Preludo hehehe ludnicaCrazySouth1987 je napisao/la: ↑03 nov 2022, 19:11Hahahahahahahaha najjača do sad moždadrzgemboadislic je napisao/la: ↑03 nov 2022, 17:13Hajd ostani i piši umjesto ovog kretena molim te.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Hoce li planuti istok sutra odmah?
-
- Kontakt:
- kolezeljovac
- Kontakt:
Jedno ime i prezime, dva čovjeka.... Proljeće....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
Odakle lova? Sve se nema a stizu igraci sa reprezentativnim iskustvom, prvo Cocalic pa sad i Armin Hodzic?kolezeljovac je napisao/la: ↑03 nov 2022, 21:31Jedno ime i prezime, dva čovjeka.... Proljeće....
- kolezeljovac
- Kontakt:
Nije da se nema, čak šta više ove godine pozitivno poslovanje. Smanjuju se i dugovi. Ima još lijepih vijesti koje nas očekuju aBd uskoro....Hansestadt je napisao/la: ↑03 nov 2022, 21:32Odakle lova? Sve se nema a stizu igraci sa reprezentativnim iskustvom, prvo Cocalic pa sad i Armin Hodzic?

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Ara jako blizu, Kulenovic nihe opcija.
Postoji li opcija da se gostujuci navijaci prebace na sjeverozapad(mimo derbija),jer evo ovu utakmicu protiv borca mi cemo dosta izgubit na tampon zonama,a sa druge strane nase navijace guramo na sjeverozapad gdje ima jedan dio tribine odakle se skroz slabo vidi jer smeta krov zapada. A da ne pricam koliko bi se atmosfera jos popravila. Znam da je bila prica da policija ne moze da organizuje da gostujuci navijaci ulaze na sjeverozapad al mislim da se to odnosi na derbi jer tu ima vise gostujucih,a ovako kad ih dodje 100-400 mislim da se moze tamo prebacit.
I meni je ta ideja boljaEjnur je napisao/la: ↑04 nov 2022, 01:07Postoji li opcija da se gostujuci navijaci prebace na sjeverozapad(mimo derbija),jer evo ovu utakmicu protiv borca mi cemo dosta izgubit na tampon zonama,a sa druge strane nase navijace guramo na sjeverozapad gdje ima jedan dio tribine odakle se skroz slabo vidi jer smeta krov zapada. A da ne pricam koliko bi se atmosfera jos popravila. Znam da je bila prica da policija ne moze da organizuje da gostujuci navijaci ulaze na sjeverozapad al mislim da se to odnosi na derbi jer tu ima vise gostujucih,a ovako kad ih dodje 100-400 mislim da se moze tamo prebacit.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Ovo je nešto najjače. Gledaju storije a onda kao oni insajderi dobrodošao,povedi nas. A frajer uopće neće doci u Zelju.
Evo na hayatu Irfan Peljto na Grbavici. Interesantan intervju. Bogami covjek Zeljovac.
- jointunija
- Kontakt:
Vjerovatno će trenirati sa nama,kako čujem.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Ne znam odakle si vadio ovu statistiku ali sam siguran da nam je sudio protiv Borca u Banjaluci prije dvije godine gdje je jednom od nasih igraca na pitanje “Pa jel realno da nam to radis” odgovorio sa “Druze zivim u Banjaluci, moram da glavu ne bi izgubio”.ZileZile je napisao/la: ↑03 nov 2022, 13:31Prosle sezone nam sudio:CrazySouth1987 je napisao/la: ↑03 nov 2022, 13:22Luka Bilbija nam sudi, čini mi se ne loš sudija, možete li se sjetiti jel imao nekih lopovskih ispada protiv nas, a i općenito? Čini mi se da je okej on?
Zeljeznicar - Leotar 1:0
Zeljeznicar - Leotar 3:0
Zeljeznicar - Siroki 0:0
Ove sezone:
Zeljeznicar - Siroki 1:1
Opcenitno on je meni okej sudija, a zavisi kako ce sada suditi.
Ne sjecam se trenutno da nas je nesto posebno ostetio, ako se neko sjeca neka napise.
Pored ovih gore utakmica sudio nam je jos:
18/19
Zeljeznicar - Radnik 1:0
Gosk - Zeljeznicar 1:1
Sloboda - Zeljeznicar 0:0
19/20
Zeljeznicar - Radnik 1:0
Zeljeznicar - Velez 0:2
Zvijezda 09 - Zeljeznicar 0:3
20/21
Velez - Zeljeznicar 1:1
11 utakmica nam sudio, 5 pobjeda, 5 nerijesenih i 1 poraz.
Ne postoji jer sektor za gostujuce navijace ne moze biti fizicki toliko blizu VIP zoni. Samim tim pristupne tacke toj tribini bi predstavljale problem jer nema parkinga za autobuse, a oni bi ulazili na prakticki isti ulaz kao i gledaoci na zapad. To su tehnikalije iako znamo da u praksi gosti dolaze nakon pocetka i odlaze prije kraja utakmice, ali eto to su razlozi zasto se ta ideja nije sprovela u djelo jos prije nekoliko godinaEjnur je napisao/la: ↑04 nov 2022, 01:07Postoji li opcija da se gostujuci navijaci prebace na sjeverozapad(mimo derbija),jer evo ovu utakmicu protiv borca mi cemo dosta izgubit na tampon zonama,a sa druge strane nase navijace guramo na sjeverozapad gdje ima jedan dio tribine odakle se skroz slabo vidi jer smeta krov zapada. A da ne pricam koliko bi se atmosfera jos popravila. Znam da je bila prica da policija ne moze da organizuje da gostujuci navijaci ulaze na sjeverozapad al mislim da se to odnosi na derbi jer tu ima vise gostujucih,a ovako kad ih dodje 100-400 mislim da se moze tamo prebacit.
Sacuvaj nas boze takvih Zeljovaca i daleko im kuca od nase bila. U skladu sa Zeljinom filozofijom, nikad ne bi volio da nam sudije navlace, ali misa mu malenog, pa ako vec “navijas” za Zelju onda nas bar nemoj iskasapiti svaki derbi zadnjih 6-7 godina. Tacno mi svane kad vidim da derbi sudi Topalovic, Sehovic, Kaljanac a ne ovaj uhljup
-
- Kontakt:
Mozda cak i danas poslijepodne a u narednih 10 bi se moglo aBd i proslaviti.kolezeljovac je napisao/la: ↑03 nov 2022, 21:36Nije da se nema, čak šta više ove godine pozitivno poslovanje. Smanjuju se i dugovi. Ima još lijepih vijesti koje nas očekuju aBd uskoro....Hansestadt je napisao/la: ↑03 nov 2022, 21:32Odakle lova? Sve se nema a stizu igraci sa reprezentativnim iskustvom, prvo Cocalic pa sad i Armin Hodzic?![]()
- drzgemboadislic
- Kontakt:
- Mrcina1921
zastavnik22 je napisao/la: ↑04 nov 2022, 09:50Mozda cak i danas poslijepodne a u narednih 10 bi se moglo aBd i proslaviti.kolezeljovac je napisao/la: ↑03 nov 2022, 21:36Nije da se nema, čak šta više ove godine pozitivno poslovanje. Smanjuju se i dugovi. Ima još lijepih vijesti koje nas očekuju aBd uskoro....Hansestadt je napisao/la: ↑03 nov 2022, 21:32
Odakle lova? Sve se nema a stizu igraci sa reprezentativnim iskustvom, prvo Cocalic pa sad i Armin Hodzic?![]()

-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Paromlinac i 38 gostiju.