Kugla3 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 12:00
NEZALAGANJE je napisao/la: ↑05 nov 2022, 11:28
Kugla3 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 06:14
Ma idemo po Victora
Ne dolazi onakav igrac u NBA bas svaki dan!
Sudeci po ovom otvaranju sezone, nema skoro nikakve sanse da imamo gori rekord od odron ekipa poput ORL, DET i HOU kojima ni ovogodisnji top pikovi nista nisu pomogli.
Svjestan sam i ja toga nazalost, prava je steta da ce onakav igrac zavrsiti u jednom od tih timova. Nama bi legao ko kec na desetku. Čak mislim da kad njega dodas na ovaj roster, SA bi odmah bio u Top5 favorita za prsten. Vec sam ranije pisao da sigurno ima 10 gorih ekipa od nas ove sezone tako da doci do dobrog pika ce biti tesko. Oceli se raditi neki tradeovi veterana vidjet cemo, to bi vjerojatno bio znak da se ide po bolji pik.
Ma nama bi legao i Scoot Henderson samo tako. Jezgro ekipe su nam Vassell-Keldon-Sochan.Dakle, vrhunski PG ili C lijezu ko budali samar.

Sreca je sto kazu da je draft pravo dubok, iako je svakom jasno da su ova prva dvojica "franchise change-ri".
Mislim da cemo lagano krenuti da tankiramo, a trejd nekog veterana ocekujem oko trade deadlinea.Ne prije.Nismo odigrali ni 10 tekmi, ali mislim da je i laiku jasno da smo vidjeli sve ono sto smo potajno ocekivali od pojedinaca i njihove igre. Keldon se dodatno etablirao, Vassell napravio ogroman skok u svojoj igri, Sochan je defanzivno i versatilnoscu sve ono sto se i najavljivalo i ostaje sada da se vidimo koliko ce u off sezonama razviti svoju ofanzivnu igru, Jones je dodao sut za 3p bez kojeg je bio labilnost u napadu, Branham i Wesley su pokazali da tu ima materijala za buduce lijepe uloge itd itd. Dakle, sve ovo je vec vidjeno.Znamo svi sta nedostaje tu.
@Yassal Ja ga prvi ne volim, ali mi smo ovom igrom opet, u najmanju ruku, play in ekipa.To ne vodi nigdje tj. vodi u mediokritet.Pogledaj sta rade ove ekipe koje nabrojah iznad.To je Bogu plakati.Nama treba talent.
@Mig Podrzavas li to ili ne?
P.S.Ja sve ovo napisem, a gledaj kad veceras zveknemo DEN.