U Sarajevu se nije moglo skupit 1000 ljudi sad na protestima ispred ohra?
Pa da su dva nebodera izasla bilo bi vise ljudi onog cemera
U Sarajevu se nije moglo skupit 1000 ljudi sad na protestima ispred ohra?
Ko voli cetnike, jesi ti normalan bolan?
I kako onda mi da budemo BH Dinamo pitam ja vas61' Sudija oduzima loptu igracima Sarajeva, uzima je u ruke i odnosi i dodaje igracima Slobode.
Nije.
Sve znam, nemoj mi pričati ništa. Najveći ološi i nevjernici su u Tuzli i okolini, da ne pričam o seljakluku. U Sarajevu mi mrzimo normalne pravoslavce?DamirT je napisao/la: ↑05 nov 2022, 14:21Ko voli cetnike, jesi ti normalan bolan?
Ti si za lijecenja nekog na psihijatriji.
Ako neko nije musliman, odmah se ne treba za njega udavat i zenit. Na kraju krajeva, to je licna odluka svake osobe, nisu svi isti......
U Tuzli zive ljudi sve 3 vjere koji se ne mrze, i to vam je uvijek bilo trn u oku. Ponosan sto sam Tuzlak![]()
Ovu zadnju recenicu si ti izjavio, ne ja. Pojasni ovo boldirano molim te, nevjernici sto nismo pali u kandze i uticaj velikih danasnjih Muslimana, koji bi prodali rodjenog oca za 10 maraka. Naravno, cast postenim, kojih je danas nazalost sve manje.
Pa eto vidis koliko je glupo to sto pises, eto vi ste vjernici, uz džamiju na baščaršiji se pive sljevaju, konzumirate više spida vikendom nego Hitlerove jedinice u napadu na Staljingrad, pravih Sarajlija u gradu ukupno 10% ostalo sve Sandže...
Ovo se zove provincijski kompleks.Wanderson je napisao/la: ↑05 nov 2022, 14:40Da nije TK koji je Luksemburg za Sarajevo, glavni grad drzave bi bio kao Bratunac.
U TK zive najsposobniji i najjaci ljudi u skoro svim sferama, dok je Sarajevo grad nehljebara i nesposobnjakovica, koji zive na racun drugih i na racun nepotizma i prevara jer nisu sposobni sami stvarati. Najveci privatnik im je Scepo Radoncic.
Trenutno korisnika/ca: Doktorinho, Morpheus, PeppermintSA i 28 gostiju.