FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Korak naprijed, nazad dva. Muha glavu gore, ne daj se. Salcinu sutra ispisnicu
Sramota, ova ekipa ce bit iskarana od strane leotara
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Yebem li im sve zavedeno u Bakijama i Pokopu.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Selekcija igrača koju su napravili Hadzic i Dudic gora je i od Jesiceve !!!
Svim igračima Sarajeva sjetim se uze i šire familije
Nikada poslije rata se nismo ovako obrukali.
.sve vam je*emo ...
Svim igračima Sarajeva sjetim se uze i šire familije
Nikada poslije rata se nismo ovako obrukali.
.sve vam je*emo ...
- BegovicRamiz
- Kontakt:
sreca odgode derbija
gledajuci poteze prezidenta samo smo odgodili fasungu za proljece
gledajuci poteze prezidenta samo smo odgodili fasungu za proljece
Nema ovdje spasa ni riješenja nikakvog.Ovaj tim je mrtav tim.
Eto volio bi da mi neko kaže sta smo dobili rokadom Dupovac-Drobarov,Mustafic-Secerovic,Dzafic-Velkoski,Nardin-Bagaric itd itd.Apsolutno ništa al apsolutno momenat nisu upgrade na terenu od ovih sto su sklonjeni.
Bolno je gledati da Said i dan danas je bolji fudbaler od našeg cijelog rostera.Porazavajuce.
Bukvalno sve promjeniti treba al nikog ne ostaviti niko ovog dresa vrijedan nije,sa naglaskom na ova "pojacanja" oni su najgori od svih.
Atomska pa sve od nule,drugacije nemože.
Eto volio bi da mi neko kaže sta smo dobili rokadom Dupovac-Drobarov,Mustafic-Secerovic,Dzafic-Velkoski,Nardin-Bagaric itd itd.Apsolutno ništa al apsolutno momenat nisu upgrade na terenu od ovih sto su sklonjeni.
Bolno je gledati da Said i dan danas je bolji fudbaler od našeg cijelog rostera.Porazavajuce.
Bukvalno sve promjeniti treba al nikog ne ostaviti niko ovog dresa vrijedan nije,sa naglaskom na ova "pojacanja" oni su najgori od svih.
Atomska pa sve od nule,drugacije nemože.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Objektivac1946
- Kontakt:
Imal koja ekipa da neće neki crni niz/rekord prekinuti protiv nas
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Sve su ovo navijaci krivi, tj. vi koji ste pruzali podrsku kada smo pusili 5 1 od tc. Da je tad bilo batina sad bi mozda i uzeli po koji bod
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Čim neko malo čvršće igra manekeni ne mogu nista, gube duele ko ****. Treba trener koji ce im biti na glavi svaki trening ne dati im da dišu.
Kada bi u timu imali još pet momaka kao Mulalić možda bi nešto i napravili. Ubacite djecu kojoj je grb svetinja a ne ove plaćene kurve.
Ovakav skup antitalenata i hadalja duuuugo nismo gledali.
Jbte se svi od čistačice do predsjednika, MRŠ!!!!
Ovakav skup antitalenata i hadalja duuuugo nismo gledali.
Jbte se svi od čistačice do predsjednika, MRŠ!!!!
Zadnja izmjena: Senner, dana/u 05 nov 2022, 15:02, ukupno mijenjano 1 put.
- napoleon72
- Kontakt:
Odlazak Mirvica po cijenu gasenja i kretanja od nule. Donio je javasluk u klub, nikad gori nismo bili, u 16 mjeseci upisali poraza kao u prethodnih 46 mjeseci prije njegovog dolaska. Odlazi ubleho i vodi svoje uprave, svoje Aylaahe, nove ere, Hadzice...
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Pa evo u cemu je problem;mirvana je gledala u pogresnu solju. Ovo je solja prve federalne!

Jeste vidjeli da nam je Dal najveci problem 

-
- Kontakt:
Da Bog da svaku marku od kluba na lijekove potrošili, yebem li vam kosti najmilijih.
Da ja i mi zdravlje svoje dajemo za vas, a vi nama ovako. Yebem li vam pomrle najmilije.
Da ja i mi zdravlje svoje dajemo za vas, a vi nama ovako. Yebem li vam pomrle najmilije.
-
- Kontakt:
Ujutru pravac na trening!
Boli njih **** legla plata neki dan,sad se mogu zajebavati
Boli njih **** legla plata neki dan,sad se mogu zajebavati
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 05 nov 2022, 15:03, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Što prije shvatite to bolje mi smo postali klub za sredinu tabele i gotovo.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Emir danas mora da bude bivsi. igracima 50% plata, u19 nek igra zadnu utakmicu. i do kraja godine Ayla otkaz.
Kladioničarska mafija na to mi idenapoleon72 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 15:01Odlazak Mirvica po cijenu gasenja i kretanja od nule. Donio je javasluk u klub, nikad gori nismo bili, u 16 mjeseci upisali poraza kao u prethodnih 46 mjeseci prije njegovog dolaska. Odlazi ubleho i vodi svoje uprave, svoje Aylaahe, nove ere, Hadzice...
- napoleon72
- Kontakt:
Pa Dudic im nije dao da disu, eto i Dzafic je to potvrdio, kao "sad se manje trci na treninzima nego prije".bordobijeli je napisao/la: ↑05 nov 2022, 15:00Čim neko malo čvršće igra manekeni ne mogu nista, gube duele ko ****. Treba trener koji ce im biti na glavi svaki trening ne dati im da dišu.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Fizicki nemamo dovoljno jake igrace za ovu ligu to je isto vrlo bitan razlog toga kako djelujemo,pod fizicki ne mislim na to koliko trce ,vec jednostavno nejake igrace imamo u smislu da nemogu na duel uzeti nikoga u ligi,takva mozes imati 2 plafon igraca mi ih imamo 6/7.Ova liga se tako nemože igrat i tom omjeru snaga.Said nam svakog igraca uzme na duel tijelom,definitivno previše curica(Mustafic,Salcin,Suljic,Catakovic,Varešanovic) ni jedan od ovih 5 a ima ih još ovih 5 mi je na prvu fizicki se nemoze nositi sa ozbiljnim juniorom,kamoli sa ovim krvnicima PL.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".