partizana kao da ga ima i danas. Ne kazem, u procesu su izgradnje nekog identiteta ali nije ni priblizno slican tadasnjem.
Teze se i nosit dns bez ulaganja..mozda me osjecaj vara al nekako prije si imao lupam 2 ekipe sa super strancima recimo Real i CSKA a ovo ostalo mogo si igrat sa svakim...

Danas imas da ne kazem 10 ekipa sa po citavom armijom super internacionalaca...

Sjecam se kad je onaj Childers doso u Oly ocm ko da su Lebrona doveli :D dns najnormlanije skoro svaki tim u EL dovede nekog iz NBA i to ne nekog sklj igraca nego igraca koji stvarno igrao i imao uticaj u NBA ligi..od larkina, jamesa, mirotica, edwardsa, pa nadalje

Eo i partizan i zvezda...prije i sto su imali stranaca to su ugl bili siroj javnosti nepoznati i neprovjereni igraci...dns dovode gotov proizvod
Ex "invincible"

/Internazionale Milano/

=NYK=

filip13

Post Postao/la filip13 » 01 nov 2022, 12:49

Isaiah Taylor u Efesu

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 03 nov 2022, 22:13

Partizan sjajan
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 03 nov 2022, 22:14

Sudije užas na Panathinaikos - Partizan ...

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 03 nov 2022, 22:15

.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 03 nov 2022, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 03 nov 2022, 22:16

Sudije su najzasticenija vrsta na svijetu, svi ce biti kaznjeni osim njih.
#MFFL
Som-Hi Barça

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.