Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
I meni se čini, mada Musa je već bio u golu, a Šahinović jako blizu gol linije pa možda i nije, moguće je da je bio offside prilikom ubacivanja.
Pa realno bolje nego Tomašević koji je evidentno iscrpljen. Plus, ima on 20ak utakmica u nogama na toj poziciji lijevog beka.
Musa na liniji al igrac koji je dao gol je iza Šahinovica i zato je ofsajdSarajevoForza je napisao/la: ↑05 nov 2022, 13:14I meni se čini, mada Musa je već bio u golu, a Šahinović jako blizu gol linije pa možda i nije.
Nemamo šta očekivati kad uđeš u utakmicu uz gol zaostatka radi ogromne sudijske ''greške''scudetto89 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 13:16Nemamo mi sta ocekivati, kad njih ne mozemo dobiti, a vise imaju zelju za pobjedom od nas ....
Evo vidimo. momak zavaljen, ne moze da se orijentise, namjesta se na desnu nogu i niti pas da da, niti da prodje...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 nov 2022, 13:16Pa realno bolje nego Tomašević koji je evidentno iscrpljen. Plus, ima on 20ak utakmica u nogama na toj poziciji lijevog beka.
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, jurisicduska, pitarcenga i 68 gostiju.