Euroleague 2022/2023
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- kraljttbvb
- Kontakt:
Re: Euroleague 2022/2023
Dobro sam ja rekao, eto Radonjica nazad u Zvezdu do nove godine...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Baskonia postigla 116 poena protiv Makabija,ne sjećam se kad je neko u Euroligi to uradio
-
- Kontakt:
Kakav te crni Lazio spopao na Euroligi

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- kraljttbvb
- Kontakt:
Dzanan Musa 
Ko bi reko da će mi se Real nekad svidjati i da će mi biti drago kad pobijede

Ko bi reko da će mi se Real nekad svidjati i da će mi biti drago kad pobijede

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Makabi prije 3 sezone upravo Baskoniji 113 poena na istom terenu, Milano Buducnosti 111 sezonu prije pa Makabi Milanu 111.
Bude svake sezone par utakmica u rasponu od 106 do 109 poena, ovo je premasilo, ali eto nije rekord.
Sta ces kad na pozicijama koje odlucuju o tome vecinom sjede ljudi koji su do jucer sudili sa tim istim sudijama.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Ne vjerujem da ce se vratiti dok je Covic tu, nakon prvog odlaska su se uspjeli dogovoriti nekako, nakon ovog neocekivanog drugog bojim se da nema povratka.kraljttbvb je napisao/la: ↑03 nov 2022, 22:16Dobro sam ja rekao, eto Radonjica nazad u Zvezdu do nove godine...
Partizanova legija stranaca dobra, ako ih povrede budu zaobisle vidim ih u top 8
Zvezda zadnja da ne bude ja zadovoljan.

Partizan nece biti ni blizu top 8!ElTigre9 je napisao/la: ↑04 nov 2022, 01:11Ne vjerujem da ce se vratiti dok je Covic tu, nakon prvog odlaska su se uspjeli dogovoriti nekako, nakon ovog neocekivanog drugog bojim se da nema povratka.kraljttbvb je napisao/la: ↑03 nov 2022, 22:16Dobro sam ja rekao, eto Radonjica nazad u Zvezdu do nove godine...
Partizanova legija stranaca dobra, ako ih povrede budu zaobisle vidim ih u top 8
Zvezda zadnja da ne bude ja zadovoljan.![]()
- kraljttbvb
- Kontakt:
I ovaj trenutni trener je tanak i mislim da mu je Zvezda prevelik zalogaj.ElTigre9 je napisao/la: ↑04 nov 2022, 01:11Ne vjerujem da ce se vratiti dok je Covic tu, nakon prvog odlaska su se uspjeli dogovoriti nekako, nakon ovog neocekivanog drugog bojim se da nema povratka.kraljttbvb je napisao/la: ↑03 nov 2022, 22:16Dobro sam ja rekao, eto Radonjica nazad u Zvezdu do nove godine...
Zvezda zadnja da ne bude ja zadovoljan.![]()
A ko bi ga bolje mogao zamijeniti, nego čovjek koji je sa Zvezdom uzeo pun kamion trofeja i koji ovaj tim već dobro poznaje...
Baš takoEthel je napisao/la: ↑03 nov 2022, 22:42Makabi prije 3 sezone upravo Baskoniji 113 poena na istom terenu, Milano Buducnosti 111 sezonu prije pa Makabi Milanu 111.
Bude svake sezone par utakmica u rasponu od 106 do 109 poena, ovo je premasilo, ali eto nije rekord.
Sta ces kad na pozicijama koje odlucuju o tome vecinom sjede ljudi koji su do jucer sudili sa tim istim sudijama.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ovo i meni cesto padne na pamet.Majk Džejms kritikovao Evroligu (FOTO)
Jedan od najboljih košarkaša Monaka Majk Džejms kritikovao je na tviteru Evroligu zbog rasporeda i termina odigravanja utakmica.
Nekoliko utakmica u Evroligi počinje u istom terminu, zbog čega navijači ne mogu da pogledaju sve atraktivne utakmice od početka do kraja.
Zbog toga je Majk Džejms komentarisao dešavanja u evropskoj košarci.
– Hej, Evroligo, možemo li da pronađemo način da se utakmice igraju u različito vreme kako bismo mogli da uživamo u svom talentu koji imamo da pružimo?, napisao je Džejms na tviteru.
Mogli bi ovi sa Istoka (Turska, Izrael) pocinjati utakmice u 19h, a ovi poslije u 21h. Ili da se igraju utakmice utorak, srijeda, cetvrtak, petak.
Skombinovati da se derbiji ne poklapaju, da sto vise dobrih utakmica gledamo uzivo...
- Felixians4
- Kontakt:
Pa i bude u Litvi,Turskoj uvijek oko 18.45, 19h. Utorak,srijeda se igra kad je duplo kolo,a da se razvuče jedno kolo na 3 dana,i moglo bi ponekad. Preklapa se i u NBA,UCL. Mike James stalno nešto pljuje i kritizira,nekad potpuno omane,a nekad nepopularno reče kako jest jer ga ionako zaboli k
I meni to nikako nije jasno,još osobito kad krene play offa isti dan obe tekme počnu u isto vrijemekraljttbvb je napisao/la: ↑04 nov 2022, 15:05Ovo i meni cesto padne na pamet.Majk Džejms kritikovao Evroligu (FOTO)
Jedan od najboljih košarkaša Monaka Majk Džejms kritikovao je na tviteru Evroligu zbog rasporeda i termina odigravanja utakmica.
Nekoliko utakmica u Evroligi počinje u istom terminu, zbog čega navijači ne mogu da pogledaju sve atraktivne utakmice od početka do kraja.
Zbog toga je Majk Džejms komentarisao dešavanja u evropskoj košarci.
– Hej, Evroligo, možemo li da pronađemo način da se utakmice igraju u različito vreme kako bismo mogli da uživamo u svom talentu koji imamo da pružimo?, napisao je Džejms na tviteru.
Mogli bi ovi sa Istoka (Turska, Izrael) pocinjati utakmice u 19h, a ovi poslije u 21h. Ili da se igraju utakmice utorak, srijeda, cetvrtak, petak.
Skombinovati da se derbiji ne poklapaju, da sto vise dobrih utakmica gledamo uzivo...
Sudije ubijaju kosarku na Barca - Fener, ovo nije ni amaterizam nego bezobrazluk i arogantnost.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
- Felixians4
- Kontakt:
Sjajni reprezentativni bek Armenije(3/3 velika gubitka ASVEL uz Okoboa i Wembanyame)u par tjedana u zadnjim sekundma pogođenim slobodnim riješio ovogodišnje ljute suparnike s F4,Efes i Oly na gostovanjima!
Najjači osim Oly-a podosta unutarnje rezerve za iznjedriti kroz sezonu počev od Barce i Fenera,večerašnjih takmaca,a jasno i vladari natjecanja Efes-RMA
Najjači osim Oly-a podosta unutarnje rezerve za iznjedriti kroz sezonu počev od Barce i Fenera,večerašnjih takmaca,a jasno i vladari natjecanja Efes-RMA
Veliki skalpovi za Valenciu nakon 0-3 pocetka sezone.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Motley 

#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
- Shategabri
- Kontakt:
Koševo Zapad
Zvezdi fali ofanzivnog talenta,tanka im je vanjska linija.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.