S' obzirom da smo u labavim odnosima sa nafakom, ohrabrujuca vijest.GAL je napisao/la:ma nije se povrijedo samo manju bol ima u preponama.uglavnom igra protivm mainza.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- Centre forward
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
ma necu nikako da pomisljam na to da se roben ponovo ozlijedio nije to nista oglusio sam se na to bolje receno zažmirio sam,,,dosta smo baksuzili sa tim povredam ove godine,,idemo tuci mainca a BVB ce da prospe bodove sa st.paulijem
VOLIM BAYERN
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
achtung, achtung
robi, kao i gomi, su spremni za subotnji mec protiv tuchelove ekipe.
negdje u martu chris i ekipa zele sjesti i razmotriti prijevremeno produzenje kroosovog ugovora. pametno.
negdje u martu chris i ekipa zele sjesti i razmotriti prijevremeno produzenje kroosovog ugovora. pametno.
Vom Jäger zum Gejagten
jel neko upoznat sa pricom da bi Hulk trebo na kraju godine da dodje
samo neznam kakvu bi ulogu imo u timu i na kojem bi mjestu igrao
Thomas Müller - Fußballgott
- Omerbavarac
- Kontakt:
Niko nije upoznat i od toga barem za sada nema nista.don_burza je napisao/la:jel neko upoznat sa pricom da bi Hulk trebo na kraju godine da dodje
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- anton 1983
- Kontakt:
Bio sam u krivu kada sam reko da se Iličevića više neće dovoditi u kontakt sa Bayernom...Nerlinger je izjavio da ga pratimo, e sad dal ćemo ga dovesti ili ne brijem da to ovisi o njemu samom i o tome kakvim će se pokazati!
Ali Iličević u Bayernu?
Olić mi je kolko tolko bio jasTan, kad sam ćuo Pranjić opo sam sa stolice i sada iličević?
Ali Iličević u Bayernu?
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
je li to provjerena informacija??? Vidim neki spominju da je u pitanju povreda prepona?geronimo je napisao/la:achtung, achtungrobi, kao i gomi, su spremni za subotnji mec protiv tuchelove ekipe.
Stern des Südens
- anton 1983
- Kontakt:
da sigurno je da mu to neće raditi probleme, no to neznači da neće iskrnuti neki novi. oš link na švapskom?proFCB je napisao/la: je li to provjerena informacija??? Vidim neki spominju da je u pitanju povreda prepona?
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
moze!anton 1983 je napisao/la:da sigurno je da mu to neće raditi probleme, no to neznači da neće iskrnuti neki novi. oš link na švapskom?proFCB je napisao/la: je li to provjerena informacija??? Vidim neki spominju da je u pitanju povreda prepona?
Stern des Südens
uh bi volio da roben nemogne igrati na meazzi
,bojim ga se nekako sve me strah hvata od njegove brzine 
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
Tvoj je strah opravdan u svakom smislu,ne igra se protiv najboljih bas tako cestoamell je napisao/la:uh bi volio da roben nemogne igrati na meazzi![]()
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Sta se ovo desava, svaki igrac koji dodje na transfer listu Bayern je zainteresiran,,sad i za nekog gervinja iz lilla,,ako se dovede makar 3 ova igraca bit ce odlicno (Bosingwa,Gervinjo,Contrao,Casemiro,Moussa Sissoko,Douglas Franco,Andreas Beck,Adriano,Goran Pandev,Taye Taiwo,Eljero Elia,Ashleya Colea,Xherdan Shaqiria,Riccardo Montolivo,Mats Hummels,Gabriel Milito,Manuel Neuer,Klopp.....) da vise neduzim ima ih jos koji su ko fol usko povezani sa Bayernom.Po meni pola ovog nevalja iz ove skupine nama su potrebni samo 3 igraca onako od prilike..
Naravno ne bih imao nista protiv da nas Klopp preuzme nakod ere Van Gall
VOLIM BAYERN
mislis ne igra se protiv prvaka svjeta svaki danS-Y-L-A-R je napisao/la:Tvoj je strah opravdan u svakom smislu,ne igra se protiv najboljih bas tako cestoamell je napisao/la:uh bi volio da roben nemogne igrati na meazzi![]()
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
Pa zato sto nismo u mogucnosti da igramo protiv tog prvaka svijeta,sta mozemo kad obicno ispadnete ranije iz LP negdje oko grupne faze,al evo sad nam se posrecilo(ako se to tako moze rec,jer ne mozemo nista naucit igranjem protiv slabijih protivnika,treba nam neko jaci od nas ili neko ko je barem ravnopravan protivnik)amell je napisao/la:mislis ne igra se protiv prvaka svjeta svaki danS-Y-L-A-R je napisao/la:Tvoj je strah opravdan u svakom smislu,ne igra se protiv najboljih bas tako cestoamell je napisao/la:uh bi volio da roben nemogne igrati na meazzi![]()
![]()
![]()
41.21.1.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Robben povrijedio mali prst na desnoj ruci.
Pa jbt, ima gene nema ih niko, a imunitet mu je jos slabiji.
Contento i Kroos bi mogli biti spremni za Mainz.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Robben uopste nije upitan za utakmicu protiv Mainz-a!!!Omerbavarac je napisao/la:Robben povrijedio mali prst na desnoj ruci.![]()
![]()
![]()
![]()
Stern des Südens
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pa ko je rekao da je upitan?proFCB je napisao/la:
Robben uopste nije upitan za utakmicu protiv Mainz-a!!!
Ja sam samo naglasio o cemu je danas bilo price i normalno je da ce konkurisati za Mainz. Nece malim prstom igrati?
Tvoje zelje pusti snoviisakovich je napisao/la:Sta se ovo desava, svaki igrac koji dodje na transfer listu Bayern je zainteresiran,,sad i za nekog gervinja iz lilla,,ako se dovede makar 3 ova igraca bit ce odlicno (Bosingwa,Gervinjo,Contrao,Casemiro,Moussa Sissoko,Douglas Franco,Andreas Beck,Adriano,Goran Pandev,Taye Taiwo,Eljero Elia,Ashleya Colea,Xherdan Shaqiria,Riccardo Montolivo,Mats Hummels,Gabriel Milito,Manuel Neuer,Klopp.....) da vise neduzim ima ih jos koji su ko fol usko povezani sa Bayernom.Po meni pola ovog nevalja iz ove skupine nama su potrebni samo 3 igraca onako od prilike..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.